Testailin perjantaina ennen saunaan menoa yhtä kameraa, mitä olen harkinnut ostavani ja kuvailin samalla teille vähän luottotuotteitani. Olen päivittäisessä kauneudenhoidossa melko laiska, mutta kerran viikossa on mukava vähän hemmotella itseään. Mikään ei ole niin rentouttavaa kun istua viikon jälkeen saunan raikkaana sohvalle kotivaatteet päällä sellaisen ihanan saippuan, hoitoaineen ja kosteusvoiteen muodostaman tuoksun leijaillessa ympärillä. 

Kuorin ihoni yleensä vähintään kerran kahdessa viikossa ja käytän siihen sellaista karkeapintaista hanskaa. Se tekee ihmeitä iholle, kuten vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa kuolleita soluja. Ilmeisesti se myös parantaa ihon uudistumista ja hengittämistä. 

Kasvoja en kuori hanskalla vaan käytän tällaista Exuviancen naamio & kuorinta-aine yhdistelmää. Kävin syksyllä sellaisessa exuviance-hoidossa ja iho parani todella huomattavasti. Käynnin yhteydessä sain tällaiset testiin. Niinkuin tuubeista näkyy, aineet on pian loppu, mutta ehdottomasti ostan lisää.

Sääret kesäkuntoon saa tietysti Venuksella. Käytän yleensä höylän kanssa vain suihkusaippuaa. Nyt olen ihan rakastunut Aussien suihkusaippuoihin, mitkä ovat ihan taivaallisen tuoksuisia. Ajelun jälkeen käytän aina tuota Nivean suihkussa laitettavaa Body Milkiä, joka on vähän kuin ihon hoitoaine. Se jättää ihon todella pehmeäksi ja estää kuivumasta. 

Hiuksien luottotuotteena on ollut jo vuosia Tigin Dumb blonde. Olen kokeillut monia muitakin matkan varrella, mutta aina palaan tähän. Saunapäivinä laitan hoitoaineen pitkäksi aikaa ja pidän sitä "naamiona". Sen jälkeen latvat tuntuvat ihan tehohoidetuilta. Luottoshampoota ei tosin ole vielä löytynyt. Onko teillä ehdottaa jotain hyvää, mikä sopisi tällaiselle vauritoituneemmalle ja kuivalle hiukselle? 

 

Cocoa butter on kova sana ihon kosteuttamisessa. Tuo vaselinen kosteusvoide antaa koiville jostain syystä myös vähän väriä, vaikka ei mitään itseruskettavaa sisälläkään. Ainakin omat vaaleanharmaat sääret herää henkiin sillä. 

Ennen kun meillä oli saunavuoro, pidin hemmottelupäivän aina maanantaisin, siitä voit lukea täältä.

Energistä viikon alkua! 

Kommentit (8)

H

Mulla on Tigiltä käytössä Dumb Blonde shamppoo, se on ihan huippu hyvä (sellainen tumman liila pullo). Toinen hyvä shamppoo on ollut Paul Mitchellin silver shamppoo blondeille hiuksille, tarkkaa nimeä en nyt muista, mutta valkoinen pullo missä se korkki osa on lila :) Niitä suosittelisin

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo mä oon käyttänyt sitä kans, mutta viimeks kun etsin niin sitä ei ollut missään saatavilla! Vaan toi hoitsikka löytyi. Pitänee tehdä uusintakierros :)

Elisa

Kääks, mistä tuota Vaselinen kosteusvoidetta saa? Ulkomaalaisetkin nettikaupat kelpaavat, asun itse Itävallassa :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heips! Hitsi en osaa kyllä Itävallasta sanoa. Yleensä ulkomailta sitä saa ihan perus kaupoista tai apteekeista. Ja nyt vihdoin Suomestakin. Kannattaa käydä katsomassa jostain isommasta ruokakaupasta!

Vierailija

Itse myös vietän kerran vkossa saunahetki kun suoriudun puhdistumis-seremoniasta ja itsellä käytössä omat luotto tuotteet mitä käytän. Esim. luotto merkkini: Dove, Oxygen moisture conditioner mikä myös sopii kuiville/vaurioituneille hiuksille (kuten mulla viel luonnonkiharat), jospa kokeilit sitä. Kokeile & ihastu!
P.S Tuoksu raikas johon itse ihastuin.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos vinkistä! En edes tiennyt että Dovella on shampoota!! :D Pitää kokeilla!

Iris O.

Mulla on käytössä cutrinin repairism-sarja hiuksissa, se on kyllä tehnyt ihmeitä mun hiuksille (joita nuorempana tuli suurinpiirtein pahoinpideltyä...)! Kampaamotuotteita myyvistä liikkeistä pitäis löytyä, eli esim. ihan vaikka Sokokselta löytyy. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)