Sain mahdollisuuden järjestää teille taas pienen lukijakilpailun! Lux-case.fi niminen verkkokauppa myy kännyköille suojakuoria, sekä urheiluun sopivia koteloita. Valitsin itselleni tällaisen vaaleanpunaisen urheilukotelon ja se on todella soma. Tämä on todella kätevä kesälenkeillä, kun shortseissa ei ole taskuja, eikä kännykkää viitsi kädessäkään kantaa. 
 Tuohon saa myös hyvin avaimen (ikuisuusongelma). 
 Nyt joku teistä voi voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin lux-case.fi verkkokauppaan. Ohjeet ovat helpot:


1.Tykkää heistä Facebookissa


2. Ja jottei mene liian helpoksi, kommentoi tähän postaukseen: Minkälaisia postauksia haluaisit jatkossa lukea Start living your best life-blogissa? Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun kohtaan, jotta saan voittajan kiinni. (ei näy muille kuin minulle)


3. Kilpailu päättyy viikon päästä 18.6 klo 00:00, jonka jälkeen valitsen voittajan.
 


Onnea kilpailuun! 

Kommentit (83)

Viivi Vornanen

haluaisin lukea jostain muusta kuin teenistä, olis mahtavaa jos tekisit kauneuspostauksen, esim esittelisit meikit, hiustuotteet yms:)!

janita

Haluaisin sinun jatkavan vain samaan malliin! Lisää treenivinkkejä ja ruokajuttuja, ehkäpä joku venyttely/kehonhuoltopostaus (:

Laura Ylämäkipää

Haluisin lukee lisää semmosia haastetehtäviä, jonku tiety ajan kestäviä esim kiinteä peppu haasteita yms :) niinku se sun vatsalihas haasteesi! Ja ruokajuttuhan on kans aina kiva lukee, terveellisiä, helppoja valmistaa :) toiha on iha huippu keksintö tommone et saa kännykän ja avaime näppärästi mukaa lenkille! toi on kyllä ikuinen ongelma miten saada molemmat mukaan jossei housuissa oo taskuja :)

Miisa

Itse haluaisin lukea (ja toteuttaa) myös haastepostauksia, jotain salitreeniohjelmavinkkejä ja ruokajuttuja. :)

Nonja

Ruoka- ja treenijuttuja. Yksinkertaisia reseptejä ja esim. liikevinkkejä salille ja kotiin.

Jonna L.

Erittäin kivoja postauksia on ollut juurikin nämä haastepostaukset joita mielellään lukisi lisää! Ruokaohjeet on myös olleet hyviä joten niitäkin lukisin mielelläni:)

inka

vatsalihashaastepostaus oli kiva, lisää selllaisia! :) ja lifestylepostauksetkin kiinnostaa, mutta tää on silti urheilublogi joten ei liian usein.

Kala

Tähänmennessä, mitä olen blogiasi tässä muutaman kuukauden lueskellut, olen ollut hyvintyytyväinen. Jokainen postaus on ollut mielenkiintoinen, tai jokaisessaon ollut edes yks mielenkiintoinen asia. Sykemittaristasi voisi olla enemmän juttua ja sykkeestäsi. Ja ainahan kaikki laihdutukseen ja muuhun siihen liittyvään vinkkejä voi antaa, ne kelpaa aina!

Emma

Minulla on vähän harmittanut kun uusien lajien esittely, joita sinulla oli ennen blogissasi enempi, on jäänyt vähemmälle. Niitä toivoisin ehdottomasti lisää! :)

Päivi

Tykätty on! Ja ite tykkään eniten postauksissa, jossa on kuvia, miten liikut ja sitte ruokapostauksia. Niissäkin kuvia annoksista ja mitä ne sisältävät. Koska mulla on itellä tosi huono mielikuvitus ja tuntuu että syön aina niitä samoja kanaa ja salaattia:D

liisaq

Olis kiva saada vinkkejä helpoista ja halvoista terveellisistä resepteistä, jotka sopii opiskelijan budjettiin ja myös liikuntamuodoista joihin ei vaadita paljon rahaa! Jotain kotitreenivinkkejäkin olis kiva lukea:) Myös motivaatiopostaukset ja syvällisemmät postaukset on hyviä.

