"Eiks tää kuulosta vähän samalta kun se Panic without the Disco?"

"Mikäs sen pojan nimi on, joka on siinä 50 seconds of summer-leffassa?"

"Kenen Jarin lainaus tuo oli?" "Sillanpään." .."eikun...Sarasvuon."

Jostain syystä minun on vaikea muistaa nimiä, olivat ne sitten elokuvien, bändien tai henkilöiden. Lähipiirini on jo tottunut tähän, mutta silti näitä kömmähdyksiä sattuu melko usein.

Toinen mitä täällä on tapahtunut ihan liian paljon, on väärin kuulemiset. Jotenkin monet puhuvat tosi epäselvästi, nopeasti tai hiljaa, joten monet kysymykset jäävät kuulematta. Yleensä nämä ovat joissain asiakaspalvelutilanteissa, joissa yritän pysyä vain coolina ja arvata, mitä toinen sanoo. Tässä onkin tullut muutama hauska tilanne, kun arvaus ei olekaan mennyt ihan nappiin. 

Yhtenä päivänä baarissa tarjoilija tuli pöytämme eteen ja kysyi jotain. Arvelin sen kysyvän haluammeko lisää juotavaa. Vastasin "Just the check, please." Kun muut alkoivat nauraa, ihmettelin mistä nyt on oikein kysymys? Tarjoilija oli kuitenkin kysynyt "So, where are you from?". 

Aiemmin samassa baarissa tarjoilija oli viemässä drinkkilistoja pois pöydästämme ja sanoi jättävänsä yhden listoista siihen, jotta voimme tilata myöhemmin lisää. Ystäväni toteaa tähän vain "yes please", hymyilee, ja ojentaa kyseisen listan tarjoilijalle. :D 

Kommentit (18)

Eeva

Aivan mahtavia kuvia taas kerran! Oon tulossa kahdeksi viikoksi New Yorkiin viiden viikon päästä ja matkakuume alkaa kyllä kolkutella jo sun postauksia lukiessa (tsekkailen monta kertaa päivässä että oiskohan jo uusi postaus tullut):D kivaa pian koittavaa viikonloppua sinne:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oiiiii, tuut ihan parhaaseen aikaan! Joka puolella on nyt niiin kaunista ja vielä on tosi lämminkin. :) Kiitos samoin! <3

jmp

Vau, onpa hienoja kuvia. Melkein tulee tunne kuin katsoisi 3D-laseilla! :D

Ja joo, itsellenikin sattuu usein hassuja tilanteita kun joku puhuu epäselvästi / liian hiljaa ja toistopyynnön sijaan oletan mitä on mahdollisesti kysytty :D

mirena

Upeita kuvia! Ensivilauksella snäpissä vähän kummastelin tuota mekkovalintaa, mutta nyt kun oon katellu sitä instassa ja täällä blogissa, niin sehän on upea! Tiiäthän, niinku jotkut biisit paranee joka kuulemalla...:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos! Joo tää ei kieltämättä oo ihan "mun näköinen" look. Varsinkin kun hiukset oli nutturalla kähertyneet noin kikkaralle ja tuli tosi ladylike-olo :D Mutta ehkä vähän eri tavalla stailattuna se toimii vielä paremmin! Kiitos Mirena :)

Jonski

Nyt oli kyllä niin upeita kuvia että oksat pois! Olen aivan hullaantunut blogiisi, erityisesti koska haaveenani olisi ensi vuonna päästä käymään itsekin Nykissä :) saa nähdä toteutuuko, mutta toivotaan parasta. Voisin katsella näitä kuvia vaikka kuinka kauan :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Nina! Kuvaan Nikonin D610 ja 85mm/1.8 objektiivilla. Jälkikäsittelyn teen yleensä Lightroomissa :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! Mekon ostin täältä sellasesta vintage-kaupasta kun Beacon's Closet ja se on alunperin Balenciagalta. Laukku on Philip Limin! :)