Olen tosiaan viime viikon aikana keskittynyt taas hiukan enemmän siihen, mitä suuhuni pistän ja kuinka usein. Annoksia on useampia päivässä ja pysin syömään aamupalan, lounaan ja illallsen lisäksi ainakin kaksi välipalaa. Näin nälkä ei kasva liian isoksi ja koko päivän olo pysyy energisenä. Välipaloina olen syönyt melko proteiinipitoisia juttuja ja muut ateriat rakennan perus lautasmallin mukaan, yleensä keskittyen kuitenkin kasviksiin ja proteiinin lähteeseen.

Muutamina päivinä on jo tullut syötyä tätä kuvassa näkyvää settiä. Siinä on paistettua kanaa, joka on maustettu valkosipulilla ja sitruunapippurilla jonka jälkeen pannulle on laitettu muutama nokare fetaa. Porkkanat keitin ja laitoin lopuksi hiukan öljyä ja mausteita kattilaan. Sen lisäksi olen laittanut salaatiksi mitä on sattunut kotoota löytymään.

Tässä hiukan samanlainen setti, mutta porkkanat olen heittänyt vielä lopuksi pannulle. Tällaiset mössöt ei tosiaan ole mitään kauneimpia ruokia, mutta makunsa puolesta todella hyviä. Aina ei jaksa uhrata kovin paljoa aikaa ruoan suunnittelulle ja saattaa kallistua helposti kaupan valmisruokiin. Uskallan kuitenkin väittää, että jonkun tällaisen pöperön valmistamiseen ei mene juuri enempää aikaa ja ravitsemuksellisesti tämä on varmasti parempi vaihtoehto. Ei sen arkiruoan tarvitse aina olla niin kummallista. Kunhan jokaisella aterialla syö jonkin verran kasviksia, niin ollaan jo pitkällä!

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (2)

Linda

Joo nää ei näytä kovin kauniilta, mutta sitäkin paremman makuisilta! <3 Pitää kokeilla tota sun tapaa maustaa kana, kuulostaa just mun makuun sopivalta. Mitä noi jännät suikaleet tossa alemmassa kuvassa (vasemmalla) on?