Sara

Itse pidän eniten raikkaita kuvia sisältävistä pohdiskelevista teksteistä! Etenkin kuin monet treeniblogit tuntuvat olevan täynnä ns. suoritusaiheisia postauksia. Toki myös ruokajutut on kivoja!

Meri

Tykkään ehdottomasti ajatuksia herättävistä zemppaavista postauksista, kuten esim. "Se mitä ajattelet itsestäsi tänään, on se mitä olet tulevaisuudessa", koska oma hyvinvointi riippuu täysin siitä mitä ja miten jokapäivä ajattelet :)

"If you want to be happy, be."

arro

Tuolle ois tarvetta!!
vatsalihashaaste oli kiva, semmosia vois muillekin alueille keksiä. Sun omasta treeniohjelmasta ja tavoitteista ois kans jännä lukee tarkemmin :-)

Kia

Tykätty!

Ruokapostaukset olisivat mielenkiintoisia :) Tuntuu, että syön aina samaa ruokaa aamusta iltaan niin olisi kiva lukea vaikka ruokapäiväkirjaa tai nähdä uusia reseptejä herkullisiin, mutta terveellisiin ruokiin!

Jennan

Onpa kiva arvonta, mukana ollaan ehdottomasti! Haluaisin ravintola arvostelu postauksen. missä käyt useimmiten syömässä, paikan parhaat annokset tms. :)

Jossu

Tykätty on! :)
Blogistasi lukisin mielelläni ruokavinkkejä (tähän asti olleet tosi inspiroivia!), "syvällisempiä" ajatuksia (esim. juttu unelmoinnista oli ihana) sekä eri tuotetestailuja :)

Tanja

mä toivon vaan että jatkat samaan malliin :) blogi on just hyvä tällasenaan

tulis kyllä niin tarpeeseen toi kännykkäkotelo...

Vierailija

Haluaisin kuulla treenimotivaatiosta ja sun saliohjelmista. Käytkö ryhmäliikunnoissa?

Vierailija

En jostain syystä pääse painamaan tykkää-nappia. Se on sillee harmaana ettei voi painaa..

Sanni

Hih, mä tykkään semmosista liibalaaba-elämä-on-kivaa-olen-onnellinen-postauksista :) Eli niitä vaan, hauskoja sattumuksia ja elämän oivalluksia, ehkä kylkeen ripaus liikunnanilon jakamista ja hyvien reseptien jakamista ;) Keep going girl!

p.s vähänkö hämmentävää kun sun blogia lukee ja kommentoi ilmeisemmin parikin Sannia, todella järkeenkäyvää ja luonnollista, mutta silti, et ikinä tiedä kuka on kuka X)

Katariina

Kaikki testit eli siis missä testaat uusia fitnesstuotteita, reseptejä tai lajeja yms on ihan huippuja! :) Ja ihan sun tavallisesta arjesta urheilun ulkopuolella olis mukava kuulla esim kauneudenhoidosta ja arkityylistä jne :)

Sanni

Minä myös toivon haastepostauksia! :) Myös jokin kauneus aiheinen postaus olisi kiva! Olisiko sinulla vinkkejä, että mitä terveellistä tarjoilla kavereille jotka poikkeavat kahville? :)Kiitos ihanasta blogistasi! Minä tykkään myös ehdottomasti "henkisen hyvinvoinnin" postauksista!

