Hei! 


Yhteistyökumppanini Fitnessguru halusi ilahduttaa teitä lukijoitani tällaisella Facebook-kilpailulla, jossa sinun on mahdollisuus voittaa heidän tuotteitaan 1500 kruunun edestä (n. 175€). Homma menee näin:   1. Tykkää Fitnessgurusta facebookissa

  2. EDIT: Lisää kommentti tähän postaukseen: Miksi sinun pitäisi voittaa kyseinen lahjakortti? (Facebook oli pyytänyt kisan siirtämistä tänne, otan huomioon myös kommentit jotka on siellä)

  3. Viikon päästä minä valitsen voittajan kaikista kommenteista. 

  4. Kilpailuaikaa on Sunnuntaihin 26.5 klo 00:00 asti.
Tsemppiä kisaan! :)

Kommentit (73)

Nooh

Kelpuutatko nekin kommentit missä lukee tekstinä tämä blogisi osoite? Kun poistin ainakin omasta kommentistani sen "linkkiosuuden", missä on se kuva yms. Kommentin perässä lukee blogisi osoite... Ni kelpaako se? :DD

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii! Joo pitäis olla se linkki, että mun on helppo löytää ne kaikki osallistumiset. Mutta mä voin ottaa sun kommentin huomioon poikkeuksena ;)

sallaii

olen kuullut hyvää palautetta fitnessgurun tuotteista, joita suomesta ei saa ja opiskelijan rahapussista ei rahat oikein lisäravinteisiin riitä, niin tämä olisi hyvä mahdollisuus saada tarvittavia lisäravinteita alussa olevaan kuntokuuriin :)

Yvonne

Hi Elisa,

Thank you for your reply. Unfortunately Fitness Guru doesn't ship to Holland :( :(
I know it's a lot to ask, but could you maybe order some products for me and send them to me? I don't care about the shipping costs and I could pay you some extra for the trouble. I understand if it's too much to ask but I might as well try :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo,joku mainitsikin asiasta! Ei näy myöskään koneella :/ Asiaa selvitetään parhaillaan :)

Yvonne

Hi Elisa,

Thank you for your reply. Unfortunately Fitness Guru doesn’t ship to Holland :( :(
I know it’s a lot to ask, but could you maybe order some products for me and send them to me? I don’t care about the shipping costs and I could pay you some extra for the trouble. I understand if it’s too much to ask but I might as well try :)

Heidi S.

toivottavasti onnistuu tätä kautta kilpailuun osallistuminen :) Sivusto näytti tooosi houkuttelevalta. Varmasti tulee tehtyä tilasta muutenkin, niin tuo olisi mukava lisäsumma kun näytti olevan kaikkea tarpeellista :)
Olen elämäntaparemontin kourissa ja pikkuhiljaa hivuttaudun kohti oikeaa tietä. Löysin blogisi vasta hiljattain, ihanalta näyttää!

katariina

Minä tahtoisin voittaa tämän 1500 kruunun lahjakortti fitnesguruun koska en uskalla tilata mitään kalliita kokeiluun tällä opiskelija budjetilla ja tahtoisin ostaa samantien varmasti laadukkaita tuotteita joista olen lukenut paljon hyvää. Oon kauan ihaillu noita sheikkereitä ja sitä kalenteria mm. täällä sun blogissa. Tahtoisin tietää olisko kiiwi jogurtti vai minttu suklaan makuinen proteiini jauhe mun mieleen :)

olipa helpotus että tän kommentin voi laittaa tänne :D. facebookissa tuntu jotenkin hirveen ujolle kirjottaa omaa perustelua ;D

Sintti

Fitnessgurun sivuilla on monia ihania tuotteita, joita olisi kiva päästä testaamaan. Markettien valikoimat alkaa olla jo koluttu, joten kaikki uutuustuotteet olisivat tervetulleita testailtavaksi. Erityisesti fitnessgurun protskujauheista olen kuullut paljon hyvää!

Laura Hongisto

Tykätty facebookissa!

Mun pitäisi voittaa, koska oon todella epäileväinen netistä tilaamiseen. Pelkää rahojen katoavan ja tuotteiden jäävän saamatta. Lisäksi uskon aina suomalaiseen ja että se olisi parempaa ku jostain muulta tullut, tämäkin uskomus voisi kumoutua jos voitto tulisi! :D

laura_lisko@hotmail.com

Seliinaaa

Ihanaa että sai tännekin päin osallistua! Eli miksi minun pitäisi kyseinen lahjakortti voittaa, no olen jo kauan noita tuotteita kuolannut mm. Instagramissa mutta luottoa ulkomaisilta sivuilta tilaamiseen ei ole ollut! Opiskelijan budjettia lahjakortti auttaisi ja hienosti alkanutta kuntoprojektia varmasti tsemppaisi! :)

Niina

Vähän toisaalta samantyylistä perustelua kuin yllä, mutta olen siis vuosia käyttänyt yhtä tiettyä lisäravinteita myyvää kansainvälistä ketjua ja tottunut heidän tarjoamiinsa tuotteisiin. Lisäravinteisiin menee iso määrä rahaa kuukaudessa ja sitten kuitenkaan laadusta ei haluaisi tinkiä. Paljon on ollut puhetta taas viime aikoina lisäravinteiden käytön turvallisuudesta ja itsekin toki yrittänyt aina käyttää hyväksi todettuja tuotteita, mutta uusien kokeilu on aina välillä kivinen tie.
Koska kuitenkin tavoitteeni pysyvästi terveellisen elämäntavan ja treenien suhteen ovat kesässä 2014, tulisi tämä lahjakortti todella tarpeeseen sitä matkaa tukemaan. Olisihan se kiva, kun yhden tilauksen maksaisi joku muu ja voisi sen säästyvän rahan käyttää parisuhteen toisen osapuolen hellimiseen pariin Omena-hotelliyöhön kaupungissa :-)

