Katseltiin viime perjantaina elokuvaa pienellä porukalla meidän luona. Teimme siihen myös vähän naposteltavaa. Näitä on kiva napostella, mutta jättävät jälkeensä mukavamman olon kuin karkit tai sipsit. 

Isommalla lautasella on porkkanaa, kurkkua ja paprikaa. Keskellä on paprikaan tehty kermaviilidippi. Siinä on muistaakseni chiliä, valkosipulia, grillimaustetta ja suolaa. Toinen dippi on tehty kreikkalaiseen jogurttiin ja siinä on valkosipulia, suolaa ja sitruunapippuria. 

 

Dippikasvisten lisäksi meillä oli pieni hedelmälautanen viinirypäleistä, kiivistä, verigreipistä ja verkkomeloonista. 

Omasta mielestäni leffaa on tympeä katsoa ilman mitään naposteltavaa. Näillä eväillä kuitenkin pärjää hyvin.

 

 Kivaa viikonlopun alkua! 

Kommentit (8)

Tiia

hei hyvä postaus! :) vaikka ei toi idea sinänsä oo mulle uus, niin tuli semmonen oivallus että miks sitä oikeesti syö jotain rasvasia sipsejä tms ku voin syyä tollasia terveellisempiä vaihtoehtoja! varsinki ku loppujen lopuksi itestä ainaki tuntuu että sitä syö vaan sen takia että se on tavallaan tapa, kunhan saa jotain hyvää suuhun... mutta ei se nautintoo vähennä vaikka söiski jotain terveellisempää :) samalla saa vitamiineja ja jää parempi olo!

Johanna

Kiitos ihanista leffaherkkuideoista.
Olen itse miettinyt mitä kivaa sitä voisi lauantai-iltana napostella.
Tai siis, olen tottakai tiennyt nämä, mutta kun ne näki kuvassasi sain inspiraation päälle.
Kiitos ja ihanaa viikonlopun jatkoa!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että sait inspistä! Nää on just sellaisia juttuja mitä ei aina tule vain ajatelleeksi :) Ihanaa sunnuntaita sulle!