Heti alkuun haluan muistuttaa, että tänä PERJANTAINA 11.3. blogini löytyy uudesta osoitteestaan: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life. Viimeisiä postauksia siis viedään täällä Cosmopolitanin puolella.

Mindo alkoi olla nähty, joten päätimme lähteä seuraavaan paikkaan. Olisimme halunneet mennä vielä takaisin Quitoon ja käydä sen lähistöllä parissa kohteessa, mutta aiemmin piinannut vuoristotauti pakotti suuntaamaan alemmas. Alunperin oli tarkoitus mennä Banosiin, mutta säätiedotus lupasi koko viikolle sadetta ja myrskyä, joten hiukan pitkin hampain lähdimme Ecuadorin eteläosaan. 

Ajoimme ensin Quitoon, josta otimme lennot Guayaquiliin. Vaihtoehtoina olisi ollut myös bussi, mutta matka oli todella pitkä ja lennot sai 60 dollarilla, joten päätimme säästää siinä hiukan aikaa. Matka Mindosta Quitoon oli taas hurjan kaunis, ja tällä kertaa nappailin kuviakin teille. 
Ohitimme myös Mitad del Mundon, eli "maan keskipisteen”, jonka koordinatit ovat 0°00′00″N 78°27′21″W.  

Tiet ovat täällä todella hyvässä kunnossa ja näitä uskaltaisi itsekin ajella. Mietimme jo, pitäisikö vuokrata auto joksikin aikaa ja lähteä sen kanssa tutkailemaan seutuja. Nyt olemme siis Guayaquilissa, joka on Ecuadorin suurin kaupunki ja veikkaan että viihdymme täällä ainakin pari päivää.

We drove from Mindo to Quito before our flight to Guayaquil and the scenes were breathtaking again. We also drove by the Mitad del Mundo or ”middle of the world”, which has the coordinates of 0°00′00″N78°27′21″W. Pretty cool! 
P.S. Don’t forget, my blog will move to it’s new address on this Friday: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life

 

Kommentit (0)