Saimme tupaantuliaslahjaksi luokkatovereiltani Cocovin raakasuklaan valmistuspaketin. Se sisältää siis kaikki  raakasuklaan valmistukseen tarvittavat ainekset. Paketista löytyi kylmäpuristettua kaakavoita, Lucumajauhetta, raaka-kaakaojauhetta, Macaa, Kalaharin suolaa, neitsytkookosöljyä, Agavesiirappia sekä Goji-marjoja.

 
Sisältä suklaa näytti tältä. 
 
[[{"fid":"27923","view_mode":"full_body","type":"media"}]]
 
Vetelin hienosti koko satsin tässä yhden viikon aikana. Niitä oli helppo hakea jääkaapista aina pikkuvälipaloiksi. Aion kyllä varmasti tehdä raakasuklaata uudestaankin, sen verran herkkua oli! 
Jos joku ei tiedä, mitä raakasuklaa on, niin täällä on hiukan lisäinfoa siitä :)

Kommentit (17)

Heidi

Joo noi on ihan super hyviä ja helppoja! Tosin itse ajattelin, että pitäis ostaa nuo kaikki raaka-aineet ihan erillisinä kotiin, tulee halvemmaksikin. :) Ja noihinhan pystyy ihan loputtomasti varioida mitä kaikkea heittää sekaan, esim. pähkinä&rusina- sekoitusta rouhittuna, NAM!:)http://hede-fitlife.blogspot.fi

Anonymous

Mä tein ekat raakasuklaani 3v sitten :) Siihen ei tarvii periaatteessa muuta ku kaakaovoita + raakakaakaonibsejä/-jauhetta ja hunajaa. Tietty maukkaampaa tulee ku laittaa jtn muutakin!!

Inka

Näyttää hyvältä! Mun edelliset raakasuklaat epäonnistui jostain syystä täydellisesti. Ehkä pitäisi kokeilla tuollaista suklaapakkausta, joka sulla oli käytössä.

Anonymous

Hei, ootko laittanu jotain muutaki tonne sisälle gojimarjojen lisäksi? Vai onko nuo vaaleat vain sitä kaakaovoita? Ite sulatan ne aina ihan loppuun asti ettei niistä jää mitään jäljelle. Rupesin miettimään oisko parempi jättää ne nuin, onko hyvän makuisia?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Tuossa tekstissä on kaikki, mitä siellä on! En tiedä, onko tuo kaakaovoita sitten :) mulla ei tullyt mieleenkään että se ois pitänyt sulattaa :D hups! Mutta oikeastaan oli tosi hyviö noin, kun oli vähän pureskeltavaa:)

Anni

En oo semmosta pakettia raaskinu ostaa kun ne on niin kalliita.. tuleeko paljon halvemmaksi jos ostaa erikseen??

HerminiCa

Tulee halvemmaksi, vaikka iso rahallinen satsaus ne on kaikki erikseen ostettuina kun kerralla kaikki ostaa- toisaalta noista saa kaikkee muutakin ruokaa ja jälkkäreitä aikasiks :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hups multa oli jäänyt tämä ihan huomaamatta! Mutta Herminicalta tulikin hyvä vastaus :)