Teillä oli ihan mahtavia perusteluja Fitnessgurun kisassa ja minun oli todella vaikea valita voittajaa! Monet myös sanoivat, että tällaiset kilpailut ovat tosi kivoja, joten ajattelin että voisin yrittää useammin järjestää tällaisia. 


Olen kuitenkin valinnut voittajan monien loistavien vastausten keskuudesta.


Rummunpärinäääääää!!!!! 


Voittaja on Emilia, tällä kommentillaan:


"Tämä vuosi on ollut rankka.
Lopetin rakkaan urheiluharrastukseni syksyllä 2012, selkä meni ja jatkuva polven kipuilu aiheutti niin paljon harmia, että treeneistä sai tulla itkien aina kotiin, kun ei pystynyt treenaamaan täysillä. Olin nähnyt kuinka kaikki muut jo lopettaneet olivat äkkiä lihonut n.10-20 kg. Itselle ei ehtinyt niin pahasti vielä käymään, sillä otin itseäni niskasta kiinni Joulukuussa 2011. Olin päässyt turpoamaan, sillä vaikken enään urheillut niin paljoa, söin kuten urheilija. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Olin urheiluharrastuksesta huolimatta ollut aina pyöreä, ja mietinkin miksen tee asialle jotain. Olen parikymppinen minulla on parhaat mahdolliset mahdollisuudet saada unelmieni vartalo ja rakastaa itseäni, olla paras versio itsestäni. Halusin syödä puhdasta ruokaa, ilman ylimääräisiä lisäaineita ja aromivahventeita ( kiitos sinulle, blogistasi olen monien terveellisten ruokien ohjeet napannut) Tein itselleni tavoitteita ja kirjoitin ylös miltä minusta tuntui tässä kropassa. Paino alkoi tippumaan pikkuhiljaa, kropan muuttuessa kirjoitin lisää tavoitteita ja edelleen jatkoin ajatusten kirjoittamista muuttuneesta kropasta. Tällä hetkellä painoa on tippunut 8 kg. Paino on jo jonkin aikaa junnannut paikallaan ja syyksi selvisi kilpirauhasen ongelmat. Nyt kun lääkitys saadaan kuntoon pääsen taas jatkamaan motivoituneemmin, sillä jatkuva väsymys ja saamattomuus ei vaivaa (ja vaikka ne tähänkin asti on vaivannut olen silti ponnistellut itseni salille ja lenkille säännöllisesti). Tajusin, että pitää rakastaa itseään tarpeeksi elääkseen terveellistä elämää! Toivon siis voittavani lahjakortin lisämotivaatioksi, palkinnoksi onnistuneesta elämäntapamuutoksesta ja painon pudotuksesta!" 


Onnea voittajalle!!


 

Kommentit (6)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Niin munkin mielestä! Pitää järkkäillä enemmän tällaisia kilpailuja :)

Karoliina

Heippa! Olitko Kappelin avajaisissa lauantaina? Näin ihan yhden sun näkösen tytön, mutta en ollu varma niin en uskaltautunu jutteleen :D Kiitos ihanasta blogista, saan siitä hurjasti ideoita omaan ruokavalioon ja motivaatiota treenaamiseen!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moi! Olinhan mä! :D Oisit vaan tullu ;) Kiitos itsellesi, tosi kiva kuulla!!

Maru

Mun mielestä meni ihan oikealle henkilölle voitto! Voittaja saa olla todella ylpeä itsestään sekä suorituksistaan, toivottavasti voittopalkinto tsemppaa jatkamaan urakkaa :)