Olen ollut kesän ajan mukana treenipäiväjengissä, jonka kanssa olemme treenanneet 12.9. järjestettävään tapahtumaan. Treenipäivä on Suomen suurin kuntotestitapahtuma ja se järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 12.9.2015 Kampin Narinkkatorilla. Treenipäivä on ilmainen tapahtuma, jossa on yhteistyökumppaneiden pisteitä ja ilmaisohjelmaa: mm. dj, alkuverryttelyt sekä julkkistestaajia.

Treenipäivässä kisataan kaikille ilmainen Lankutusskaba, jossa kruunataan lankutuksen epävirallinen Suomen mestari. Kisa starttaa klo 14.00. Kuntotestilähtöjä on 20 minuutin välein. Tällä hetkellä vapaita lähtöjä on alkaen klo 10.40 aina 20min välein klo 15.20 lähtöön asti.

Mikäli haluaa osallistua myös virallisiin Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Fressin ammattilaisten ohjaamiin ja valvomiin kuntotesteihin (kyykyt, punnerrukset, vatsalihakset sekä Cooperin testi) voi tapahtumaan ilmoittautua mukaan osoitteessa www.treenipaiva.fi ja ostaa lipun (35€). Kaikille lipun ostaneille on luvassa Treenikassi (sisältää yhteistyökumppaneiden upeita tuotteita), jonka arvo yhdessä kuntokortin kanssa on noin 90€.

Minulla on kuitenkin kaksi lippua, jotka voin arpoa teidän lukijoiden kesken. Ajattelin, että voisin arpoa kummatkin liput yhdelle henkilölle, niin voit ottaa ystävän mukaan, mikäli voitat! Jos kiinnostaa lähteä mukaan, laita tähän postaukseen kommentti sähköpostiosoitteineen. Osallistumisaikaa on 1.9. asti. 

Treenipäivää voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa (@treenipaiva). 

Kuvat: Sara / Tickle your fancy

Kommentit (21)