Maria

Aika vaikeen heitit nyt! Oot aika kattavasti kirjotellu kaikesta mielenkiintosesta siitä lähtien kun oon siun blogia seuraillu.. Ehkä enemmän saliohjelmista / treenistä yleisestikin. Vähän omaksi motivaatioksi ja ideanlähteeksi. :) Se on jotenkin aina niin helppo innostua uusista treeniohjelmista, kun se on jonkun bloggaajan kautta.

Janna

Toivoisin että kirjottaisit vähän vähemmän ruoasta ja enemmän treenaamisesta ja siitä mitä itse teet salilla tai paljon yleensä juokset lenkillä yms :)

Hanna

Ensinnäkin kiitos siitä, että jaksat aina kirjoitella meille niin huippuja postauksia :) Haluaisin, että blogisi pysyisi myös jatkossa yhtä monipuolisena kuin se on nyt ja miksei pysyisikin! Joten siis toivoisin postauksia uusista terveellisistä resepteistä ja myös tietyn lihaksen (esim. rinta) treenaamiseen soveltuvista lihaskuntoliikkeistä, välillä kun tuntuu että tekee aina niitä samoja liikkeitä niin olis kiva saada vähän uusia vinkkejä :D tykkään lisäksi tosi paljon sun lifestyle-tyylisistä sekä pohtimaan laittavista postauksista. Esimerkiksi kun kirjoitit lukemisen tärkeydestä itsellesi, nosti se lukuintoa myös täällä päässä! Kaikenlaiset postaukset otetaan siis ilolla vastaan :-)

Anni

Toivoisin kysymyspostauksia, olisi kiva "tutustua" suhun paremmin :-) myös enemmän sellasia vapaa-ajan tapahtumista kertovia noiden ihanien ruoka ja urheilupostauksien lisäksi!

Jade

Haluaisin lukea ruokaan liittyvistä asioista, voisit kertoa esimerkiksi miten itse syöt yleensä päivän aikana, laittaa vinkkejä erilaisiin väli- ja aamupaloihin jne. Uusi haaste ois myös kiva! Vatsan sijasta vaikkapa käsivarret (monen naisen ongelma?) tai takapuoli.

Blogin aihepiirin ulkopuolelta olis kiva jos kertoisit jotain itsestäsi ja muustakin elämästä kuin urheilusta :) Olisi kiva nähdä vaikkapa minkälaisia vaatteita käytät vapaa-ajalla, sekä jotain muuta ulkonäköön/sinuun liittyvää juttua :)

Jenni

Moi!
Toivoisin postusta miten ylläpitää terveellinen elämätapa kun on saanut unelmakropan. Tottakai voi aina haluta parantaa lihaksiaan mutta useimmiten on aina joku tavoite. Mutta mites sitten kun ei enää ole tavoitetta? :)

Heidi

Toivoisin enemmän haastetehtäviä ja postauksen missä vastaat kysymyksiin (jota edeltäisi mahdollisuus esittää kysymyksiä :D ). Mutta huippua luettavaa :)

Tiina

Tykätty! Ja tuollainen kotelo on ollut jo pitkään toiveissa, jospa onni potkaisisi nyt onnetonta ja arvonnasta sen saisin ;)

Mielelläni luen kotitreenipostauksia. Myös iloisia hyväntuulen postauksia on aina kiva lukea ;)

