Olen nyt koko kevään syönyt mehiläisen siitepölyä melko säännöllisesti. Jännityksellä odotan heinäkuuta. Toivon, että allergiakesäni ovat nyt taaksejäänyttä elämää! Siitepöly menee helposti alas smoothiensekaan  tai  päälle ripoteltuna. Laitan smoothien päälle usein myös siemeniä. Punainen jauhe taas on Berryfectin puolukkajauhetta.

 

 

 Itse smoothie näissä kuvissa oli hiukan epäonnistunut. Yritin tehdä vihersmoothieta, mutta siitä tulikin harmaata. Ei se kovin hyvääkään ollut. Värikkäät jauheet päällä pelastavat onneksi susirumankin pirtelön.

Kommentit (7)

Eeva

Juu ei ehkä smoothien väri ole nyt herkullisimmasta päästä mutta eiköhän toi ihan hyvää ollut ainakin noilla "koristeilla" ;)

Ihan eri asiaa tuli mieleen, tosiaan vatsalihashaasteen tiimoilta mietiskelen että menikö multa se after-postaus ohi missä näkyy ne 8 viikon jälkeiset tulokset vai ootko tehnyt sellasta? :) Ja tee ihmeessä jos sitä ei ole! Täällä yksi kiinnostunut! (Itse sain kivasti tuloksia, neljä ylintä palaa pilkottavat jo jotenkuten kun mielikuvitusta käyttää ja etenkin liikeet pystyn tekemään jo huomattavasti helpommin! Kiitos siis mahtavasta haasteesta! :) )

milla

mausta viis kunhan näyttää edes hyvältä? :D hyvä facelifti ainakin.