Viimeviikkoisesta kanarullakokeilustani innostuneena kokeilin myös koskenlaskijaa täytteenä. Melkoisestihan se suli, mutta oikein hyvää oli. Ostin ihan perinteisen koskenlaskijan, mutta varmasti myös maustetut vaihtoehdot toimisivat hyvin.


Kanat olivat ohuen ohuita fileitä, joten ne olivat uunissa vain n.15 minuuttia (200 astetta). Koska juusto-kana-kombo oli melko tuhti, tein lisukkeeksi vain raikasta vesimelonisalaattia. Laitoin päälle hiukan siemeniä.

Eilen salin jälkeen söin rullia quinoan ja vihersalaatin kanssa.

Kommentit (22)

Anni

namm! en tiedä miks, mutta näistä tuli ihan mieleen kesä, grilli ja täytetytherkkusienet! Voi kunpa pääsis jo grillaileman :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oh, god! Tuli ihan vesi kielelle. Täytetyt herkkusienet!!! Ne on niin hyviä :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Koskenlaskija on kyllä superherkkua! Meinasin syödä sen jo ennen uuninlaittoa :D

Katjja

Nam! Täytyypä laittaa ostoslistalle koskenlaskija juustoa ja testata jo heti tällä viikolla :P

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kannattaa laittaa vähän pienemmät biitin, jottei se levähdä noin paljon :D

Ms. K

Näyttääpä hyvältä! Täytyy kyllä ehdottomasti joskus kokeilla, kunhan ensin ollaan saatu syötyä pakastin tyhjäksi hirvenlihasta :D

pinjamaria

nää sun ruokapostaukset on ihania kun aina tekee mieli syödä kaikkee terveellistä kun saat ne näyttämään niin hyvältä!! :-D

tsal

Tein juuri näitä ja aaah nammm niin hyviä , tulee kyllä varmasti tehtyä uudestaankin :)

Jemina

Tein noita just tänään ja kyllä koko perhe tykkäsi! Tavallisen koskenlaskijan sijasta käytin kuitenkin sitä sipulimikälieolikaan koskenlaskijaa. Tätä teen kyllä toistekkin, kiitos reseptistä! (:

Anonymous

Olipa täällä kokeilijoita paljon! Iteki eilen lueskelin blogias ja osu silmään tuo ruokakuva ni kaupassa sitte tuli ajatus, että vois kokeilla ja oli kyllä kokeilemisen arvonen! Jäi eiliseltä pari fileepihviä, joten 5 min päästä lautasella taas herkkua :D