Riikka

Tämä blogi on ollut mulle erittäin kullanarvoinen motivaation ja innostuksen ammennuskanava. Sun terveellinen ja aktiivinen elämäntapa sai mut kääntämään koko pakan ylösalaisin tammikuussa (uuden vuoden lupauksena) ja tekemään päätösen paremmasta loppuelästä omaa kehoa arvostaen! Olen itsekin elämäntapaoppaiden kouluttamana ryhtynyt etsimään onnea pienistä hetkistä ja arkipäivän iloista, oppinut hyväksymään muut kaikkine vikoineen ja osasin pikkuhiljaa olla armollisempi myös itselleni. Mutta ennen kuin tein tammikuussa lupauksen virkeämmästä ja voimakkaammasta kehosta, en osannut arvostaa ja rakastaa itseäni, myöskin luottamukseni omiin voimavaroihini oli vähissä. En olisi ikinä osannut kirjoittaa haaveitani paperille, siis niitä konkreettisia: "toukokuussa aion jaksaa hölkätä 5 kilometriä ja vetää leuan". Sun motivaatiopostaukset antoi mulle ajattelemisen aihetta ja uskalsin unelmoida sellaisesta minusta joka uskaltaa tehdä asioita joista on haaveillut ja olla ylpeä itsestään ja omasta kehostaan. Tällä hetkellä ollaan pisteessä jossa salitreeni, aamulenkit, mieltä hellivä kehonhuolto ja puhdas ja kohtuullinen ruokavalio kuuluvat arkipäivään, kroppa on jo nyt paljon timmimmässä iskussa kuin ikinä mun elänä aikana ja olo on mitä mahtavin! Ja tosiaan, leuanveto onnistuu tätä nykyä ;) Oon oppinut myös että väsypäivinä saa tarvita tsemppausta salille lähtemiseen ja joskus jäätelö välipalana on paikallaan :) Kiitos siis mitä lämpimimmin kaikesta tästä, minä olen viimein rakastunut itseeni sellaisena kuin olen ja olen päättänyt olla onnellinen jokaisesta pienestäkin hipusta joka annetaan!
Vastaukseni kilpailukysymykseen kuuluu: Nautin eniten niistä postauksista, joissa muistutat millaiset asiat olivatkaan tärkeintä elämässä, myöskin kaikki sun mietteet ja pohdinnat maailmasta ja ihmismielestä vaan on ihan parasta herättelyä :)

ps. En omista facebook-tiliä :/

Sanni Hyytiäinen

Moikka! Tykkäisin lukea postauksen siitä, millainen normiviikkosi on urheilun kannalta. Eli siis kuinka monta kertaa urheilet viikossa (ja päivän aikana), mitä lajia milloinkin jne.
Sulla on tosi ihana blogi, josta saa inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin ja positiiviseen elämänasenteeseen! Jatka samaan malliin! :)

Nelli Juvonen

Tykkään sun blogista tosi paljon! Tää blogi on tosi innostava ja tsemppaava, ja kirjotat paljon monipuolisia postauksia. On kiva, ettei kaikki postaukset pyöri pelkästään rankkojen salitreenien ja tiukkojen diettien ympärillä niinkun monilla liikuntaan liittyvillä blogeilla on tapana, ihanaa että sun blogista voi lukea inspiroivia postauksia ihan yleiseen hyvinvointiin ja elämään muutenkin liittyvää, liikunnan ja terveellisten elämäntapojen ohella (: Oon tykännyt kovasti sun ruokaresepteistä ja niitä voisi tulla vielä ehdottomasti lisää, nimittäin itelläni alkaa vähän jo inspiraatio loppua noiden samaisten rahkojen ja salaattien kanssa :D ja vatsalihashaaste jutun tapaset treenimotivaattorit on myös tosi kivoja!

riina

tykkään lukea paljon ravintoon ja ruokaan liittyviä juttuja, joten ne olis kivoja! vatsalihashaaste oli myös hurjan kiva, että jos tollasia haasteita tulis vielä lisää? :)

sardiini

Nyt kesän alussa terveelliseen, puhtaaseen ruokavalioon ja urheiluun lopullisesti haksahtaneena, haluaisin oikein mielelläni nähdä blogissasi jonkinlaisen "idiottivarman" aloittelijan oppaan kaikennäköisiin luontaistuotteisiin mitä kannattaisi hankkia :) Esim nuo mainitsemasi mehiläisen siitepöly, maca, toco ja jne. Olen kovasti yrittänyt etsiä netistä, kirjastosta ja luontaistuotekaupoista ohjeistusta "puhtaaseen" ruokaan, ja oikeastaan lukenut jo ilmestyneet postauksesi etu ja takaperin, mutta haluaisin silti tietää niistä lisää, ja juurikin sinulta :) Eli siis kaikenmaailman superfoodeista tietopläyjäystä ja vinkkejä!

