Minun piti osallistua Puhdistamon tähän kilpailuun, mutta huomasin vasta nyt, että ilmottautuminen meni 15. päivä umpeen. Ei se mitään, koska keksin loistavan herkun, josta on toivottavasti myös teille iloa! 

 

Resepti (laitoin fiiliksellä, joten nämä määrät ovat sinnepäin): 

 

    • 2 rl kaurahiutaleita

 

    • 1 rl hunajaa

 

 

    • vettä sen verran että ainekset saa hyvin sekaisin n. 0,5 dl 

 

 

Sekoita kaikki ainekset keskenään kunnes se on tasaista massaa. Levitä kyseenalaisen näköinen seos leivinpaperille ja laita pakastimeen. Noin tunnin päästä levy on valmis leikattavaksi ja voit leikata siitä patukoita valmiiksi jääkaappiin.

 

 

Mikäli sinulla ei ole proteiinijauhetta käytössä, suosittelen laittamaan Steviaa. Kokeilin ensin ilman proteiinia ja hunajaa ja se oli ihan kamalan makuista (ei mitään makeutta). Toisella kerralla, tällä reseptillä, ne olivat todella hyviä! Ja on mukavampi mussuttaa proteiinipatukkaa, jonka sisällön tietää satavarmasti. 

 

Herkullisia patukkahetkiä ja kivaa perjantaita! 

Kommentit (10)

annemi / 52weeksofdeliciousness

Löysin Puhdistamon kilpailun ja tuotteet itsekin vasta tällä viikolla, hieman liian myöhään jotta olisin voinut osallistua kilpailuun.. mutta kiitos tästä reseptistä, laitan sen talteen :)

Riikka

Ei jeesus mä tavasin Bloggerin hallintapaneelista tota otsikkoo että "proteiiniraskauspatukka" ja mietin että mitäs ihmeen vauvauutisia nämä nyt on. :D Mutta tuota voisi tosiaan kokeilla. :)

sanni

hei aiotko sä pistää mitään tarkempaa kuvasaldoo tän vikan vatsalihashaasteviikon jälkeen? :) jotain jossa näkyis kehitys, ois kiva!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei! Hyvä teksti :) Kemikaalicocktailissa on muutenkin usein hyviä juttuja. Vaikka mun mielestä vastuu on AINA kuluttajalla itsellään, on tässä käytetty nyt vähän kyseenalaista mainontaa. Nämä Vitamin waterit ovat kuitenkin ihan eri juttu kuin ne Vitamin well juomat, joista olen itse kertonut (vaikka menee varmasti helposti sekaisin). Vitamin Well juomissa EI ole lainkaan tavallista sokeria eikä makeutusaineita, toisin kuin Vitamin waterissa. Hedelmäsokeriakin siinä on 21 g / pullo, eli suurinpiirtein saman verran kuin isossa banaanissa. Ja ne ovat siis ihan eri valmistajilta. :)