Taidan olla rakastunut. Tulimme bussilla Guadalajarasta tänne rannikolle pieneen paikkaan nimeltä Sayulita. Täällä on aivan ihana fiilis. Joka paikassa soi reggae, ihmiset kulkevat paljain jaloin koiriensa kanssa jotka luonnollisesti kulkevat ilman hihnaa. Rannalla näkee vaahtosammuttimen kokoisia lapsia surffilautojensa kanssa kesyttämässä aaltoja. Paikalliset myyvät pienissä kojuissa ihan uskomattoman hienoja koruja, joita tekevät päivän aikana. Ja mikään ei maksa mitään. Meillä kävi hyvä tuuri hostellin kanssa ja saimme privaattihuoneen todella mukavasta paikasta. Tämän nimi on Casa Amistad ja sijaitsee ihan rannan lähellä. Meillä on ulkosuihku ja -keittiö, sisäpihalla on pöytäkalusteet ruokailulle, riippumatto sekä surffilautoja joita saa lainata ilmaiseksi. Aamulla saa myös cappuchinon tai espresson halutessaan. Yhteisissä tiloissa on sohvia, kirjoja ja pari kitaraa. 

Tämän rennompaa tunnelmaa saa hakea. Stressittömyys kaikkoaa heti kun tänne saapuu. Minulla tulee paikasta mieleen Balilla sijaitseva Gilin saari,jossa olen ollut kaksi kertaa. Vaikka tämä on paikkana ihan erilainen, saa se samanlaisen fiiliksen aikaan. 

Kommentit (22)

ma

Oih, kyllä noin söpöön paikkaan itekkin vois rakastua:) Ihan tosi kauniin näköstä:D

Una

Hih, oltiin just viime viikolla lomalla tuolla! jos teilla on mahdollisuus niin suosittelen kaymaan Malpason rannalla, heti Sayulitan rannan oikealla puolella ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Eikä! :D Pieni maailma! Ai hitsi me ollaan jo Guadalajarassa. Mitä tykkäsit?

Una

Oli rento paikka, oltiin vaan just paasiasviikon aikana millon meksikolaisilla on loma niin oli aika taytta ja hinnat aika korkeita verrattuina muihin kohteisiin :D mut kivaa oli! Guadalajara on kans tosi jees, meinaistteko matkustaa muuallekin taalla Meksikossa?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ai hitsi! sääli :/ Joo me lähetään maanantaina Guanajuatoon ja sit jossain vaiheessa luultavasti Mexico City & Oaxaca ja Chiapas? Mulla ei oo niin matkareitit hallussa vaan toi parempi osapuoli on hoitanut :D kerrankin näin päin!

Una

Hyvalta kuulostaa! Oaxaca ja Chiapas on omat lempparipaikat taalla :) tsemppia!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oli kyllä <3 Tulossa on vielä kunnon kuvaoksennus Sayulita photo diaryna huomenna :D

Iida

Heippa! Tää sun matka on todellinen unelma! Me suunnitelaan myös tämmöstä niin kysyisin kuinka pitkäksi aikaa vuokrasitte auton ja paljonko se kustansi? Hertziltä vuokrattiin viime reissultamme mutta vain pariksi päiväksi, kiinnostaisi tietää miten viikkojen kanssa menee ja kun palauttaisikin eri paikkaan :) Alamoa olit suositellut?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moi! Hei oon juuri kirjoittamassa postausta autonvuokrauksesta ;) Me vuokrattiin 2 viikoksi ja se oli muistaakseni vähän yli 300 e. Halvimmillaan ois saanu pienen auton parilla sadalla. Postauksessa sitten lisää autovinkkejä ;)

kirsikkainen

Ihanat kuvat <3 Sayulita on kyllä todellakin käymisen arvoinen paikka, rennolla ja lämpimällä tunnelmaltaan yksi parhaimpia rantoja, missä olen Meksikossa käynyt.