kiki

Haluaisin erityisesti lukea lisää loistavasta asenteestasi ja inspiroivasta treenaamisestasi! Myös kaikki jutut puhtaammasta ja aidommasta ruuasta kiinnostavat ;)

jjutta

Haluaisin lukea lisää ruokaohjeita sekä sun omia mielipiteitä eri treeneistä ja motivaatiojututkin olis kivoja. Olisi myös kiva saada postauksia nemmän urheilujuttujen ulkopuolelta

HarperL

Olen lukenut blogiasi vasta muutaman viikon, ja pidän siitä että se ei profiloidu pelkäksi treeniblogiksi ja ruokakuvien esittelyksi. Eniten olen tykännyt kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevistä postauksista, sekä esimerkiksi kirjapiiri-postauksesta, ja ajatuksia herättävistä postauksista noin yleensä. Haastepostaukset ovat myös olleet todella kivoja tällaiselle ihmiselle, joka pyrkii kohti elämänmuutosta ja yrittää tsempata itseään takaisin liikunnan pariin!

Ellinoora Arola

Haluaisin lukea näin kesäaikaan treenivinkkejä jotka soveltuvat kotipihalle tai vaikkapa mökille, sillä näin kesäaikaan tunkkaiset kuntosalit eivät ole kovin houkutteleva vaihtoehto. Olisi myös kiva lukea miten korvata kaikki perinteiset rasvaiset kesäherkut kuten jäätelöt ja grilliruuan , jollain kevyemmillä vaihtoehdoilla. Oon lukenu sun blogia vasta noin kuukauden, mut oon saanut täältä paljon motivaatiota ja vinkkejä. Toivottavasti sulla säilyy into bloggaamiseen, täällä ois ainakin innokas lukija!

Vim

Tykkäsin fb:ssä!
Luen mielelläni ruoka-aiheisia juttuja, reseptejä ja terveellisiä ruokavinkkejä. Olisi kiva myös jos joskus tekisit sellaisen "päivä kanssani" -postauksen, jossa olisi kuvin ja tekstein kerrottuna tyypillinen päiväsi (eli treenit, ruokailut ja muut tekemiset).

sofia

tykätty fb:ssä,
ja kaipaan sun blogsisa vähän niitä vanhoja treenipostauksia ja niitä sun viikko-ohjelmia mitä blogista löyty vielä muutama kuukausi sitten! ja tuo vaatepostaus oli kiva niitäki vois tehä lisää :)

Jjendi

Ruokavinkit esimerkiksi minkä tyyppisiä iltapaloja/ välipaloja syöt kiinnostaisi kovasti! Myös päivä kuvina- postaus olisi tosi hauska :)!
ps. Keep going girl! Positiivinen elämänasenteesi jaksaa aina kannustaa!

Laura

Jotain treenivinkkejä ja ruokaohjeita väliin mutta pääasiassa tykkään lukea ihan sun arjesta ja sun ajatuksista. :) Kiva blogi! :)

Jemiina

Moikka! Millainen säätö tossa urheilusuojakotelossa on? Meneekö se helposti ympäri kapeaankin käsivarteen ilman että valuu alas? Olen ostamassa koteloa, mutta tuntuu että kaikki on tehty isolle käsivarrelle ja sitä ei saa mitenkään tarpeeksi kiristettyä omaan normaalin kokoiseen käsivarteen :/

Tuovi

Haluisin semmosia motivaatio postauksia ja kans ehkä semmosii huonokuntosille lähtöjuttui, ettei alottas liian rankasti vaan hiljaa hyvä tulee tai sillee ku ainaki ite ku lähen lenkille ni teen liian rankasti ja sit ei haluu lähtee enää uuksis tai silleen:D