Liv

Meikällä on jo käytössä Fitnessgurun lisäravinteita, mutta treenikassi puuttuu! Fitnessgurulla onkin yksi aivan ihana musta jota olen kattellut jo jonkin aikaa, mutta näin yhkotiäidin budjetille se on ihan hieman liikaa vielä :) olispa siis huippujuttu voittaa! :)

Henriikka

Tykätty :)

Ja miksikö mun pitäisi voittaa? Voisin kysyä, miksipä ei? Olen muutama vuosi sitten tehnyt ihan tajuttoman elämäntapamuutoksen ja tiputin 45kg läskiä alle vuodessa. Eli liki sairaalloisesta ylipainosta tultiin täysin normaalipainoon. (Blogissani lisää juttua aiheesta) Tää palkinto olisi kiva tsemppaus, että jaksaa pitää hyvistä elämäntavoista kiinni ja käydä siellä salilla, vaikka nykyinen elämäntilanne onkin ajoittain tosi stressaavaa.

Olen tiiraillut fitnessgurun verkkokauppaa muutaman kerran ja haluaisin ehdottomasti tutustua heidän tuotteisiinsa tarkemmin. Eritoten treenipäiväkirja, parit topit ja proteiinijauheet on jääneet mieleen. Olen kuitenkin kesällä jäämässä työttömäksi, joten rahaa ei ole ylimääräistä, kun mahdollisimman niukasti pitäisi yrittää elää ja säästää viimeisiäkin roposiaan.

Siinäpä syyt, miksi mä olisin mielestäni ansainnut tän voiton :)

Ja säpo osoitteenihan on hennakka@hotmail.com

Iina

Haluaisin voittaa tän kisan tosi paljon! :) Ensinnäkään en koskaan voita mitään, ja nyt ois sellanen kisa minkä haluisin oikeesti voittaa. Oon siis 17 vuotias tyttö, ja just löytäny tähän fitneksen pariin. Yksinkertasesti kyllästyin olemaan se pullamössö kaveri. Mun pitäis voittaa tää kisa, koska mun vanhemmat ei suostuis ikinä tilaamaan, tai ees ostamaan kalliita lisäravinteita. Ja 17 vuotiaan omat rahat ei myöskään ihan sellaseen anna mahdollisuuksia. Jos voittaisin saisin taas lisää tsemppiä, ja apuja matkalla kohti terveellisempiä elämäntapoja, hyvän näköstä kroppaa ja sitä et oisin sinut itseni kanssa! :)

pööpö

Voi kun mahtava kisa!
Minä en hakenut kesätöitä ensimmäistä kertaa sitten lukion, sillä nostan kesäopintotukea ja valmistelen opinnäytetyötä. Opiskelun lisäksi suunnitelmana on pitää kunnon treenikesä, ja mikäs olisikaan mahtavampaa kuin voittaa vähän uusia varusteita ja niitä monen hehkuttamia protskujauheita liikkumista piristämään. Varsinkin, kun se opintotuki on niin surkean pieni, ettei mihinkään välttämättömään ole varaa.

SanniP

Olen itse vasta alkanut tammikuusta lähtien tutustumaan näihin lisäravinteisiin ja ihan aluksi marssin kauppaan ostamaan sen vaaleanpunaisen DIETMIX-suklaan makuisen proteiinijauheen..no aluksi sen maku on kaamea, enkä ole vieläkään saanut sitä kulutettua loppuun. Nooh perusteena siis olisi kiva saada jotain paremman makuista ja parempia ravintoarvoja sisältäviä lisäaineita ! :) Ne kuitenkin tulevat niin tarpeeseen kovan treenauksen takia.

Milli

Mieletön skaba! Suhteellisen tuore fitnessintoilija (ja blogisi seuraaja) ilmoittautuu ;D Itsehän voittaisin mielelläni muun muassa siksi koska haluaisin päästä eroon netistä tilaamisen kammostani. Kyllä. Netissä (varsinkin fitnessgurulla<3) tarjolla kuitenkin niin monipuolisia tuotteita, joilla sais varmasti ihan uutta boostia treenaamiseen. Tähänastiset kokemukset varsinkin ulkomailta tilaamisesta on valitettavasti vaan niin kehnoja...

Milli

Huh, pakko lisätä että ompa äärimmäisen inspiroivat facebook sivutkin fitnessgurulla! Muun muassa reseptejä olis tietty helpompi kokeilla kun käytettävissä olevat tuotteetkin olis samat :D

Tiia Toikka

Tjena!

Olin viime vuonna Ruotsissa vaihdossa ja tuotteet tulivat tutuksi siellä. Ihastuin niihin saman tien, koska ne ovat laadukkaita ja hyvämakuisia! Olen kaivannut niitä erittäin paljon ja yrittänyt etsiä yhtä hyviä tuotteita Suomesta, mutta eihän niitä vaan löydy. Fitnessguru vaan on sen verran ylivoimanen. :D Mun piti käydä Ruotsissa nyt keväällä ja tuoda itselle tuliaisiksi niitä tuotteita, mutta budjetti ei valitettavasti anna periksi. Olen lähdössä kesäksi Englantiin, missä syöminen huolestuttaa aika paljon, koska haluan elää sielläkin terveellisesti. Fitnessgurun lahjakortti olisi täydellinen ratkaisu tähän, niin saisin otettua tuotteita mukaan ja nauttia niistä sielläkin! :)

Reenaan ja ohjaan paljon tunteja, joten esim. juuri protskujauheille on paljon käyttöä myös ihan täällä koti-Suomessa. Olen muutenkin innostunut terveellisestä ruoasta ja herkuista, kuten raakasuklaasta, joten sinnekin saisi uusia aineksia. Eniten kaipaan minttusuklaa protskujauhetta, kookosöljyä ja maapähkinävoita. Niitö voittaneita ei ole.

