Nyt on tullut kirjoitettua niin monta pitsapostausta, että blogin kategoria voidaan kohta vaihtaa fatness-blogiksi. Haluan silti kertoa teille tästä uudesta pitsasta, jota tein viikonloppuna. Korvasin pohjan näillä VAASAN Lapin rilla pizzapohjilla, joita sain Indiedaysin inspiration päivästä. Se on todella ohut ja sopii se takia hyvin omaan ruokavaliooni. Tällöin proteiinin ja hiilihydraatin saanti on hyvässä tasapainossa. Mielestäni tämä ei siis ole mitenkään erityisen epäterveellinen, vaikka pitsaa onkin.

 

Täytteeksi laitoin:  • Tomaattipyre + valkosipulin kynsi puristettuna

 

  • Naudan vähärasvaisa jauhelihaa

 

  • Punasipulirenkaita 

 

  • Emmental raastetta n. 100 gr/ 4 pitsaa

 

  • -> Uuniin 225 astetta ja 5 minuuttia

 

  • Sen jälkeen päälle rucolaa, oreganoa ja parmesanilastujaToiseen pitsaan laitoin myös jalopenoja. Ohut pohja muistuttaa hiukan pizzerian pohjia, mutta se ällöttävä rasvaisuus puuttuu. Yhdestä pussista saa 4 pitsaa tehtyä.

 

Herkullisia pitsahetkiä!

Kommentit (10)

Heidi S.

Loistava vinkki, toteutan (yöllä) haaveilemani perheen pizzaperjantain näillä!

M.

Kannatta myös kokeillaa sama juttua myös tortilla pohjalla. Olen itse nyt aina kun halua pizza, tehnyt melk. saman tortillapohjalle (yleensä itse olen käyttänyt Täysjyvä tortilla) ja sinne sitten päälle eri juttuja (naudakinku, sipulia, juustoa, auringonkukansiemeniä ym - joskus kun tekee mieli niin parma kinkkua jne) eli ihan maun mukaan :)
Mmm nomm :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos! Kaikki niitä kehuu aina, mutta ne on ihan Ikeasta pari euroa kpl ;)

inna

Toimii mikrossakin! :) kuten aikasemmin joku oli kommentoinu, näit voi tehä myös tortillalettuihin. Nam!!