Lili

Postauksien suhteen toivoisin pysyttävän aika samoilla linjoilla kuin tähänkin asti! Tykkään varsinkin kaikista lenkkeilyyn liittyvistä postauksista. Myös sellaset suhteellisen pienen budjetin ruokajutut ois kivoja, kun opiskelijana ei ole varaa tehdä ihan mitä tahansa gurmeeta! :)

Tollanen kännykkäkotelo olis todella kätevä! Pakko kertoa tähän yks nolo juttu mitä mulle on tapahtunut puhelimiin ja lenkkeilyyn liittyen. Kesällä kun ei tule laitettua mitään takkia tms päälle joten en keksinyt, että mihin puhelimen sujauttaisi kun se oli pakko saada mukaan. Päädyin sitten siihen, että rintsikoissa se varmaan pysyy ihan tukevasti kun ei mikään iso ollut. Lenkiltä palatessa huomasin, että puhelimen näyttö oli täynnä kosteusvaurioita, minkäs muunkaan kuin hien aiheuttamia. Eipä ole sitä puhelinta tullut käytettyä, kun ei avaaminen ja kuivaaminen auttanut :D

Julia

Sun blogi on paras motivoija liikkumiseen ja terveelliseen ruokavalioon! Sulla tulee paljon erillaisia postauksia, mutta jokin teenihaaste olisi mukava! Esimerkiksi peppu tai sixpäck kuntoon ;)
Pakko vielä kiittää sua, sun blogi on pelastanut mut monilta pahoilta päiviltä!

pööpö

Blogi on todella hyvä ja tekstisi sujuvaa ja mielenkiintoista, eli mitään parannettavaa blogissa ei mielestäni varsinaisesti ole. Treenijutut kiinnostavat, ja jo aiemmin kommenteissa mainittu kiinteä peppu -haaste saisi täältä yhden innokkaan osallistujan.:D Salitreenijutut ja ruoka ovat myös mukavaa luettavaa.
Lisäksi kiinnostaisi tietää tarkemmin treeniohjelmastasi. Olen melko tuore lukija, joten en tiedä oletko jo sellaista tehnyt, mutta siis esim. viikko-ojelma jossa lukee paljonko ja miten treenaat yleensä. Lisäksi tekisi mieli tietää onko treenaamaan lähteminen sinusta aina helppoa ja kivaa, itselläni nimittäin se lähteminen on aina vaikeinta, vaikka treenaaminen itsessään mukavaa onkin.

Jannajanna

Heii! tässä hyvin kilpailun yhteydessä voikin 'pyytää' uudenlaista, taikka ihan vanhaa. Sun blogi on älyttömän kaunis, ottaen huomioon että tää on treeniblogi enemmän tai vähemmän, sulla pysyy siinä kirjoituksessa perustreeneistäkin se kauneuden hiven. U know what I mean? Joten, säilytä kauneus ja raikkaus tässä blogissa. Ihan sitten jatkaen treeneistä postaamista, taikka liiba-laaba tälläistä on elämäni. Kumpikin on enemmän mitä voi toivoa!

Taina

Tykätty! Tykkään jumppailla kotona, ja olenkin saanut sinulta hurjasti uusia variaatioita kotitreeneihini. Niitä toivoisin jatkossakin lisää! :)

Reetta

Haluaisin lukea ruokaohjeita ja treenivinkkejä juoksuun tai omiin koti jumppiin. Lisäksi lisää haasteita!

