Joskus minulla tulee vastaan sellaisia vaatekappaleita, tai asusteita, jotka kummittelevat mielessä useita vuosia. Olen saattanut bongata jonkun asun esimerkiksi Pinterestistä ja alitajuisesti aina etsin samanlaista kierrellessäni kirppareita tai kauppoja. Yksi esimerkki on smaragdin vihreä tekoturkki, jonka olen nähnyt muutamassa streetstyle kuvassa. Toinen pitkäaikaisimmista himon kohteistani ovat olleet yhdet Isabel Marantin bootsit. En meinannut uskoa silmiäni, kun juuri kyseiset kengät osuivat eteeni Köpiksen vintage-kaupassa. Ostopäätös oli aika helppo, vaikka hintaa oli kengillä edelleen aika paljon. Rakastan nimittäin sellaisia asusteita, jotka muuttavat koko asun luonteen. 

Muutenkin on kiva, kun on muutamia sellaisia vaatekappaleita, joilla saa tavallisenkin asun melko näyttäväksi. Tällaisten kanssa toimii aina todella simppelit yhdistelmät. En malta odottaa, että pääsen yhdistämään kengät pillifarkkuihin ja ylisuureen villapaitaan. Kengät ovat muutenkin todella monikäyttöiset. Ne sopivat arkeen, juhlaan, talveen ja kesään, joten varmasti tulevat maksamaan itsensä takaisin käyttökerroissa. Plussaa vielä siitä, että korko on niin pieni, että ne ovat todella hyvät jalassa. 
 
Nämä kuvat meinasivat muuten jäädä kokonaan aluksi ottamatta. Olin hikoillut koko päivän kaupungilla ilman meikkiä ja olo oli kaikkea muuta kuin hehkeä. Ensin sanoin Martinalle, että otetaan vain muutama detail-kuva missä ei kasvot näy, mutta lopulta näistä tulikin yhdet lempparikuvista pitkään aikaan. 

 

Kuvat: Martina M. 

Kommentit (13)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hahaa, joo en meinannut kyllä uskoa mun tuuria kun juuri oikea kokokin vielä! :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

anteeeeksi! Välillä unohdan vastata kommentteihin, jotka tulee vanhempiin postauksiin :) Mutta niiin, en ole tainnut kertoa siitä täällä sen enempää. Minulla ja poikaystävälläni on samat tatuoinnit. Otimme ne kun olimme kiertämässä Aasiaa muutama vuosi sitten :)