Voi pojat. Takana on ehdottomasti kesän kivoimmat kaksi päivää. Olimme purjehtimassa kaveriporukalla ja säät sattuivat aika loistaviksi tällaisille vesiaktiviteeteille. Siinä kannella makoillessa, musiikin soidessa ja ystävien naurunremakkaa kuunnellessa tuli sellanen fiilis, että mikään ei voisi olla juuri nyt paremmin. Samalla kilistimme myös viisivuotispäivällemme poikaystäväni kanssa. Eipä olisi voinut parempaa tapaa juhlistaa tätä merkkipaalua. 

Näitä päiviä tulee muisteltua sitten marraskuisina päivinä, bussia räntäsateessa odotellessa. 


Kommentit (10)

/Mariiia

Heii, hassua, mutta ajettiin veneellä teidän ohi! Ja katottiin, että teillä on hyvä työnjako. Tytöt ottivat aurinkoa ja pojat hoitivat venettä. Pakko muuten kysyä, että menikö meidän arvaus oikein. Onko vene punashortsisen miehen? Ja tultiin myös siihen tulokseen, että sinishortsinen mies on purjehtinut aiemminkin kun hän auttoi tätä punashortsista miestä. :) Ja sun oranssit biksut pomppas hyvin esille sieltä veneestä! :) Lauantaina oli kyllä kaunis ja kuuma päivä! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Eiikä! Pieni maailma :) Mun mielestä se oli myös hyvä työnjako ;D Arvaus tosin meni pieleen, vene oli sellaisen oranssilippispäisen kundin kenellä oli sinivalkoruutu-shortsit. Oli kyllä aivan ihana ilma, toivottavasti näistä päivistä saadaan nauttia vielä mahdollisimman pitkään!