Hyvää iltapäivää!
 
Olen todella onnekas, koska minulla on niin paljon ihania lukijoita. Olette saaneet lukemattomat hymyt kasvoilleni näiden muutamien kuukausien aikana, joina olen kirjoitellut tänne. Luen aina jokaisen kommentin ajatuksella läpi. Haluan kiittää teitä kaikkia, ketkä olette piristäneet päivääni, koska saan ihan uskomattomasti voimaa ja tsemppiä sieltä suunnalta! 
 
Tässä muutamat tsemppikuvat tiistaille. Vielä ehtii hyvin lenkille tai salille jos mieli tekee. :)
 

 

 

  

kuvat täältä

Kommentit (25)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Jenna! Tällä kertaa tarvitsin itsekin pientä tsemppiä näistä kuvista, kun en ole vieläkään päässyt salille tämän flunssan takia:( heti tulee kuitenkin parempi mieli näitä katsellessa!

Anonymous

Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta olen jo nyt todella tykästynyt tähän. En omaa maailman parasta itsekuria, joten postauksiesi lukeminen auttaa motivoimaan :)Kiitos tästä blogista ja motivaatiosta treenaukseen ja terveelliseen syömiseen!!-hanna

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moi Hanna, Kiva kuulla että olet saanut motivaatiota täältä! Homma toimii silloin kumpaankin suuntaan!:)

Anonymous

Ihanaa! Juuri tälläiset pienet tsemppipostaukset auttaa jaksamaan ja antaa lisää motivaatiota! :)) Kiitos sinulle, kun jaksat pitää yllä näin inspiroivaa blogia <3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos sinulle <3 ei tää olisi näin kivaa puuhaa ilman teitä ihania lukijoita!:)

Anonymous

Kiitos tsempeistä! <3 Mun unelmakroppa on just sunlainen: pieni ja siro, mutta kuitenkin lihaksikas.

Kinuski

Tää sun blogi antaa ihan hurjasti tsemppiä treenaamiseen. Jos ei huvita lähteä, niin lukee sun blogia, johan lenkille meno rupeaa houkuttelemaan. :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Tällaiset kommentit ovat ihan parhautta! Tuntuu niin kivalta :) samanlaista tsemppiä saan itsekin teiltä!

Senja

kiitos kuule itsellesi. oot lyhyessä ajassa noussut yhdeksi lempibloggariksi, juuri sun ihanan elämänasenteen takia! =)

Sara

Oon nyt muutaman viikon ajan seurannut sun blogia aktiivisesti ja oon ihan koukussa! Itelläni ollut nyt hankaluuksia lukion ja kuntoilun miksailulla. Jotenkin kun molemmat tärkeitä mutta silti haluaisin kunnon panostuksen molempiin. Nyt sun blogin avulla oon saanut jollain tavalla hieman soviteltua näitä. Käyn aamuisin salilla jos meen myöhään kouluun ja jos kouluhommat on tehty niin joko meen salille tai teen kotona harjoittelut. Haluisin vielä sulta kysyä, kun asun vielä kotona ja silloin syön mitä lautasella on ja silloin on hankala katsoa syökö makaronia yms ja en ihan kaikkia ruokia itse haluis ostaa, enkä mitään laihisruokaa kumminkaan syö koska mitoiltani oon tyytyväinen mutta lihasta haluan kovasti. Eli, on ollut hieman hankaluuksia näiden asioiden kanssa, toivottavasti ymmärsit ja edes hieman annat osviittaa miten tällaisessa tilanteessa tulisi toimia:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moi Sara! Kiva kuulla! Kunnon kotiruoka on parasta ;) jos haluat lihaksia, katso että saat päivän aikana tarpeeksi proteiinia. Eli esimerkiksi makaronin kanssa lihaa/kanaa/kalaa/katkarapuja. Proteiinit ovat juuri niitä lihaksien rakennusaineita! :) Tsemppiä kouluun ja treeneihin!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mä ymmärtäisin, että se on vähän ku iskuja vartalon kierron kera! En ole kyllä varma, saa korjata :D