Sain Shwarzkopfilta kokeiltavaksi tällaista uutta hiusväriä (live color XXL Ultra Brights) , joka tulee markkinoille syksyllä. Kyseessä on sarja hiukan räväkämpiä värejä, kuten lilaa, pinkkiä, punaista tai turkoosia. Ne kestävät päässä 15 pesua, joten jos ei uskalla lopullisesti värjätä näin hurjalla värillä, on tällä tavalla helppo kokeilla. 

Niinkuin aina, lähdin tietysti mielelläni kokeilemaan. Koska alkukesästä minulla oli lila tukka, päätin nyt kokeilla turkoosia. Näin pitkiin hiuksiin kannattaisi varmaankin käyttää useampi purkki. Minua ei kuitenkaan haittaa tällainen vähän epätasainen lookki, vaan se sopii hyvin tyyliini. 

Nyt olisi mahdollista itsekin päästä kokeilemaan jotain hurjaa sävyä. Arvon nimittäin tuotepaketin, josta löytyy kaikki 4 väriä. Sen lisäksi voittaja saa.... SUNNUNTAIN FLOW LIPUN! wuhuu! Osallistua voi jättämällä kommentin tähän postaukseen! Jätäthän myös sähköpostiosoitteen, niin saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Kommentit (134)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha, mä pidän joko ihan sellasia tavallisia mustia pitsirintiskoita, mitkä ei haittaa että näkyy. Tai sitten jos oon ilman, niin sellasia nännitarroja ;)

Maria

Mistä oot ostanu nännitarrat? ois hyvä kun löytyis jotkut mitkä ei oo ihan kertakäyttösiä...

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii, mä olen ostanut Cubuksesta ja ne ainakin on kestäneet jo tosi monta kertaa! Pesee vaan aina käytön jälkeen ja jättää kuivumaan tarrapinta ylöspäin:)

Lotta

Jee, olispa vaan siistiä, pinkki väri päähän ja eikun Flowhun! :-)
lotta.nevala at gmail.com

L

Huh, en tiedä olisiko tuollaiset värit mulle liian räväköitä, mutta Flowhun tahtoisin niin kovasti! :)) Jos voittaisin, niin ehkä uskaltaisin repäistä ja laittaa vähän uutta väriä tukkaankin Flown ajaksi!

lililiiblog@hotmail.com

Mira

Sopii sulle noi hiukset, ite oon miettiny värjätä latvat jollain kivoilla väreillä! Ja flow:hun ei oo ikinä myöskään ollu varaa, ens vuonna viimeistään pitää päästä :) sähköposti on: mir-a@hotmail.com

Marinanna

Hei, oisko vähän hieno vetää ombre-värjäys tukkaan noilla väreillä? Eikä tarvis kyllästyttyä napsauttaa latvoja poikki, vaan hiusten kasvatus sais jatkua!
Jos nyt kisaillaan niin marianna.ka@hotmail.com

vadelma

vadelmakahvi(at)gmail.com

Mitä muuten tapahtu sille sun liilalle/ vaaleanpunaiselle kesätukalle? Luulin, että se oli joku kestävämpi väri? Kuluiko se vain itsestään pois? :)

Nata

Uuu! Mä aina sytyn jälkijunassa kaikelle, kun näitäkin on jo pidemmän aikaa nähty. Just eilen miettisin et jos sitä uskaltais värjätä, kun on vielä lomaakin jälljellä ;) Pinkki olis super! :)

dyna87@jippii.fi

lizpe

oh, loistavaa. oon kokeillut monenlaisia pastellivärejä, mutta juurikin kaipailisin lisää tällaisia väliaikaisempia vaihtoehtoja! pastellinpinkki on ollut tähänastinen lemppari, sinistä houkuttaisi kokeilla. :) liisa.autere2@gmail.com

Kris

Oot kyl way too cool for school noilla hiuksilla! Ahh, en kestä ku tykkään sun blogista niin paljon! Ei mitää Zara tai Iittala -juttuja vaan pää turkoosiksi tai liilaksi -juttuja! Parasta. Muutenki tykkään sun postauksista, varsinkin pohdintajutuista, koska niin ku oon sanonutki, oot niin samalla aaltopituudella, et tuntuu niin ku lukis omaa blogia :)

Tähän osoitteeseen yks flowlippu, kiitos:
k.astahova@hotmail.com

Ihanaa elokuuta!