Jenny

Olen nyt saanut ruokahommat ja liikunnat kuosiin pikkuhiljaa. Osaksi tämän on kaikkien seuraamieni blogien ansiota, ja tämä on yksi lemppareista :). Nyt tähän ruoka- ja liikuntapuolen päälle sopivana jatkumona olisi nämä lisäravinteet ja esim palkkari ratkaisisi sen ongelman, kun tykkään salin jälkeen käydä saunassa joten kotio pääsy venyy ja nälkähän siinä iskee!
Olen nyt lähiaikoina lueskellut näistä lisäravinteista ja palkkareista jne ja sehän näyttää olevan ihan loputon suo. Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita ennen kun niihin sijoittaa pitkän pennin :). Fitnessgurulla näyttää olevan kaikkia ihania makuja esim protskujauheissa ja olisi kiva päästä koklaamaan näitä paljon kehuttuja tuotteita :)

Essi

Heippa!
Olen treenannut salilla aktiivisesti ja jo pitempään ja alkanut tänä vuonna kiinnittää enemmän huomiota myös palautumisjuttuihin yms. Tähän asti olen käyttänyt Fastin palautusjuomajauhetta. Monissa blogeissa on kuitenkin liputettu Fitnessgurun mahtavuutta, joten tarkoitus oli nyt vihdoin laittaa sinne tilausta (Fastit on melkein loppu, jipii!). Kuuleman mukaan nuo Fitnessgurun jauheet on pikkasen paremman makuisia! Ainakin palautusjuomaa ja jotain tuommoista ihanan väristä sheikkeriä kaipailisin, joten 1500 kruunua olisi siis enemmän kuin kiva :) Mauksi olen miettinyt vaniljaa, tosin myös tuo ananas kuulostaa houkuttelevalta kokeilla!

maana

Haluaisin voittaa, koska olen alaikäinen ja asun vanhempieni kotona, joten minulla ei ole rahaa ostaa fitnessgurulta itse, eivätkä vanhempani näitä myöskään kustanna. Olen kuitenkin urheilullinen ja käyn salilla, joten olisi kiva tilata tuolta. Protskujauheita on ollut tarkoitus ostaa ja lisäksi myös tuo kalenteri, jota oletkin esitellyt täällä. Siihen saisi hyvin treenit kirjattua, niin selkeyttäisi vähän että kuinka paljon sitä treeniä oikeasti tulee :)

Reeta

Haluaisin voittaa koska olen opiskelija eikä ole varaa itse ostaa mitään jauheita joten tulisi kyllä todellakin tarpeeseen. Ja olen kuullut että Fitnessgurulta löytyy ne parhaimmat!:)

Anni

Moikka oon 18v opiskelija! Voisin perustella lahjakortin tarvetta samoilla syillä kun ylempänä sillä ois ihana päästä kokeilemaan fittnesgurun tuotteita itse. Sen sijaan haluaisin kuitenkin yllättää poikaystäväni hänelle täydellisellä lahjalla, kova salillakävijä kun on. Lisäravinteet ja urheiluvarusteet on todella kalliita nykypäivänä ja sellasiin ekstraostoksiin ei mun opiskelija budjetti riitä. Poikaystävällä menee rahaa aika rutkasti lisäravinteisiin ja herrasmiehenä hän vielä tarjoaa melkein kaikki menomme. Olisi kiva välillä kustantaa toisin päin. :)Poikaystävällä on synttärit kesällä ja haluisin todella yllättää hänet, varmasti menisi hyvään käyttöön toi raha!

eveliina

Moi!

Katoin otsikosta et jeeeee, fitnessgurun kilpailu, sit olin et voi eiiii, pitäis facebookiin perustella, en tykkää hirveesti facebookissa noitten yhteisöjen sivuille kommentoida. Sit tää kilpailu siirtykin tänne niin oon nyt niiiiiiin täpinöissäni!!!!

Mä oon monta kertaa käynyt fitnessgurun sivuilla ja kerännyt ostoskorin täyteen tavaraa ja ollut napinpainallusta vaille valmis odottamaan tilausta kotiin, mutta en sitten ikinä kuitenkaan uskaltanut mitään tilata. Ei missään muualla ole noin ihania makuvaihtoehtoja (kelaa nyt, kiivi-jogurtti, voiko ihanampaa olla? Tai mansikka-valkosuklaa?) proteiinijauheissa ja muissa! Olen harmitellut sitä, kun näitä ei Suomessa kaupoissa myydä, jotenkin olen vierastanut tuota tilaamista. :(

Noh, on mulla toinenkin syy miksi mun pitäisi voittaa. Olen käynyt kuntosalilla tällä hetkellä noin vuoden verran. Olen aina ajatellut, että minun lihakset vain kasvavat hitaasti, koska treenaan kuitenkin kovaa ja raskailla painoilla. Maaliskuuhun saakka olin tässä uskossa, kunnes otin personal trainerin kautta ruokavalion. En olisi ikinä uskonut, että ruokavaliolla saa niin ison muutoksen, ja kehitys lähti käyntiin silmissä! Lisäravinteena minulla on tällä hetkellä vain proteiini. Olen pitkään miettinyt, että pitäisi ottaa käyttöön muitakin lisäravinteita editämään kehittymistä ja palautumista, mutta kynnys on aika korkea, kun hinnat eivät ole halvimmastakaan päästä. Tosin jos tämän voitan, niin voi olla että jään koukkuun ja jatkossa rahat täytyy vain jostain löytää, vaikka sittn pulloja keräämällä. :D

Piia

Miksi minun tulisi voittaa tämä lahjakortti? Siksi, koska olen aikaisemmin ollut melkoinen vastarannankiiski koskien näitä lisäravinteita. Nyt kun olen aloittanut omien tavoitteiden mukaisen kuntosalitreenaamisen (jumppien lisäksi) haluaisin testata Fitnessgurun tuotteita ja päästä pyörtämään sanani, ettei lisäravinteiden käytöstä ole mitään hyötyä. Haluaisin löytää hyvänmakuisia lisäravinteita ja eteenkin palautusjuomia. Lisäksi juhlin sopivasti kilpailun päätöspäivänä 25 wee syntymäpäivääni <3 Peace ;)

Dynis

Liikuttava blogi sinulla, Elisa - kiitos! Mutta miksi minun pitäisi voittaa Fitnessgurun lahjakortti? Koska heikon tehtävästä toiseen siirtymisen ja aloittamisen vuoksi tarvitsen päivittäisen tsempin salille lähtemiseksi. Yksinkertaisesti tämän vuoksi :)

veera

Moi!