Sofia

Moikka, ihan aluks et sun blogis on ihan mahtava inspiraationlähde ja oon tosi innoissani aina kun huomaan et sulta on tullut uus postaus :)

Postauksilta toivoisin todella paljon erilaisia haasteita, sellasia mitä normi pulliainenkin voi kotona hyvin tehdä, kuten se vatsalihashaaste :) Itsellä on aina noin joka toinen viikko super motivaatio treenata ja toisena (tällä viikolla esimerkiksi..) ihan päin vastaiset tunteet. Kaikki treeni tuntuu hirmu vaikealta, vaikka yritän pitää ruokavalion hyvänä, niin silti lipsumista tapahtuu. Olisi ihana jos tekisit välillä postauksia (usein :) ) sellasia kunnon motivaattori tekstejä ja mitkä saisi tälläisen laiskurinkin kunnolla liikkeelle!

Olis myös mukava jos joka postauksessa olisi uusi treenibiisi mistä saisi kunnolla puhtia :)

(olisi myös mukava voittaa tuo koska juuri tänään sain iphonen ja tuo olisi aivan mainio uusi motivaattori:) )

Kaikkea hyvää sinulle ja treeni-intoa! <3

Jennykala

En tiedä näätkö tätä kommenttiä näiden miljoonien kommenttien seasta mutta..
Musta ois ainakin kiva jos olis enemmän postauksia eri urheilulajiesittelyistä. Sulla on kyllä ollu aika hyviä näitä aktiviteetti postauksia mutta ois tosi kiva kuulla jostain extreme paikoista joissa oot käyny, ja sillä tavalla saada itekki tietoo erillaisista mahdollisuuksista esimerkiksi helsinki-vantaan alueella. :) Niitä on ehkä mun mielestä liian vähän ja siis kyseessä vois olla myös jotain seinäkiipeily, sulkapallo.. mutta pääasiallisesti kaiken erillaisen kokeilua :)
Muutehan tää on ihan loistava blogi! :)

Kerttu

Jatka samaan malliin! Haasteet olisivat mahtavia myös liikunta- ja ruokapäiväkirjaa olisi mahtava vilasta!

nenna

Iso kiitos motivaattorille <3
Olen kirjaimellisesti koukussa blogiisi, sinun ansiosta sain itseni rakastamaan taas urheilua ja tahdonvoimaa kohti terveellisempää elämää! Välillä tulee niitä päiviä, kun mikään ei kiinnosta ja millään ei ole mitään merkitystä. Mutta onneksi olet saanut minut ajattelemaan asioita päivä päivältä eri kantilta. Nykyään osaan arvostaa niitä pieniä asioita elämässä ja tavoitella omia haaveitani.

Toivoisin, että jatkossakin kirjottaisit syvällisiä pohdintoja erilaisista asioista.
Ja ruoka-aiheiset postaukset on myös tervettulleita. Sinun ansiosta olen tajunnut vihdoin, että ei se ruuanlaitto olekkaan niin hankalaa, vaan ideointi on ollut pielessä :/

maija

Ostoslistalla onkin ollut koko kevään tuollainen kotelo! Juoksen edelleen pitkissä juoksuhousuissa, kun missään muissa ei ole avaimille taskua "selässä", puhelimen taas olen jättänyt kotiin siitä asti kun takki on jäänyt pois.. Nyt ois jo korkea aika vaihtaa lyhkäsiin shortseihin ja antaa jalkojen ruskettua! (ja oishan se musiikki puhelimesta myös ihan kivaa..)
Blogistasi toivon innostusta treenaamiseen ja oikein syömiseen. Ruokapostaukset ja treenivinkit on toivomuslistan kärjessä, myös vatsalihashaaste oli mahtava! Onnistut muutenkin aina tartuttamaan treeni-innostuksen, treenivaatteet ja muut kuulumiset on myös mieleistä luettavaa :)

sallaii

terveellisiä reseptejä mieluiten kalorimäärineen yms. ja joku postaus missä kerrotaan noista ravintojutuista että mitä tulisi syödä ja miksi ja mitä välttää ja mitkä on hyviä ruokia + esimerkkejä vaikka! ja päivä kuvina ja sitten sun ruokapäiväkirja

