Lähiaikoina on tullut tehtyä muutamana päivänä taas ruishamppareita. Rakastan tätä meksikolaista guacamolea ja se sopii loistavasti mielestäni hampurilaisen väliin. 


Bataattilohkot valmistuivat uunissa tuttuun tyyliin (200 astetta ja noin puoli tuntia). Maustan ne öljyllä, suolalla ja grillimausteella.


 Bataateille teen yleensä dipin Turkkilaisesta jogurtista (0,5 tl suolaa, 1 tl grillimaustetta, 1 tl sitruunapippuria) 


Sämpylän virkaa toimittaa ruisleipä ja pihvinä on naudan vähärasvaisesta jauhelihasta paistetut pihvit. Sisään vielä hiukan romainesalaattia, pari siivua juustoa ja guacamole-kastiketta kummallekin puolelle ja hampurilainen on valmis.  


 Näitä purilaisia voi syödä hyvällä omalla tunnolla ja maistuukin paljon paremmalta kuin tavalliset.

 Hyvää ruokahalua! 

 

Kommentit (0)