Mun pitäs voittaa siksi että mulla on 3kk pääsykoeurakka (oikikseen) meneillään ja rahat ihan loppu kun en käy töissä luku-urakan ohella. Oon intohimoinen salin ja lenkkipolkujen kuluttaja ja salikortti on ehoton asia mistä en luovu vaikka kaikesta muusta joutuu nyt senttejä laskemaan. Musta tuntuu et pylly leveää päivästä toiseen silmin nähden tuoliin vaikka joka päivä pihistän aikaa tunnin tai pari liikuntaan jotta stressi ja hermot pysyis kasassa. Oon kyllä tottunu käyttämään lisäravinteista ja -proteiinia, mutta nyt ei ole rahaa itsellä hommata mitään.. muutenkihan terveellinen ruoka on tunnetusti kallimpaa mistä joutuu nyt kans tinkimään. Fitnessguru on mulle ihan uutuus, en ole koskaan sieltä tilannut mitään, olis huippu päästä testaamaan mitä heillä on tarjota.
Mut tän palkinnon voittaminen tois niin lisäboostia mun urheiluun plus ravintoon ylipäänsä, sekä ois niin ilonen tsemppi viel viimisille pänttäämiselle kun saisi kehokin voimaa. Tää ois todellakin niin paikallaan mun ah niin ankeaan elämään tällä hetkellä missä liikunta on mun ainut henkireikä!

Anna

Moikka!
Olen useaan otteeseen seikkaillut Fitnessgurun nettisivuilla ja joka kerralla ostoskori on ollut täynnä söpöjä sheikkereitä ja uskomattoman hyvältä kuulostavia protskujauheita. Kaupan hyllyillä notkuvat vanilja- ja mansikkaprotskut eivät ole itselleni napanneet, mutta muun muassa rocky roadsin makuinen protskujauhe ei voi olla muuta kuin namia! Ystäväni on kehunut tuotteita maasta taivaisiin, mutta silti tilaus on aina jäänyt tekemättä rahanpuutteen vuoksi. Opiskelijalla kun ei oikein tahdo ylimääräistä rahaa löytyä, mutta innostusta sitäkin enemmän. Kun luin kilpailusta, ajattelin, että nyt on minunkin mahdollisuuteni päästä itse todistamaan tuotteiden loistavuus ja kehumaan niitä tietysti eteenpäin. :)

kati

Hei ehdottomasti tykätty sivusto. Juuri kunnon kuntoilun ja ruokaremontin aloittanut neljän alle 11 v lapsen työssä käyvälle äidille kaikkea tarpeellista. Haluan kokeill tuotteita. Ihana palkinto uuden elämän alulle. :)

Minttu

Ensiksi kiitos ihanasta blogista! Mahtavaa kun jaksat bloggailla niin usein, melkein joka päivä on aina uutta luettavaa :)
Ja sitten asiaan, miksi minun pitäisi voittaa tuo himoittu lahjakortti? Olen aloittanut aktiivisen liikunnan vasta vähän aikaa sitten enkä vielä ole kovinkaan perehtynyt erilaisiin lisäravinteisiin. Kasvissyöjänä tuo proteiinin saanti meinaa kuitenkin välillä vähän jäädä ja erilaisilla protskujauheilla sitä olisi helppo paikata. Laktoosi-intolerantikkona sopivan proteiinijauheen etsiminen on kuitenkin työn takana ja ilokseni huomasin, että Fitnessgurulta löytyy kuin löytyykin laktoositon herajauhe (Jippii, ja mitkä mahtavat makuvaihtoehdot! Tuolla summallahan saisi melkein purkin jokaista makua.. :D ).
Jos voittaisin, niin kyllä lähtisi heti tilaus menemään ja kaveriksi ottaisin vielä söpön sheikkerin!

Saara-Sofia

Mahtava arvonta! Eli miksi minun pitäisi voittaa Fitnessgurun lahjakortti? Olen pari vuotta harrastanut aktiivisesti liikuntaa, ja näin aktiivisena urheilijana olisi mahtavaa saada lisäravinteita käyttöön, sillä opiskelijabudjetilla se ei kovin hyvin onnistu. Mutta, tätäkin tärkeämpi syy minulle on se, että saisin muutettua läheisteni ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan. Itse terveellistä elämäntapaa noudattavana on hirveää katsoa sitä epäterveellisten herkkujen määrää mitä läheiseni syövät. Koska fitnessgurulta saa paljon terveellisten herkkujen ainesosia ja reseptejä, ajattelin että tämän arvonnan voittamalla voisin auttaa heitä elämäntapamuutoksessa.

Saara-Sofia

Heidi Ojansivu

Mäkin osallistun!
Haluaisin kokeilla noita fitnessgurun tuotteita, koska olen niin monen ruotsalaisbloggarin aivopesemä ja täysin vakuuttunut siitä, että noi maut on ihania! Puhumattakaan nyt siitä et esim. niiden sheikkerit on niin makian värisiä et niistä menis pahempikin litku paremmin alas :D Itsellä käynnissä kliseinen kesäkuntoprojekti, talven aikana sairastellessa sitä kerkes ruokailutavat ihan karata lapasesta mut nyt on taas tukeva ote omasta niskasta. Piristäis projektia kummasti kun sais pikkusta ekstraa :)

Sofia H.

