Lähdimme lauantaina ajamaan San Franciscosta etelään ykköstietä, joka kulkee rantaa pitkin. Kaikki tuttavamme olivat kehuneet reitin maasta taivaisiin, mutta silti sen kauneus yllätti meidät. Maisemat olivat niin monipuoliset ja vaihtuivat nopealla tahdilla. Ikinä ei tiennyt, mitä kulman takana odottaa. Ajomatkassa tosin meni paljon kauemmin, mitä olimme kuvitelleet. Ajoimme ensimmäisellä pätkällä Montereyhin. Pysähtelimme tosin monta kertaa kun tuntui että upeat paikat olisivat vilisseet liian nopealla tahdilla ohitse. Tässä kuitenkin kuvia matkan varrelta.

We left San Francisco on Saturday and started driving south from highway one. All of our friends have been telling us, how beautiful it is, but it still surprised us. The constantly changing scenery was so versatile. You never knew what is behind the corner. The drive was longer than we thought. We stopped a lot, because otherwise all the beautiful places would've gone by too fast. Here's some pictures along the way.


 

Nyt muuten löytyy kaikki vanhat postaukset täältä Cosmon puolelta! 

Kommentit (20)

Anni

Olette jo varmaan ajanut ohi, mutta San Simeonin kohdalla ykköstien varressa elephant seal -ranta on aika huikea!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No eikö ookkin! Kun katsoo näitä kuvia ei oikein edes tajua että hitsi tuolla me just oltiin :D

anniina

Pystyykö blogiasi enää seuraamaan bloggerin kautta? Kivan näköisiä maisemia :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei pitäisi pystyä. Jotain fiksejä tässä varmaan vielä tulee mutta sitten kaiken pitäisi olla kunnossa. Voin vielä varmistaa :)

Rapu

Vitsi, teille on sattunut hyvät kelit, täällä kun on vasta pari viikkoa ollut näin lämmintä, vaikka aurinko paistaa läpi vuoden! Itse siis asun tässä San Franciscon kupeessa Piilaaksossa, ja tuolla 1-tiellä ja Santa Cruzissa sekä Montereyssä tulee käytyä usein viikonloppuisin! Ja tietty 1-tietä pitkin on ajettu Los Angelesiin viime kiitospäivänä... Hyvää reissun jatkoa!!!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos! No itseasiasiassa siellä ylempänä oli tosi viileää. Heti kun lähdettiin alaspäin alkoi tulla lämpimät ilmat. Nyt tultiin Vegasiin ja täällä on ihan uskomaton paahde :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ne on ihan parhaita! Sen takia itse aina räpsin hulluna kuvia, niin voi mennä aina muistoissa takaisin niihin hetkiin :)

Niina

Upeita kuvia, matkakuume kasvaa näitä katsellessa! :) Minkälaista kameraa muuten käytät?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mulla on Nikonin järkkäri D3000 ja siinä 35mm putki(?) :D Oon surkea näissä kamerahommissa.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! Ostin sen täältä Jenkeistä, mutta en muista valitettavasti kaupan nimeä :/