Tämä on niin inspiroiva kaupunki, ettei tee mieli lähteä ilman kameraa mihinkään. Helsingissä ollessa välillä kameran kantaminen tuntui niin turhalta, kun saattoi koko päivän olla ottamatta yhtään ainutta kuvaa. Toivottavasti tämä kuvausinto kestää, sillä se on aikalailla suorassa suhteesa postausintoon. Huomaan myös katselevani ympärille jotenkin tarkkaavaisemmin silloin, kun kaulassa on kamera. 

Joku joskus sanoi, ettei pidä New Yorkista, koska se on niin epäsiisti ja rähjäinen. Omasta mielestäni se on juuri yksi niistä asioista, joka kaupungissa on kaunista. Rappioromantiikka on aina kiehtonut minua. Samalla tavalla kuin kaikessa muussakin, kuten esimerkiksi ihmisissä, pienet säröt ovat vain plussaa.

On todella mielenkiintoista, miten ihmiset näkevät niin eri tavalla ympäröivän maailman. Se, mikä toista kiehtoo suunnattomasti, on toiselle samantekevä tai jopa epämiellyttävä. Kauneudentaju on lähes kaikilla erilainen, mutta mistä se johtuu? Minkä takia ylipäätään ihmisillä on kyky tunnistaa kauneutta ympärillään? 

Kommentit (8)

Vierailija

Eikä ihana toi pappa, joka istuu nurmikolla ja lukee lehteä!! :DD
Nauti siellä olemisesta!!! xx

Elina I

Oih, New York kuume kasvaa <3 Ihania kuvia. Paljon tsemppiä sinne rapakon taakse :)