Juuri minun tulisi voittaa lahjakortti, koska olen opiskelija, eikä minulla ole varaa tilailla kaikenlaista lisäravinnetta sun muuta treenihommelia. Olisi kivaa jos lisäravinteita saisi vähäksi aikaa sen verran, ettei ihan heti tarvitse olla ostamassa niitä lisää. Lisäksi myös tilaaminen tuntuu ikävältä toimituskulujen takia. Vaikka fitnessgurulla onkin käsittääkseni ilmaiset toimituskulut, kun tilaa tietyn summan edestä, niin en kuitenkaan olisi tilaamassa niin suurella summalla. :) Kiva kisa toivottavasti tällaisia tulee useamminkin!

Jutta

Moikka! Tein vuoden alussa luoauksen itselleni, että nyt on aika muuttaa suuntaa elämässä. Syömishäiriölle loppu! Sain pientä apua ystävältäni ruokavalion & treeniohjelman tekoon. Loput onkin sitten ollut itsestä kiinni. Otin ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti itseäni niskasta kiinni ja raahauduin sinne kammoksumalleni salille. Ja aloin syödä oikein, lopetin ainaisen näännyttämisen ja kalorien laskemisen.

Siitä se sitten alkoi :). Salilla käynti,juokseminen ja ylipäätään urheilu on nytten se minun elämän suola. Piristys päivään kuin päivään ja asia,joka pitää elämän kasassa. Aivan uskomatonta!! Olenkin tässä pikkuhiljaa ruvennut katselemaan oikeita urheilukamoja ja lisäravinteitä peliin mukaan. Äiteen vanhat atomeiksi hajoavat painonnostohanskat, vuotava muovipullo ja treenikassia korvaava lindexin muovipussi eivät enää palvele kovin hyvin.. :D Olisi siis aivan lottovoitto minulle tuo lahjakorttijuttu, se olisi aivan älyttömän hienoa ja auttaisi paljon tätä opiskelijanuorukaista! :)

Kia

Tykätty!

Miksi juuri mun pitäisi voittaa? Olen 2012 loppuvuodesta tehnyt elämäntaparemontin, joka on ollut varmaankin elämäni paras päätös. Tuloksia on tullut jonkin verran, mutta ei riittävästi. Kesäkuun alussa aloitan uuden dieetin, ja jotta pystyisin 100-prosenttisesti onnistumaan, niin tarvitsisin lisäksi uusia lisäravinteita. Haluaisin kokeilla Fitnessgurun paljon kehuttuja tuotteita ja nyt olisi oikea tilaisuus voittaa lahjakortti. Köyhänä opiskelijana se olisi enemmän kuin tarpeen! On todella hyvä, että bloggaajat saavat yhteistyökumppaneiltaan tällaisia mahtavia kilpailuja järjestettäväksi lukijoille. Vielä kun voittaisi... :)

mmahh

Olen pienestä pitäen ollut liikkuvainen ja elämäntapani ovat kaikinpuolin terveelliset. Hyvinvoinnin saralla olisi mukava valloittaa jälleen uusi ulottuvuus, sillä monipuolinenkin ruokavalio ja liikunta-arsenaali on alkanut pyöriä rutiinien ympärillä. En ole koskaan käyttänyt lisäravinteita, syön häävisti ehkä D-vitamiinipillerin aamuisin. Ne kuitenkin varmasti auttaisivat punnertamaan taas uudelle portaalle treenien saralla.

Emma

marika

Tykätty!
Mun pitäisi voittaa, koska oon erittäin omistautunut liikunnalliselle elämäntyylille. Harrastan kilpatasolla taitoluistelua ja sen lisäksi urheilen aktiivisesti vapaa-ajallani ja huolehdin terveellisestä ruokavaliosta. Olen ollut nyt herkkulakossa 1vuoden ja 5kk ja olen huomannut sen toimivaksi minulla. Nämä fitnessguru tuotteet voisivat toimia minulla omana henk.koht herkkuna. Lisäksi lukion ja todella aktiivisen urheilun rinnalle ei yksinkertaisesti mahdu työpaikkaa, joten omaa rahaa ei ole ihan mielettömästä, joten ei ole varaa ostaa mielinmäärin eri proteiinijauheita ja muita. Sen takia voitto tulisi erittäin tarpeen. Lisäksi olen suunnitellut liikuntaa tulevaisuuteen ammattiin liitettynä, joten olen erittäin innokas kokeilemaan eri urheilutuotteita ja vertailemaan mitkä toimivat minulla!

Miims

Haluaisin kauheasti päästä kokeilemaan esim. palautusjuomia ja proteiinituotteita mutta olen jotenkin niin skeptinen etten ole uskaltanut tilata tuotteita. Nyt jos lahjakortti napsahtaisi kohdalle niin tilaisin heti :)

Jossu

Olen n 1 kk sitten aloittanut lisää lihasta-projektin ja olisin todella innokas kokeilemaan lisäravinteita nimenomaan urheilijoille :)

ely

Ah! Olen lisännyt noita herkullisen kuuloisia jauheita monesti ostoskoriin ja vähintään yhtä monesti valinnut omanlaistani väriyhdistelmää shakeriin, mutta aina kun tulee maksun aika isken jarrut pohjaan. "Ehkä sitä pärjää ilmankin. Ostan vaan sitä halvinta palautumisjauhetta ni jää vielä rahaa ruokaankin. Kyl ilman shakeriakin pärjää...". Ja kyllähän sitä pärjääkin, MUTTA sit kuitenkin tekis mieli tehdä protskupannareita ja mitä kaikkee ja olishan se shaker kätevä. Nää on näitä opiskelijabudjetin ongelmia; ostatko ruokaa vai jotain extraspessua luksusta : / Et kyllähän tuo 1500 länsinaapurin rahaa kovasti auttais ni ei tarvis enää miettiä.

