Yhtenä päivänä olin ottanut sulamaan pakastemarjoja, ja ne olivat olleet huoneen lämmössä noin tunnin verran. Päätin syödä ne maustamattoman jogurtin kanssa. Vasta kun olin käpertynyt sohvalle viltin alle, huomasin että jogurtti oli jäätynyt marjojen päälle. 
 
 
Tämä sattumalta syntynyt herkku oli niin hyvää että jatkossa teen tämän tarkoituksella! :D
 
Ja loppuun vielä vähän motivaatiota maanantaihin kaikille tytöille! Ja miksei pojillekin :) Tyttö videolla on siis vasta 17-vuotias.
 


Hyvää viikon alkua kaikille!

Kommentit (17)

Janina

Siis olit ottanut marjat sulamaan, ja sitten jogurtti oli jäätyny? Mä tipahdin kärryiltä. Eli laitoit jogurtin siihen jäisten marjojen päälle? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha joo toi oli ehkä vähän sekava selitys. Eli siis otin pakastimesta ne huoneen lämpöön tunniksi, ja sen jälkeen ne oli melkein kokonaan sulaneet kun laitoin jogurtin, mutta sen verran jäässä vielä että jogurttikin jäätyi

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En tiedä oliko toi nyt yhtään selkeemmin selitetty :D mut toivottavasti tajusit!

Elina

Hei mäkin teen tota samaa, ja ai että ku on hyvää!! :)Ei vitsi miten inspiroiva video! Tollaseen ku pystyis joskus. Vähän motivaatiota niihin perusliikkeisiin, minkä avulla vois joskus siirtyy tekemään tollasia vähän haastavampia :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No niinpä! Mulla tuli ihan sairaan hyvä treenifiilis tosta heti aamusta :)

aroon

Minäki teen noin :D mustaherukat ♥Härregyyd, kelpais tollanen kunto mullekin. Eikai se auta alkaa ku vetämään leukoja ym......

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mä luulin keksineeni jotain vallankumouksellista, ja kaikki näköjään oli löytänyt tän jää jogurtin jo aikoja sitten :D hehe. No perästä tullaan ;) Ja joo kyllä sai mulla ainakin toi video motivaation huippuunsa ! Voimakkaat mimmit on kingejä! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo :D mut silti motivoivaa ajatella et joku 17-vuotias tyttö pystyy tohon! Nyt kunnon "beast mode" päälle ja yrittämään perässä :D ainakin kunnon reenin saa tehtyä kun pitää ton mielessä!

Noora

Ton videon kun katsoi, niin ainut ajatus oli vaan, että voi v***u!! On tyttö huikeessa kunnossa. Jäis monelta tekemättä. Oon ihan suu auki täällä :0Ps. anteeksi kiroiluni, mut ei mahtanut mitään!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha, ei mitään! ;)Kieltämättä samanlaiset fiilikset oli mullakin! Jäis moni mieeskin kakkoseksi. Aikamoista mimmienergiaa! :)

Anonymous

En tiedä tiesitkö, mutta toi tyttö tossa videolla on vieläpä suomalainen!:) Kyllä saa olla ylpeä! Tulee vaan itsellekin tälläisenä 17-vuotiaana fiilis, että pitäisköhän alkaa reenaamaan ihan kunnolla... :D Löysin tän sun blogin muuten tänään ja tykkään tosi paljon!!:) Pitäisi lukea kokeisiin, mutta koukutuin tähän:D Jatka samaan malliin !:)-Ida

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En tiennyt!! Wauu!! Kiva kun tykkäät! :) toivottavasti kokeisiinluku ei kuitenkaan kärsi ;D