Se on hassua, kuinka paljon vuodenaika vaikuttaa mielitekoihin. Siinä missä syksyn tullen tekee jatkuvasti mieli riistaa, uunijuureksia ja keittoruokia, keväisin alan himoitsemaan salaatteja ja raikkautta lautaselleni. Täällä onkin tehtailtu viime aikoina melko paljon niitä. Tässä nyt yksi versio. Jujuna taas Turkkilaiseen jogurttiin tehty kastike, jossa on mausteina valkosipulia, grillausmaustetta ja sitruunapippuria. 

Salaatissa oli jokin salaattimix, paprika, avokado, fetajuustoa, kurkku, kanaa sekä hunajamelonia. Todella simppeli, mutta maukas ruoka, jota voi huoletta syödä vaikka kuinka isoja annoksia. 

Lately I've been doing a lot of different salads. Here is one of them. I did the sauce from Turkish yoghurt, grilling spice, garlic and lemon pepper. The ingredients were salad mix, cucumber, chicken, honeydew, pepper, feta cheese and avocado. Enjoy!

Kommentit (11)

veera

Moi! Mikähän täs on vikana kun aina bloglovinin kautta yritän avata sun postauksia niin ei lataa ollenkaa. Kaikki muut blogit toimii ihan normaalisti,mutta sun ei ollenkaa.Oon koittanu poistaa tän osotteen tuolta seurattavista ja laittaa sitte uudelleen mut ei mitää vaikutusta D:

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii, MyCosmon blogit ei tosiaan jostain syystä tällä hetkellä avaudu Bloglovinin kautta. Sitä selvitellään parhaillaan, että mistä johtuu. Mulla aukee tosin niin, että ruksaan sen Bloglovinin kehyksen pois sieltä kulmasta :) Toivottavasti pian alkaa toimia normaalisti!

Vierailija

Kommentti ei liity nyt tähän herkulliseen kanasalaattiin ollenkaan, mutta oli pakko tulla kommentoimaan. Törmäsin nimittäin A-studion juttuun, jossa olit kommentoinut lihastrendiä. Tuossa jutussa pohdit, että milloin tulee sellainen trendi, että olis trendikästä olla oma itsensä? Hauska sattuma, nimittäin juuri viikonloppuna pohdiskelin tätä trendijuttua ja eilen julkaisin postauksen aiheeseen liittyen. Postasin nimittäin juuri saman kysymyksen tuosta tulevasta trendistä. Mukava nähdä, että tällä kannalla on joku (tai varmasti moni) muukin! :))

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hauska sattuma! Kävin lukemassa juttusi ja olen kyllä kaikesta aivan samaa mieltä :) Toivottavasti sellainenkin trendi tulee vielä ;)