Olen ollut pois salilta jo melkosen pitkään. Tuntuu, että kaikki lihakset ovat surkastuneet. Tein äsken oikein kunnon pumppaustreenin käsivarsille. Tutisee vieläkin kädet. Teen siitä postauksen illalla! Varmasti tiukat käsivarret ovat monen toivomuslistalla, joten tällä kotijumpalla pääsee ainakin alkuun. Nyt pakko kiiruhtaa tekemään ruokaa :)


Kommentit (16)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi ihan turhaan oot kade! Mulla on luonnostaan aikalailla tikkujalat. Yritän kovasti saada vähän lihaksia niihin! Ja koska mulla ei keräänny jalkoihin niitä kiloja, niin ne tulee aina heti vyötärölle tai kasvoihin :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No voi hitsi. Mulla ei ole valitettavasti mitään vinkkejä siihen. Mutta kaipa se rasva palaa jokapaikasta melko samalla tavalla; katsoo mitä suuhunsa pistää ja harrastaa aerobista liikuntaa, ja salilla tekee kohdistettuja lihaskuntoliikkeitä ongelmakohtiin :)

Nepa

Tottahan tuo on.. :) Mitä osaisit suositella aerobiseksi liikunnaksi juoksemisen sijaan? Harmillisesti en ole koskaan ystävystynyt juoksemisen kanssa, vaikka kovasti olenkin yrittänyt.. :/

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Pidätkö kävelemisestä? Itse tykkään tehdä sellaisia reippaita jopa 10 km kävelylenkkejä esimerkiksi kaverin kanssa. Jaksan paljon pidempään, kuin juosten.Uinti on myös todella tehokasta, olen itse siinä vain ihan surkea. Myös erilaiset ryhmäliikuntalajit, kuten tanssi tai zumba ovat hyviä rasvanpolttomielessä.:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos! Niitä saattaa vielä olla Stadiumissa! Alesta löysin, maksoin vain 20€ ;)