Mitä simppelimpää ruokaa syön, sen paremmin kehoni voi. Eilen teinkin tällaisen yksinkertaisen "aterian".  Paistoin  kananfileitä, johon laitoin mirin-riisiviinietikkaa, soijakastiketta ja hunajaa. Sillä aikaa kun kanat paistuivat, tein meksikolaistyyppisen guacamolen, johon tulee:



  • 1 avokado

  • 1 limen mehu

  • 1 pieni punasipuli 

  • 1 tomaatti tai muutama miniluumutomaattia.



Muuta ei sitten ateriaan tarvitakaan. Leikkasin muutaman siivun kurkkua sivuun, kun pelkäsin että annos olisi liian suolainen ilman sitä. Ei niitä tosin olisi tarvittukaan. Erittäin raikas ja maukas annos. Kivaa viikonlopun alkua kaikille!

Kommentit (3)

Vierailija

Näyttää kyllä hyvältä ja plussaa siitä että on helppo tehdä! Mä voisinkin kokeilla tota guacamolea joku päivä :)

jenskuliini_1

Näin unnuntain kunniaksi ajattelin testata ton guacamolen ja paistaa broiskua sen kera :) hvä lukea tenttiin kun on hyvää ruokaa tarjolla :P