Koska usein tähän aikaan vuodesta oma sohva tuntuu usein houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kuin kuntosalille tai lenkille lähteminen, ajattelin laittaa teille pari inspiroivaa kuvaa Facebookin gym and fitness motivation sivulta!

 


Itse tein tänään kotosalla pylly- ja vatsatreenin. VINKKI: Jos ette tiedä mitä treenaisitte kotona, tai aikaa menee turhaan palloiluun ja mietiskelyyn, suosittelen lataamaan App-storesta sellaisen treenisovelluksen, joka löytyy siis hakusanalla "treeni". Siinä voi valita mitä lihasryhmää tekee ja kuinka kauan. Nainen tekee videolla mukana ja ilmoittaa kun on aika vaihtaa liikettä. Itse tein juuri sen mukana tänään ja oli mukavaa tyhjentää pää kokonaan ja tehdä vain mitä käsketään.
Lenkille ei ole menemistä ennen kun saan ne nastat ostettua! :) Nyt voi loppuillan ottaa rennosti!

Mukavaa illanjatkoa!

Kommentit (15)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Eipä mitään ! :) se on vähän kun olis omassa olohuoneessaan ohjatulla tunnilla!

Anonymous

Kuulostan ihan kauheelta mut mua välil ärsyttää laihat ja oikeesti kauniit blogitytöt (ärsyttää = oon kateellinen), mutta sä et "ärsytä" ollenkaan koska syöt oikeesti terveellisesti ja teet kroppas eteen jotain! Etkä valita "voi kun oon läski" vaikka oot hoikka ja terve. Tykkään sun blogista tosi paljon! Kaikki respetit ja treenivinkit on niin super :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos! Kiva kuulla etten äsytä :) Ei kannata olla muille blogitytöille kateellinen! Kaikki jakavat niin pienen osan elämästään täällä, ettei oikeesti tiedä millaista heillä on. Saattaa olla että sulla on miljoona kertaa paremmin asiat, kuin jollain kenelle olet blogin perusteella kateellinen!:)

Elina

Moikka! Alotin oman blogin kirjottamisen tänään pitkälti just sen takia että saan niin paljon innostusta muiden blogeista ja päättelin että ehkä myös oman kirjottaminen ois hyvä juttu. Sun blogi antaa ehkä eniten motivaatiota, joten iso kiitos siitä! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon Elina! Hyvältä näytti blogisi ensimmäinen kirjoitus. Jään odottelemaan innolla uusia postauksia!:)

Anonymous

Hei!Yritin etsiä sitä treenisovellusta mut en löydä sitä, niin aattelin että voisitko vaikka linkata sen mulle? :)Ps. sulla on aivan mahtava blogi!Oon saanut niin paljon innostusta urheilun ja syömisen suhteen tästä sun blogista, etten voi kun kiittää sua!:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moi, Mikä puhelin sulla on? Voi olla että toi olis tarjolla vain Applelle? Kiitos hirveästi! Tollaset kommentit on aivan ihania. Tosi kiva kuulla että oot innostunut!! :)

Anonymous

Ai no se selittääkin sit että miks en löyänyt sitä, koska mullahan on vaan tollanen nokian kosketusnäyttö!:-DJa oleppas hyvä:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No voi hitsi! Toinen mikä on kans hyvä on Nike training club! Se on vähän samantyyppinen:)

Anna A

Mää en edelleenkään osaa asennoitua kotona treenaamiseen. Ei vaan pysty keskittymään... Tulee jotenkin ihan naurettava olo :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hmm, ehkä se vaatii vain hiukan totuttelua :) Laita jotain energistä musiikkia päälle ja ala vaan tekemään!