Tämä postaus olisi tietenkin sopinut parhaiten tuohon vuodenvaihteeseen, mutta päätin silti summailla viime vuotta vähän jälkijunassa. Näitä on niin kiva lukea muiden blogeista. 

 

Tammikuussa luin Salaisuuden ja aloin miettiä omia unelmiani uusiksi. Puhuin blogissa myös samoista jutuista. Tein paljon kotitreenejä ja harjoittelin käsilläseisontaa. Fiilistelin jo vähän varkain kevättä ja tein kesäisiä ruokia & ostin tulppaaneita. 

Helmikuussa intoilin aurinkoisista päivistä ja tein paljon kävely- & hölkkälenkkejä. Esittelin teille myös maailman parhaan kanasalaattireseptin, joka oli monen mieleen. Kävin kokeilemassa Hip hop- tuntia Sportsetterin kautta. Ja vinkkailin terveellisistä ystävänpäiväherkuista. 

 

Maaliskuussa treenailin paljon salilla ja aloitin kovasti tykätyn vatsalihashaasteen. Jatkoin ulkolenkkejä ja siirryin kahvista vihreään teehen. Keittiön puolella tehtiin terveellisempiä versioita tortilloista ja erilaisia salaatteja. 

 

Huhtikuussa kävin kokeilemassa Trapetsituntia Elixialla Sportsetterin kautta. Kehittelin sushihimoissani levärullat, joissa oli kvinoaa. Pidin teille liikuntapäiväkirjaa omista treeneistä ja esittelin ulkotreenimahdollisuuksia. Tein paljon avokadoruokia ja kävin siskon kanssa salilla. 

 

Toukokuussa sain uuden Sonyn kameran ja blogin kuvien laatu parani huomattavasti. Tein vuokaruokia ja banaaniherkkukokeiluja. Vappuna pidimme brunssin ystäviemme kanssa. Aloitin tekemään pyöräilylenkkejä ja treenit siirtyi ulos. 

 

Kesäkuussa valmistin ruisburgereita ja proteiiniraakakakkua. Kävin Milanossa minireissulla ja nautin hellekeleistä Suomen puolella. Luin paljon kirjoja ja vinkkailin täälläkin lemppareista. Juoksin Garminin sykemittarin kanssa ja kokeilin kehoterapiaa Sportsetterin kautta. 

 

Mitäs piditte tällaisesta kuvapainotteisesta postauksesta? Voisin tehdä tällaisen myös vuoden toisesta puolikkaasta. :)

Kommentit (14)

Noora

Tuo viimevuoden vatsalihashaaste oli kyllä älyttömän hyvä! :) Olisiko mahdollista tehdä tänä keväänä taas samanlainen haaste?

Iduuuu

Pakko kommentoida spontaanisti, IHANIA kuvia! Oot kyllä kerrassaan inspiroiva ja erittäin fotogeeninen tapaus :-)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia Idu! Ja hahaha fotogeenisyydestä en tiedä, joutuu nappaamaan aika monta ennen kun lykästää ;DD

Emmi

Eihän tästä nyt voinut kun tykätä, sulla on aina mielenkiintosia juttuja ja pohdiskelusi saa mutkin pohdiskelemaan!:-D

s

Haluutko kertoo vähän lisää tosta kirjasta? Minkälainen lukukokemus se oli? et kantsiiks lukee:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mun mielestä kaikkien kannattaisi lukea se. Todella helppolukuinen ja nopea, sen lukee yhdessä illassa! :)