essiessi

Olisi kiva voittaa tää lahjakortti, sillä oon jo monesti selaillut Fitnessgurun sivuja ja bongannut monia tuotteita, joita tekis mieli kokeilla! Oon myös kuullut tosi hyvää palautetta tietyistä tuotteista (esim. One Heat AM), joten ois jees päästä kokeilemaan itsekin :)
Myös noita pre-workout-tuotteita kiinnostais tosi paljon kokeilla! Treenailen kuutena päivänä viikossa ja aina ei oo aikaa syödä ihan niin kunnolla kun pitäis, joten ois kiva tietää josko noista sais vähän lisäboostia treeneihin :)

Ida

Fitnessgurun sivuista tykätty ! Eli siis, oon 17-vuotias tyttö ja alotin n. vuosi sitten kuntoilun. Tavoitteena oli tietenkin painonpudotus mutta myös terveellisempi elämä ja lisää lihasta :D. Painoa onkin pudonnut jo 14kg. Ja nyt kun olen vuoden käynyt salilla ja lenkkeilemässä, olo on niiin paljon parempi kuin vuosi sitten ! Löysin fitnessgurun sivut vähän aikaan sitten ja halusin heti tilata sieltä kaikkea mahdollista, mutta kun minulla ei ole rahaa :( Joten olisi niin ihanaa voittaa n. 175€ käytettäväksi fitnessguruun :).

Fanni

Mulla on menossa kokonaisvaltainen muutosprosessi kohti terveempää ja hyvinvoivampaa kroppaa kohti. Pienten muutosten kautta olen edennyt ja voitto olisi se seuraava ponnistuslauta seuraavalle tasolle. Olen aikaisemmin tutustunut Fitnessgurun sivuihin mutta hieman arkaillut tilauksen tekoa. Opiskelijabudjetilla kun ei paljon kokeiluja tehdä :D

MinnaK

Moikka!

Mun pitäisi voittaa lahjakortti, jotta voisin vihdoin rohkaistua ja kokeilla lisäravinteita. En ole tähän päivään mennessä kokeillut mitään fitnessgurun(kaan) myymää tuotetta. Olen täysin noviisi asioiden suhteen, vaikka olenkin lukenut treeniblogeja jo jonkin aikaa. Mä olisin myös mielestäni ansainnut voiton, koska en ikinä voita mistään arvonnasta mitään ;)

Tintti

Gillade sidan! :)

Har på sistone tränat både morgon och kväll och märker att jag, trots att jag äter hälsosamt och regelbundet (för det mesta hihi), inte riktigt har så mycket ork i kroppen som jag skulle behöva. Är speciellt i behov av en PWO för att få en ordentlig kick före gymmet! Och mitt nuvarande proteinpulver smakar KAKKA! :S

Ja kyllähän sen kaikki tietää, että ruotsalaiset osaavat hommansa! Kiva kun tällaisia kisoja järjestetään :)

Wilma

Moi ! Tosi kiva arvonta btw! :) On tullu sun blogia jo jonkun aikaa luettua ja on kyllä tukenu tosi hyvin tätä munkin "fitness-elämän" alottamista :D Kiitos siitä!
Kuitenkin, mun opiskelija-budjetilla ei oo pahemmin ku yhet kunnon salikamat ostettu ja tietenki tois uutta puhtia treeniin myös uudet salikamat, tyttönä varsinkin :D Mut tosiaan tommonen palkinto tulis enemmän ku tarpeeseen ja varmasti hyvään käyttöön ;) Mutta, ihana blogi! jatka samaan malliin :)

helmiainen

Oon vasta aloitellut lisäravinteiden käyttöä ja hakusessa olisi toimivat ja maistuvat ravinteet. Vielä toistaiseksi opiskelevalla ei oo hirmusti ylimääräistä rahaa hakea ja etsiä sitä itselle sopivaa tuotetta. Fitnessgurun tuotteista oon kuullut paljon hyvää ja kiinnostaa kovasti kokeilla niiitä.
Ja sun blogi on loisto. Juuri sen löysin ja monen monta postausta putkeen luin :) Varsin inspiroivaa ja kannustavaa. Kiitos siitä!

Hanna

Moikka!

Minun pitäisi voittaa fitnessguru kilpailu, koska olen tässä vuoden aikana olen päässyt tavoitteeseeni, laihduttanut 10 kg. Tällä hetkellä tavoitteeni on kasvattaa lihasta, myös ruokailu tavat on saanut täys muutoksen. Ei herkkuja neljään kuuukauteen. Lihaksen kasvua nopeuttaisi puhtaiden ja hyvälaatuisten proteiinien ja palutusjuomien käyttö. Tällähetkellä korkeiden hintojen vuoksi opiskelijana ei ole ollut varaa satsata täysillä edes palkkareihin muuten kuin satunnaisesti. Kilpailun voitto toisi lisäpotkua tavoitteeni saavuttamiseen fitness kropasta ja voiton myötä ehkä saisi uuden treenikassin kuljettamaan salikamat treeneihin ;)

Emilia

Tämä vuosi on ollut rankka.
Lopetin rakkaan urheiluharrastukseni syksyllä 2012, selkä meni ja jatkuva polven kipuilu aiheutti niin paljon harmia, että treeneistä sai tulla itkien aina kotiin, kun ei pystynyt treenaamaan täysillä. Olin nähnyt kuinka kaikki muut jo lopettaneet olivat äkkiä lihonut n.10-20 kg. Itselle ei ehtinyt niin pahasti vielä käymään, sillä otin itseäni niskasta kiinni Joulukuussa 2011. Olin päässyt turpoamaan, sillä vaikken enään urheillut niin paljoa, söin kuten urheilija. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Olin urheiluharrastuksesta huolimatta ollut aina pyöreä, ja mietinkin miksen tee asialle jotain. Olen parikymppinen minulla on parhaat mahdolliset mahdollisuudet saada unelmieni vartalo ja rakastaa itseäni, olla paras versio itsestäni. Halusin syödä puhdasta ruokaa, ilman ylimääräisiä lisäaineita ja aromivahventeita ( kiitos sinulle, blogistasi olen monien terveellisten ruokien ohjeet napannut) Tein itselleni tavoitteita ja kirjoitin ylös miltä minusta tuntui tässä kropassa. Paino alkoi tippumaan pikkuhiljaa, kropan muuttuessa kirjoitin lisää tavoitteita ja edelleen jatkoin ajatusten kirjoittamista muuttuneesta kropasta. Tällä hetkellä painoa on tippunut 8 kg. Paino on jo jonkin aikaa junnannut paikallaan ja syyksi selvisi kilpirauhasen ongelmat. Nyt kun lääkitys saadaan kuntoon pääsen taas jatkamaan motivoituneemmin, sillä jatkuva väsymys ja saamattomuus ei vaivaa (ja vaikka ne tähänkin asti on vaivannut olen silti ponnistellut itseni salille ja lenkille säännöllisesti). Tajusin, että pitää rakastaa itseään tarpeeksi elääkseen terveellistä elämää! Toivon siis voittavani lahjakortin lisämotivaatioksi, palkinnoksi onnistuneesta elämäntapamuutoksesta ja painon pudotuksesta!

