Ostin eilen ensimmäistä kertaa tummaa balsamicokastiketta. Tein sen seuraksi tomaatti-basilika-mozzarella-salaatin, ja sitä ainaista kanaa. Tämä annos oli kyllä varsinainen proteiinipommi. Kanan lisäksi voisi syödä myös jotain hiilihydraatteja jos haluaa. En osaa sanoa tuon kastikkeen terveellisyydestä kyllä mitään, mutta en usko että siitä pienessä määrässä mitään haittaakaan on.
Korjatkaa toki jos olen väärässä:)
Helppoa tehdä ja erittäin maukasta! Sopii hyvin vaikka alkuruoaksi.

Kommentit (10)

Tahra

No, tuskinpa elintarvikkeena kaupataan mitään akuutisti letaalia tavaraa. Että tuskin tuohon kastikkeeseen kuolet. Mutta nipottaminen, se on tappavaa.

Anonymous

Hei teeppä postaus hyvistä aamupala- ja välipalavinkeistä! Välillä ois mukava saada vaihtelua omiin syömiskuvioihin :)annina

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hyvä idea! Tosin aamupala on todella usein melko tylsä 2 ruisleipää juustolla :D mutta yritän saada kasaan! Pitäisi itsekin saada vähän vaihtelua! :)

inni

Ruokavinkit on päässy tän kodin ruokapöytiin, vaikka me ei noin paljon kanaa jakseta syödä kyllästymättä :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha, kieltämättä minäkin oon nyt kyllästynyt!! Seuraavaksi lupaan että tulee jotain ihan muuta :D kivaa silti että vinkit on olleet käytössä!

Anonymous

Jos käy 2-3 kertaa viikossa salilla ja kerran viikossa uimassa niin kuinka näkyvää muutosta voi saaha aikaan 8 kuukaudessa? :Dps. sun blogista saa tosi hyvää motivaatiota liikkumiseen!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Tää kommentti tais tulla 2 kertaa :) vastailin tonne uudempaan postaukseen!