Kivaa huomata, että eiliseen kisaan on tullut jo loistavia vinkkejä! :) niitä on kiva lukea. Käykää peukuttamassa lempparinne tai kertomassa oma vinkkinne!

Välillä aina kysellään, olenko Instagramissa. Olenhan minä! Minut löytää sieltä mimimerkillä @elmerii


Kommentit (13)

Essi

Saat uuden seuraajan instagramiin :-) Aivan älyttömän motivoivia kuvia lisäilet näköjään sinnekkin ;-)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia! Sinne tosiaan tulee helpommin nappailtua kuvia kun tänne blogin puolelle :)

Anni

Ääääh, miksei mulla ole kännykkää jossa ois instagram! Ehdottomasti seuraisin :) Oon jo pitkään havitellu uutta, mutten oo raaskinnu ostaa.. ehkä mä pari sataa voisin kyllä säästötililtä ottaa ja repästä. hah.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Siihen jää kyllä pahasti koukkuun! Oo vaan tyytyväinen, ettet ole riippuvainen luuristasi ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En tiedä kumpia tarkotit, mutta kummatkin lenkkarit on Niken. Noi juoksukengät on free runif viime kesältä ja toiset on jotku vanhemmat "fitness-kengät" mitä käytän salilla :) kiitos! Mun mielestä pirteet lenkkarit antaa aina vähän lisäboostia lenkille ;)

Anonymous

mulla on myös samat niken free runit, niin mitä oot mieltä voiko niitä käyttää salikenkinä? niissä kun on aika joustava pohja niin sitä mietin voiko tehdä haittaa jossain tietyssä liikkeessä?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Riippuu varmaan vähän, mitä liikkeitä tekee. Jos tekee isoilla vapailla painoilla jotain mave-kyykky-osastoa, voi olla että tarvis vähän tukevammat kengät? Tiedän kyllä ihmisiä, ketkä käyttävät aina noita salilla, joten en usko sen kovin vaarallista olevan :)

Anonymous

Onko nuo violetti-oranssit treenihousut minkämerkkiset ja mistä itse hommasit ? Aika makeet:-)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia! Ostin ne tammikuussa Stadiumin alesta. Saattaa vielä jossain olla! Ne on Stadiumin omaa merkkiä muistaakseni.