Noora

OH! mä olen halunnut päästä mukaan tähän villitykseen ja kokeilla vaaleenpunasta tukkaa mutta en oo uskaltanut jos vaikka pilaan ihanat vaaleet kutrini. Tää on kokeilun arvoinen väri!
Ja hei Flow sopis hyvin lomaohjelmaan!
noora-laine@hotmail.com

ystävällinen hei

Vau, sopii älyttömän hyvin. Ihan kuin ne pinkitkin!

ulla.riikka.haapanen(at)gmail.com

Eevis

Olispas kiva aloittaa loma laittamalla tukka uuteen kuosiin ja esittelemällä sitä sunnuntaina Flow:ssa! Turkoosi väri pääsisi varmasti myös käyttöön elokuun lopulla Suomen korismaajoukkueen kannustusjoukoissa Espanjassa.
niinimaki.eeva@gmail.com

Camilla

Sopii sulle toi väri todella mainiosti, eikä näytä ollenkaan pahalta vaikka väri onkin hieman epätasainenkin. Itse voisin kuvitella kokeilevani juurikin tuota turkoosia tai sitten punaista!

Jos nyt satun voittamaan niin sähköposti on tämä : camilla.elgland@gmail.com

Roosa

Jesjesjes noita uusia värejä! Mitenhän hyvin se lähtee sitten pois, nimittäin taiteilin itse hiusliiduilla ihania vaaleanpunaisia ja violetteja raitoja joku kolme viikkoa sitten ja ankarasta hinkkaamisesta huolimatta sieltä täältä löytyy vieläkin vähän väriä :D rroosamaria@hotmail.fi

ainops

voi miten sun elämän asennetta, rohkeutta ja sua ihailenkaan, oot mieletön tsemppi mulle. kiitos kun oot sinä!

Sinde

Tommonen "shokkiväri" voisikin olla loppukesän piriste! Ja Flow kiinnostaa myös ehdottomasti :) cazzini @ hotmail.com

JennyHoo

AAAAAA en ole ikinä ollut flowssa ja nyt olisi kerrankin töistä se viikonloppu vapaana!! Kesäloma kuitenkin varasti koko loppukesän budjettini eikä lippua ole enää vara ostaa :(
Olen joskus myöskin värjännyt hiukseni liilaksi. Sitä iloa kesti noin 2 tuntia. Kyseessä oli värjäyskeissi "blondista mustatukkaiseksi"-vaahtovärillä, yllätyksenä pamahti luumunliila/tuhkanharmaa syherö….ehkä tässä olisi mahdollisuuteni koittaa nyt jotain vähän räväkämpää…ihan tarkoituksella!

jennyharkio@gmail.com

julia

Wautsi, onpa upea tukka. Itse olen aina halunnut kokeilla jotakin räväkkää hiuksiin, mutta ujous on iskenyt. Nyt voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa hiuksiin! Flow, mahtavin festari ikinä! :) Jos arpaonni suosii: julia.asplund@hotmail.fi

penny

Juhlin aikoinaan yläasteelta pääsyä värjäämällä hiukseni metsänvihreäksi ja oi sitä kukkahattutätien taivastelua pilalle menneestä nuorisosta jne. Itse pidin väristä suuresti ja kenties jopa hieman harmittaa ettei näin aikuisiällä ole tullut enää mitään radikaalia kokeiltua - esim. pinkki kiehtoisi! Eniveis hyvältä näyttää ja hienoa että tällaisia kirkkaampia värejä uskalletaan kokeilla blogeissakin. :)

sixpenny@hellokitty.com

Suvi

Apuaaa!!! Flow lippu kiinnostais todella paljon!! :) Hiuksiani en ole blondia kummemmaks värjännyt, miksei myös vähän räväkämpiä värejä vois kokeilla vaihtelun vuoksi :P Sulle sopii kivasti nämäkin hiukset. Osallistun arvontaan: suvi.makila@gmail.com

tiia

Turkoosi korostaa kivasti rusketusta ja silmien väriä. Hauska huomata, miten hyvältä shokkivärit näyttävät minkä tyylisellä ihmisellä tahansa, kun vasta muutamia vuosia sitten pinkkejä ja violetteja tukkia näki lähinnä gooteilla ja punkkareilla :) tiia.viinikainen@gmail.com

Ruusa

Shokkivärit onkin kotoa loppuneet, tuollainen paketti kelpaisi et sais taas kuontalon kuntoon. :)
ruusakitler(at)gmail.com