Elle

Mukana arvonnassa myös! Tosi huonosti oli muuten mitään Nokialaiselle, että jos Lux-casen ihmiset sattuu näitä lukemaan niin vinkkivinkki kehitysideaa ;)

Minä tykkään kovasti lukea mielipidekirjoituksia, niitä semmosia missä olet pysähtynyt kesken lenkin miettimään jotain tai muuta. Ne on tosi ihania :)
Myös treeni- ja ruokapostaukset on jees.

sonja

Ruokajutut kiinnostaa ja muutenkin treenausjutut :) Olen vasta löytänyt tämän blogin ja vaikuttaa tosi kivalta :)

inamaria

Musta olis kiva jos kertoisit vähän tarkemmin mitä yleensä teet salilla, mitä liikettä ja kuinka paljon :) ja yleisesti kaikki treeni- ja ruokajutut ovat kivoja!

Tiina

Ruokapäiväkirja tyyppisiä postauksia olisi mukava lukea ja toki kaikkea treeniin liittyvää myös vaan lisää. Ihanan monipuolisesti kirjoitat kyllä, uutta postausta jää aina odottamaan innolla.

anni

Ruokavinkkejä lisää vain ;) mikään ei ole mukavampaa kuin löytää uusia ideoita omaan syömiseen ja ruuanlaittoon!

penny

Mielestäni blogisi on tällaisenaan oikein hyvä ja yksi lemppareistani! Mutta jos jotain pitää sanoa, niin esimerkiksi parilta päivältä kokonaisivaltainen ruokapäiväkirja voisi olla mielenkiintoinen :)

Anni

tykätty! haluisin lukee ruuista ja treenistä. lisäksi ois kiva lukee sun vapaa-ajan vietosta muualla kun urheillen

Maija

Kirjoitustyylisi on niin ihana, että postaus kuin postaus piristää päivää :) Eli ihan samantyyliset jutut mistä olet aikaisemminkin kirjoittanut kiinnostavat aina, treeit ja ruokavalio nyt ainakin. Ja ruokavinkit tulee aina tarpeeseen!

Nana

On nii ihanaa aina lukea sun blogias! Please jatka samaan malliin!! Teen salilla melkeen aina jonkun noista sun sali treeneistä ja välillä soveltelen fiiliksen mukaan(: Oon aina ihaillu sun tyyliä puhua asioista ja oot mulle yks suuri motivaation lähde, joten kiitos siitä!! Oon harkinnu niin paljon tollasen ostamista ja ihanan värinen toi sun!!! Musta noi haasteet on ollu ihan mahtavia ja odotan niitä aina innolla, koska vaiks oliski ihan poikki ni sun haasteesta saa aina lisäpotkua treeniin! Ehkä voisit kertoa blogissasi enemmän erilaisista ulko-ja puistotreeni ideoita ja terveeliset ruokaohjeet ovat aina niin ihania :) Sun blogistas oon oppinut muutakin kuin vain terveellisen elämäntavan ja iso kiitos siitä<3

Sara

Tykkään lukea treenejä (erityisesti ulkotreenejä, niitä paljon!! ::)) ja ruokaohjeet ovat olleet suuri inspiraatio omalle ruuanlaitolle. "Asiajutut" ovat hyviä, niitä sopivassa määrin. Olet todella hyvä kirjoittaja ja arvomaailmasi vaikuttaa esimrrkilliseltä ja ihanalta. Jatka samaan malliin!! ::)

Suoja/kuori tulisi todella tarpeeseen, nimim. viime viikolla älyhupelimeen sijoittanut, hieman rasavilli ja kömpelö nuori nainen! :D

Minna

toivoisin lisää haastetehtäviä, se vatsalihas haaste juttu oli (tappavan) ihana :D Myös ruokajutut ois jees, kuten toi grillauspostaus (: Ja sitten olis kiva nähä millasia tuloksia oot saanu aikaan. Siis esim. joku kuvakollaasi tyylillä "ennen ja nyt" mut useempi kuva :)