Törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa tällaiseen kiitollisuusprojektiin, jonka eräs bloggaaja oli viime vuonna toteuttanut. Mielestäni joka päivä tulisi miettiä joitain asioita, joista on kiitollinen. Niinpä ajattelin aloittaa tämän haasteen hiukan jälkijunassa ja niin että yhden kohdan sijaan kirjoitan aina 4 kohtaa kerrallaan. En halunnut nimittäin, että joka päivä tulee vain näitä postauksia.


Tässä on kaikki teemat ja jos joku innostuu lähtemään mukaan, voi näitä pieniä tarinoita aiheiden ympäriltä jakaa omassa blogissaan tai kommenttiosiossa. Haastan teidän ainakin pysähtymään jokaisen sanan kohdalle ja miettimään mielessänne, mistä te olette kiitollisia. Nyt olisi siis vuorossa neljä ensimmäistä kiitollisuuden aihetta.A person


Elämässäni on hirmuinen määrä ihmisiä, joista olen kiitollinen. Sen takia tämä onkin kohdista vaikein. En osaa päättää vain yhtä. Ehkä joudun kuitenkin sanomaan poikaystäväni, joka on kannustanut minua aina eteenpäin ja uskonut minuun, mutta samalla pakottanut minua kasvamaan suuria harppauksia tietyissä asioissa. 


A role you’ve played


Tärkein rooli, mitä minulle on suotu, on kummitäti. Minulla ei ole omia lapsia, mutta siskoni kaksi poikaa ovat minulle ihan mielettömän rakkaita. En ole ennen heidän syntymäänsä ole ollut lapsien kanssa juuri ollenkaan tekemisissä. Olen perheen kuopus ja muutenkin aina ollut nuorin joka paikassa. Siispä kun siskoni pyysi minua nuoremman poikansa kummitädiksi, olin aivan hurjan otettu ja kiitollinen kunniasta. 


A place


Koti. Se on paikka, josta olen eniten kiitollinen. Aina ulkomailta palatessa sydämessä läikähtää lämmin tunne kun avaa kotioven ja näkee omat tavarat, haistaa omat tuoksut ja voi jollain tapaa ottaa taas rennommin. 


An experience


Viime kevään reissu, jota te lukijatkin pääsitte seuraamaan, on yksi sellaisista kokemuksista minkä varmasti muistan vielä ryppyisenä kiikkustuolissa. Tiedättekö kun usein jotain hienoa tapahtuu ja sitten vasta jälkikäteen muistelee tapahtumaa ja miettii kuinka hienoa se olikaan? Tuolla reissulla tuntui, että kokoajan oli sellainen olo, että ”HITSI, tässä nyt me eletään sitä!!”. Sain ensin matkustaa kämppikseni kanssa jenkeissä tyttöjen reissua, sen jälkeen tutustua ihanaan Maddeen ja asua hänen luonaan ja lopuksi viettää kuukauden Meksikossa poikaystäväni kanssa. En koskaan ota matkustelua itsestäänselvyytenä, vaikka aikuisiällä onkin tullut matkusteltua paljon.  Kommentit (4)

Titski

Taas jälleen kerran loistava kirjoitus. Oot niin mun lempi bloggaaja. Haluisin kysyä mitä tarkoitat tolla että poikakaverisi on auttanut kasvamaan suuria harppauksia tietyissä asioissa? Vai onko liian henkilökohtainen kysymys?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voiii, kiitos kovasti! Ihana kuulla. Tarkoitin tuolla, että hän on auttanut mua kyseenalaistamaan monia asioita ja haastanut näkemään jutut monelta eri kantilta. Ennen tuppasin olemaan aika ärsyttävän mustavalkoinen tyyppi. Nykyään taas harva (jos mikään) juttu saa mua asettumaan täysin toista vastaan! :)