Mimi

Ihan uusi tuttavuus itselle tämä fitnessguru mutta mieletön valikoima ja inspiraatiota tulvivat facebooksivut! Herkullisen kuuloisia protskujauheiden makuvaihtoehtoja! <3 itse en oo uskaltautunu kokeilemaan mitään uutta siinä pelossa et rahat menisivätkin hukkaan jos jostain syystä ei tykkäisikään. Tässä oliskin oiva tilaisuus vähän repästä ja laajentaa makumaailmaa :D

Ja kyllähän tää muutenkin piristäis mun kevättä kun syksystä asti vaivannut jalkavamma on imenyt vähän mehuja. Varsinkin kesää kohti mentäessä alkaa kaipaamaan lenkkeilyä ja aerobista treeniä myös ulkosalla. Voiton myötä olis taas uutta virtaa ja asennetta keskittyä nyt siihen mitä pystyy tekemään eli punttitreenailuun<3 vois kai ne asiat kuitenki pöllömminkin olla. Välillä vaan on niin toivoton olo.

Kiitos inspiroivasta blogista ja kivaa kevättä/kesää! :)

Emmi

Koska olen aloittanut elämäntaparemontin ja olen kuolannut fitnessgurun tuotteita, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia ja testata :) Nyt olis loistava tilaisuus.

Ellu

Hei! Olen vastikään aloittanut salilla käymisen, jonka myötä olen myös ruvennut käyttämään lisäravinteita (lähinnä proteenijuomaa ja -patukoita) joihin olen jäänyt totaallisesti koukkuun. Olen vasta uusi käyttäjä, joten en ole vielä kerennyt kokeilemaan erilaisia tuotteita ja eri makuja. En ole vielä kerennyt tutustua fitnessgurun tuotteisiin, mutta olen intoa täynnä kokeilemaan kaikkea uutta. :)

Stina R

Miksi juuri minun pitäisi voittaa Fitnessgurun tuotteita 1500 kruunun edestä. Minäpä kerron! Olen nyt syksystä lähtien yrittänyt muuttaa elämäntapojani askel askeleelta terveellisemmiksi. Olen siis aikaisemminkin elänyt suht terveellisesti liikuntojen ja ruokavalion suhteen, mutta syksyllä aloin kiinnittämään siihen enemmän huomiota. Tämän mukaan kuviohin on myös astunut monipuolisempaa liikuntaa (salia yms.) rakkaan lajini yleisurheilun rinnalle. Ja tämä olisi loistava mahdollisuus saada tukea liikuntaharrastukselleni sekä terveellisille elämäntavoille, että saisin tarvittavia aineita treenin jälkeen palautumiseen, sekä tarpeellisia lisiä ruokavalioon ja muuhun :) Ja minua myös kiinnostaisi fitnessgurun sivuilla olevat muutkin tarpeelliset lisät ruokavalioon. Olen myös jo jonkin aikaa ajatellut vaihtavani palautusjuomani fitnessgurun brändin palautusjuomaan, josta olen kuullut kehuja, sillä tämänhetkinen palautusjuomani ei sitten mene millään alas.. Mutta ainoana esteenä on ollut se, että rahaa menee jo niin paljon muutenkin tähän harrastukseen, että jotenkin sitä ei vaan ole saanut aikaseksi tilata!

Henu

Moi! Ensinnäkin kiitos inspiroivasta blogista, täältä voi aina tulla hakemaan motivaatiota urheiluun ja uusia treeni- ja ruokavinkkejä! :)
Haluisin voittaa lahjakortin tukemaan mun treenauskehitystä. Mulla on mennyt pari vuotta toipuessa lasketteluonnettomuudesta ja vihdoin pääsen pikkuhiljaa taas urheilemaan ja kasvattamaan kuntoa päästäkseni takaisin rinteeseen ensi talvena. Laskettelun vastapainoksi on keksittävä kaikenlaista muuta urheilua kun laskettelukausi on niin lyhyt, niin fitnessgurun lahjakortin avulla voisin lähteä tehostamaan esim. salitreenin ja polkupyöräilyn tuloksia (reidet ja pohkeet ;)), ensinäkin ostaisin treenipäiväkirjan, lisäksi kiinnoistaisi kokeilla ensimmäistä kertaa proteiinijauheita.
Hyvää loppukevättä ja toivottavasti saat paljon irti fillaroinnista! Se on mahtava tapa yhdistää luonnosta ja ulkoilmasta nauttiminen sekä treeni! :)

susannaloves

Tykätty!
Voitto voisi toimia lisämotivaattorina treenaamisessa, minäkun joskus eksyilen poluta..:)

Juli

Fitnessgurun paketti lämmittäisi köyhän, kahta työtä tekevän opiskelijan mieltä suuresti! Tuotteet vaikuttavat hyvin brändätyiltä, ja mieleni kovasti tekisikin niitä kokeilla.

