Kuten olen aiemminkin täällä myöntänyt, kauneudenhoitopuuhissa olen usein todella huono ja sitäkin laiskempi. Yksi epämieluisimmista asioista mielestäni on meikkaaminen. En valitettavasti kuulu siihen onnekkaaseen sakkiin, jotka ovat parhaimmillaan heti herättyään. Sen takia se aamuinen kasvojensotkeminen on tavallaan pakollinen paha.


Joitain vuosia sitten ajattelin, että ripsienpidennykset ovat sellainen turhamaisuuden huippu, mihin en itse ikinä tule haksahtamaan. Kunnes jouduin pyörtämään sanani tajutessani kuinka paljon ne helpottavat tätä joka-aamuista muuttumisleikkiä. Omat ripseni ovat luonnostaan nimittäin todella lyhyet ja piikkisuorat. Sen takia tarvitsen joka aamu myös rajaukset ripsivärin lisäksi. Kaikkien aikojen paradoksi onkin se, että ripsienpidennyksillä ilmeeni on paljon luonnollisempi kuin ilman niitä. 


Kävin aikoinaan ottamassa räpsyt Pariisin matkaa varten eräällä ripsiteknikolla. Ajattelin että reissussa olisi ihanan huoltonta kulkea ranskalaisittain ilman pakkelikerrosta. Ripsistä tuli upeat. Sen jälkeen olen ollut näiden räpsyjen kannalla. Parin viime vuoden aikana olenkin käynyt todella monella eri ripsiteknikolla Helsingissä ja juossut vaikka minkä tarjousten perässä, vain palatakseni häntä koipien välissä tälle ensimmäiselle teknikolleni. Olen törmännyt nimittäin niin huonoihin ripsien laittajiin, että ymmärsin tämän ensimmäisen olevan harvinaisuus.Muissa paikoissa olen muun muassa saanut järkyttävän määrän liimaa silmääni ja lähtenyt silmät kirkkaan punaisina menemään. Ripsiteknikko tokaisi sen olevan vain herkkien silmieni syy. Olen kokenut myös todella luonnottomat hämähäkkiripset, kuin myös harvat, viikon verran pysyvät ripset.


Tiedän että ripsiteknikkoa etsiessä voi olla vähän ulalla ja miettiä, minkä takia hinnoissa on niin suuria eroja. Voin säästää teidät nyt vaivalta. Älkää menkö sinne ihan halvimpaan paikkaan. Silmiä kannattaa varjella ja antaa jonkun taitavan ihmisen tehdä pidennykset. Ja jotta säästyisitte näiltä kauhutarinoilta, paljastan tämän oman timanttini teille: Jenni!


Koko viime kesän kuljin onnellisena Jennin tekemissä ripsissä ja nyt lähes puolen vuoden tauon jälkeen menin ottamaan uudet. Laatu on ehdottomasti parasta, mitä olen missään saanut. Joka kerta ripset ovat juuri niin luonnolliset kuin olen toivonut ja plussana, Jennin kanssa on mukava höpötellä kaikesta maan ja taivaan väliltä.


Imen aina Jennin positiivisuutta näiden juttelusessioiden aikana ja lähden kotiin ihanan inspiroituneena. Jennin kanssa voi huoletta puhua energioista, spirituaalisuudesta, auroista ja edellisistä elämistä ilman leimautumista hihhuliksi. Se on ihan parasta. 


Mutta nyt kuitenkin asiaan, Jenni lupasi nimittäin teille ihanille lukijoilleni ihan mahtavan diilin! Blogini lukijat saavat uudet ripset 60 €:n hintaan (ovh. 75€) ja muualta huoltoon tuleville 40€. Muuten huoltohinnat menevät viikkojen mukaan. Sanokaa vain varatessanne aikaa lukevanne Elisan blogia/ Start living your best lifea. Paikka on Helsingissä Kampissa osoitteessa Lapinlahdenkatu 7. Ovessa lukee Ink'less. Ja aikaa voi varata numerosta: 0401299664. 


 


EDIT:ripset ovat nyt normaalihintaiset!Tässä vielä karu before ja after vertailu:

Mukavaa perjantaita mussukat! 

Kommentit (22)

jasmiina

au ! Tämäpä tuli hyvään saumaan :-) oon nimittäin lähdössä helmikuussa floridaan ja ajattelin että voisin pitkästä aikaan ottaa ripset ! Ja pakko mainita että hinta on kyllä todella halpa, olen nimittäin tottunut lähinnä 100 e maksuun uusista ripsistä ! heti oli varattava aika ;) eli kiitos tästä !!

Lotta

Mulla samanlaiset omat ripset kuin sulla, ja haaveilen ekoista ripsienpidennyksistä!! Harmi kun en asu Helsingissä, niin en voi käyttää tätä tarjousta hyväksi :)

Kata

oi, tämä tarjous todella houkuttaa näin wanhojen tanssien ja matkan alla! edullinenkin vielä! katsellaan josko varaisin siis ajan.. :)

Kata

oho, onkohan sinun mahdollista poistaa kommentteja tai muokata nimimerkkiä, kommentoin hetki sitten vahingossa koko nimelläni ja mieluusti kommentoisin pelkällä nimimerkillä, joten jos mitenkään pystyt jomman kumman tekemään niin olisi kiva :)

Laura

Oon ollu jo vaikka kuinka kauan ottamassa ekoja ripsiä , mutta just se huonon tekijän pelko on ollu ainoo este! Tää kyllä vaikuttaa tosi hyvältä :) (tekijän, sijainnin ja hinnan suhteen). Täytyykin ehkä soitella sinne.

Emmis

Moikka! Kuinkahan kauan toi tarjous on voimassa? :) Ripset houkuttais, mutta ehkä vasta kesäksi...
ps. Kiitos ihanan insiproivasta blogista!! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos itsellesi! Kyselin Jenniltä, niin ei osannut sanoa muuta kuin että toistaiseksi voimassa:)

sirpa

Oi kiitos, kiitos salaisuuden jakamisesta! Aion yrittää ajanvarausta heti maanantaina :)

Jos tiedät hyvän kampaajan niin sekin kiinnostaisi :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hienoa! Ja eipä mitään;) Mulla ei ole vielä oikein mitään luottokampaajaa, itsekin tarvisin vinkkejä!

Chadore

Heei. Kauniit ripset:) osaisitkohan sanoa mitä pituutta ovat? Juuri tuollaiset pidennykset haluaisin itselleni:)

Veera

Moi!
Niinkuin jo aiemmin näkyi joku kyselleen, mihinkäs saakka tämä tarjous on käytettävissä?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii, en osaa sanoa! Kyselin tosiaan Jenniltä niin hän sanoi että niin kauan kun kalenterissa on tilaa :)