Keskiviikkona kun pääsin töistä, rullailin vanhasta tottumuksesta paksun villakaulahuivin kaulan ympärille ja vedin hanskat käteen. Koin pienen yllätyksen pihalle päästyäni, kun asteita oli lähemmäs 20! Olin missannut täysin tämän ensimmäisen lämpimän päivän istuessani toimistossa, joten painelin illalla vielä treenin jälkeen ulos pelaamaan korista, tai no, manhattania. Oli ihan kummallista nähdä ihmisiä shortseissa ja t-paidoissa. Ihanaa!

 

Rakastan tällaisia iltoja, kun voi olla ulkona myöhään ja tulee liikuttua enemmän kuin talvella ihan huomaamatta.  Manhattan on siis sellainen koripallolla pelattava pistepeli, mitä voi pelata kahdestaan tai useamman ihmisen kesken. Siinä koreista saa aina 1, 3 tai 5 pistettä, ja nopeammin 21:n päässyt voittaa pelin. Varmaan googlaamalla löytyy koko säännöt. Muuta ei tarvitse kuin pallon ja korin. 

 

 

 Janojuomaksi nappasin Vitamin Well-juoman, johon olen muuten jäänyt ihan koukkuun! Sain näitä siis jonkin aikaa sitten maistettavaksi. Vitamin Well on siis hiilihapoton juoma, jossa on nimensäkin mukaan vitamiineja, mineraaleja, sekä yrtti- ja hedelmäuutteita. Oma lempimakuni on  Vitamin well- CARE, joka maistuu punaiselle greipille ja sisältää mm. biotiinia. Parasta on, ettei näissä ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita vaan hedelmäsokeria. 

 

 

Kesällä on niin paljon kivoja aktiviteetteja, joita voi tehdä sohvalla makaamisen sijaan. Kuulemma sellainen yleinen aktiivisuus on painonhallinnankin kannalta tärkeämpää, kuin yksi kunnon rääkkitreeni päivässä. Ja kavereita on mukava tavata ulkopelien merkeissä. Niitähän on vaikka mitä kivoja, esimerkiksi: petankki, ultimatum, pesäpallo, kriketti, minigolf, sulkapallo tai tennis. Unikin tulee helposti kun on viettänyt koko päivän/illan ulkona. 

 

Mitkä on teidän lempi ulkopelejä? 

Kommentit (6)

Ansku

Just pari päviä äsitten kun oli asteita liki 20, ellei yli niin olin pihalla monta tuntia, harjoittelin kärrynpyöriä ja potkein jalkapalloa, se kyllä on harrastukseni ja illalla oli harjotukset. Mäkin niin rakastan kaiken laisia ulkopelejä kesällä. Suosikkeja on kaverien kanssa kopittelu pesäpallolla yms, jalkapallo, sulkapallo ja lentopallo. :)

Ella

Mie olen poikaystävän innostamana alkanu epäsäännöllisesti firsbeegolffaamaan! Ihan huippuhauskaa kahdestaankin, mutta myös isommalla porukalla. Ja tehokasta liikuntaahan se on myöskin! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ai vitsi en ole koskaan kokeillut! Juuri pari päivää sitten kävelin tuossa lähikallioilla ja huomasin että siellä oli ne frisbeegolfin maalit. Pitääpä ottaa selvää säännöistä! Kiitos vinkistä ;)

Jenna

Koris! Käydään kaveriporukalla kesäisin pelailemassa pari kertaa viikossa. Vuosi sitten innostuttiin ja oltiin parhaimmillaan viisi kertaa! Meitä on porukassa noin 10-15 tyyppiä, joten aina saa melkeen kunnon pelit aikaseksi. Olen kesäkuun loppuun vielä Englannissa ja tulen hulluksi, kun täällä ei pääse pelaamaan! Koris on ihan parasta ja kaiken lisäksi todella tehokasta liikuntaa.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kunnon pelit on kyllä ihan parhaita! Ja se on kiva kun sitä voi hyvin pelata poikien kanssa. Esim. Jalkapalloa on turha edes yrittää lähteä pelaamaan kundien kanssa :D otat sitten heinäkuussa kaiken takas ;)