Joka kevät yllätyn kun alkaa olla valoisaa aamulla herätessäni. Kun vastaantulijat hymyilevät kadulla. Kun saa vaihtaa kesäkengät jalkaan ja askel kevenee niin, että tekee mieli hyppelehtiä joka paikkaan. 25 kevättä takana ja aina sen tunteen ehtii unohtaa synkän talven keskellä. 

Kuinka tämän iloisuuden ja hyvän enrgian saisi virtaamaan tällaisena koko vuoden? Siihen en ole löytänyt vielä mitään loitsua, mutta ainakin pyrin nyt nauttimaan tästä voittamattomasta olosta täysin rinnoin. Käännän katseeni aurinkoon aina kun vain mahdollista ja imppailen keuhkot täyteen kevätilmaa. 

Välillä pohdin, pitäisikö muuttaa johonkin maahan missä olisi aina lämmintä? Jos kerran kevät saa minussa aina näin suuria riemunkiljahduksia aikaan. Mutta sitten aina totean, ettei se kevät tuntuisi läheskään näin hienolta, jos aina olisi hyvä sää. 

Kevätpäiväntasauskin oli viime torstaina, joten nyt ihan kirjaimellisesti ollaan vuoden valoisammalla puoliskolla. Ja arvatkaa mitä tämä kevät tuo tullessaan? No tietysti ULKOTREENIT! Sen takia jatkossa on entistä enemmän luvassa harjoituksia, joihin ei tarvita minkäänlaisia välineitä, vaan kuka vain voi ne tehdä vaikka takapihallaan. 

 

Me olemme soittaneet tätä biisiä repeatilla kotona ja tuuleteltu asuntoa samalla. Voin kertoa että TOIMII! 

 

 

Tänään on muutenkin loistava päivä tehdä pientä kevätsiivousta kotona. Siihen sopii muutenkin loistavasti Arteha Franklin. Ja urakan jälkeen voi palkita itsensä vaikka leikkokukilla ja korvapuustilla. 

 

Ihanaa kevätlauantaita!

 

It's officially spring here in Helsinki. This means, that soon I will be doing all the workouts outside! Last days we have been listening Aretha Franklin on repeat. It totally works when you're doing a spring cleaning. After a good cleaning session you can reward yourself with some nice flowers. Have a nice weekend!

Kommentit (14)

Ellis

Jes, aivan mahtavaa saada vinkkejä ulkotreeniin! Mulla kulkee mukana pieni nyytti ja lämpimämpien säiden tullen olenkin haaveillut treenaamisesta jossain puistossa vaunuttelun yhteydessä. Kuulostaa siis täydelliseltä suunnitelmalta omiakin tavoitteita ajatellen! :)

Blogisi on tosi passeli yhdistelmä aitoa elämää ja sen realistista tasapainottelua eri osa-alueilla menemättä äärimmäisyyksiin mikä tuntuu niin harvinaiselta nykyisin näissä liiankin siloteltujen blogien maailmoissa. Ja kaiken lisäksi olet vielä niin tyylikäskin, annat monessa mielessä hyvää esimerkkiä. :) Kiitos siis sinulle ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia kovasti! Ja hei leikkipuistot on ihan mahtava paikka tehdä pientä treeniä samalla kun pikkutyyppi leikkii ;) Aurinkoista sunnuntaita sullekin!

Oona

Olisiko sulla jotain konkreettisia vinkkejä painonpudotukseen? Tiedän, että liikuntaa pitää lisästä ja annoskokoja pienentää, mutta jotain ihan muutakin konkreettista?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En mä varmaan edes pienentäisi annoskokoja, katsoisin vain tarkemmin mitä syön. Esimerkiksi lisäämällä jokaiselle aterialle kasviksia!:) Muita konkreettisia on riittävä lepo ja veden juonti!

caro

Moikka! :) Pakko kysyä mistä tuo nahkatakki on? Oon ikuisuuden etsinyt lähestulkoon identtistä aitonahkaista takkia eikä mistään tunnu löytyvän :/

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi hitsi se on Ruotsin Carlingsista 4 vuotta sitten, eli ei taida löytyä enää myynnistä :( Se on kyllä ollut ihan superhyvä. Saattaa olla että niillä olis jotain samanlaista edelleen myynnissä?

iida

Onko toi sun ihana philip limin satchel mitä kokoa, medium vai se isoin? Ihan täydellinen laukku!

Riikka

Ulkotreenit kuulostaa hyvältä! Tosta peppu-&reisihaasteesta sen verran, että tuleeko siihen vielä jatkoa, vai oliko se tässä? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii, näillä näkymin tän viikon haaste on viimeinen. Ajattelin kyllä jatkaa tällaisia kotijumppasarjoja, joten varmasti tulossa lisää treenejä myöhemmin. Pitää miettiä jos keksisin jotain saman tyyppistä :)