kaisu

Olen sekä opiskelija että intohimoinen urheilija (tässä jo kaksi melko pätevää syytä voittaa huikea lahjakortti) mutta kun mun piheys ei ulotu urheiluvaatteisiin ja tarvikkeisiin. Niihin "tuhlaan" surutta vaikka satasia, koska tiedän, että se raha menisi palamaan baareihin ja muuhun turhuuteen jos en olisi joskus 4 vuotta sitten tätä elämäntapamuutosta tehnyt. Sen sijaan mun äiti urheilee vanhoissa kauhtuneissa jazz-housuissa (tiedän..) ja aerobic-kengät (kyllä, luit oikein) on ostettu muistaakseni 10 vuotta sitten. Kuulema ovat edelleen ihan toimivat. (EIVÄT OLE.) Koskan uskon täysin uusien varusteiden tuomaan motivaatiobuustaukseen, ja koska let's face it: välineurheilu vaan ON kivaa, haluaisin lahjoittaa rakkaalle mammalleni uusia treenivaatteita. Ihan vaan sen takia, että se nyt sattuu olemaan maailman paras mamma. Mitään proteiinimömmöjä se ei juo, osti kerran whey-80 pussin ja joi nenästä kiinni pitäen, loppupussi homehtui kaapissa...

kaisu

Ja nyt sitten fiksuna tyttönä huomasin, että vaatevalikoima rajoittui noihin pariin toppiin.. :-D

EE

Minun pitäisi voittaa kyseinen lahjakortti, koska minulla olisi valtava halu kokeilla fitnessgurun tuotteita. Mitään tuskin tulee ilman tuota lahjakorttia tilailtua, koska rahatilanteeni on todella huono ja pelkään "haaskata" vähiä rahojani johonkin, mistä en välttämättä sitten tykkääkkään. Opiskelen eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa, joten opinnot ovat läsnäolopakkoineen erittäin rankat. Yritän käydä opintojen ohessä töissä niin paljon kuin mahdollista, mutta jaksamiseni ja aikani ei siihen riitä siinä määrin, että saisin talouteni oikeasti niin hyvään kuntoon, että olisi varaa ostella mitään ylimääräistä. Rahatilannetta huonontaa entisestään se, etten ole saanut viime kesän töistäni edelleenkään kaikkia palkkoja vaan taistelen niistä oikeusteitse. Minulla on valtava palo liikuntaan ja nyt, kun olen saanut syömishäiriötäni todella paljon parempaan suuntaan, jaksan paremmin treenata ja huomaan tuloksiakin. Kesälomani opinnoista alkoi eilen ja nyt huolena olisi enää pelkkä työ, joten treenaamiseen jää enemmän aikaa ja haluaisinkin seuraavan kolmen kuukauden aikana saada salilla jotain näkyvää ja tuntuvaa muutosta aikaan. Tuon lahjakortin saaminen auttaisi minua varmastikin tässä kesän tavoitteessani. Huomattavasti parantuneesta (määrällisesti ja ravitsemuksellisesti) syömisestäni huolimatta immuniteettini on tänä keväänä ollut todella huono ja olen flunssassa viidettä kertaa tälle vuodelle. Huomasin fitnessgurun sivuilla myös nuo erilaiset vitamiini- ja muut immuunipuolustusta parantavat valmisteet, joita haluaisin ehdottomasti kokeilla, ettei tarvitsisi koko ajan maata puolikuolleena sängynpohjalla. Haluan siis kokonaisvaltaisesti hyvän olon ja jättää 11 vuotta mukanani raahautuneen syömishäiriön viimein taakseni :). Fittnesgurun paitakin "strong is the new skinny" sopisi tähän tilanteeseen ehkä paremmin kuin mikään!

Emma

Moikka!

Mielestäni ansaitsisin voiton sen takia, koska opiskelijana ei ole oikeastaan yhtään rahaa kalliisiin lisäravinnepöperöihin, joita minun laillani KOVAA treenava tarvitsisi.

T. Laimennettua prodepirtelöä juova, jotta rahat riittäisi

Inka

Olisi ihanaa voittaa palkinto, koska haluaisin käyttää lisäravinteita mutta en ole köyhänä opiskelijana raaskinut ostaa :) Uskon, että saisin niiden avulla lisää tuloksia ja motivaatiota. Ja proteiinijuomat maistuisivat varmasti paremmalle kuin ainainen maitorahka... :D Kiitos kivasta blogista! :)

Jutta

FB- tykkäykset hoidettu!

Mun pitäisi voittaa Fitnessgurun lahjakortti, koska olen aloittanut treenaamisen n. kuukausi sitten ja into ja motivaatio lisääntyvät huimasti tätä blogia lukemalla sekä tietty uusilla treenimatskuilla! Olen aloittanut treenaamisen noin 137 kertaa aikaisemminkin, ja jokainen kerta on tyssännyt erinäisten (teko)syiden takia. Nyt puhtia ja intoa kuitenkin on enemmän kun pienessä kylässä ja siihen kylkeen vielä pikkusen lisää motivaattoria ja mikään ei saa tätä tyttöä enää pysähtymään matkalla kohti unelmakroppaa!

Emmi K

Vielä ehtii mukaan kisaan! :)
Mun pitäisi voittaa fitnessgurun lahjakortti SIKSI, että olen tämän ja parin muun blogin kautta löytänyt tieni jo aiemmin fitnessgurun sivustolle ja ihaillut siellä kaikkia tuotteita miettien pitkään mitä kaikkea raaskin tilata. Sitten kun vihdoin tilaukseni tein, se EI ONNISTUNUT vaikka kolme kertaa yritin. Jostain syystä sivusto ei hyväksynyt mun tietoja, vaikka tarkistin monta kertaa kaikkien olevan oikein! Lisäksi viime viikkojen aikana tehty muutto (poikaystävän kanssa yhteen, jee!) on vienyt kaiken rahan ja treeniajan... tämä lahjakortti olisi oiva potku kesään, uuteen treenikauteen sekä yhteiseen elintarvikekaappiin! :)