Rakas treenipäiväkirja, tällä viikolla ajattelin olla kirjoittamatta sinulle. On nimittäin tullut liikuttua niin surkeasti. Yhden kerran kävin salilla ja yhden lihaskuntotreenin tein kotona. Sen lisäksi olen juossut Porin juoksuohjelman mukaan alkuviikon. Viikonloppu onkin mennyt töissä. No, onpahan treeni-intoa seuraavalle viikolle vaikka muille jakaa :)
 
Perjantai aamuna nautin lähes tyhjästä salista. Nyt kun kouluni on ohi tältä vuodelta, aion alkaa käymään tuohon aikaan aina salilla. Rakastan sitä, kun voi keskittyä täysillä treeniin ilman häiriötekijöitä ja kaikki painot ovat vapaana. Voi muutenkin kokeilla jotain uusia juttuja ilman sitä "voi ei nyt kaikki kattoo mua ja mitenköhän tää menee oikein"-tunnetta.
 
Haluaisin kovasti esimerkiksi kokeilla sitä boksin päälle hyppelyä, mutta sitä ei kehtaa tehdä liian monen silmäparin läsnäollessa. Toivottavasti tällä viikolla pääsisin koittamaan. Tässä siis hiukan siitä, miten liike tulisi tehdä:
 
Ja tässä sitten hiukan tavoitetta ;)
Kiitos muuten runsaista kommenteistanne edelliseen postaukseen! Ilmeisesti hyvin tuttu aihe monelle.
 
Mukavaa viikonalkua kaikille! :)

Kommentit (20)

Rita

Aamulenkillä, kun muita silmäpareja ei oo lähettyvillä, on ihana boksihypellä puistonpenkeillä.. ;) Haha, vähän monipuolisuutta lenkkeihin!

Anonymous

Se on niin tylsää kun aina pitää ajatella mitä muut ajattelee :( Itekkin juoksen vaan sillon kun muita ei yleensä oo ton lenkkipolun äärellä. Salilla pystyn paremmin keskittyyn kun muita ei oo, eikä tarvi ajatella et mitä jos joku kattoo ja teenkin väärin. Ehkä naiset on tämmösiä enemmän.. "Just keep moving forward and don't give a shit about what anybody thinks. Do what you have to do, for you". Pitäis ajatella vähemmän ja vaan tehdä! ;D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No äläpä muuta sano! Naisten ongelma tosiaan enemmän:D ja loppupeleissä se on tosi itsekästäkin ajatella että ylipäätään ketään kiinnostaisi, miten jotain liikkeitä teen! Haha.

Anonymous

Haha ei jummi mikä boxaus tuo jälkimmäinen! Ite tykkään ottaa boksihyppelyitä jalkapäivinä, hyvää sykkeennostoa väliin ja aivan takuulla saa treenin perille. Mun salilla ei mitään kunnon bokseja ole, mutta semmoinen vähän polvea korkeampi penkki löytyy mihin olen pomppinut sarjoja. Tosta ekasta videosta sai hyvin vinkkiä tekniikan hiomiseen. Kiitän ja kivaa viikkoa!xx nanna

Anonymous

Must on kiva ottaa joku frendi mukaan, jos opettelee jotain uutta :) Sit voi ainakin nauraa toiselle ja itselleen, jos epäonnistuu eikä tuu ees mietittyy mitä muut aattelee :) Toinen vaihtoehto on treenaa jonkun ohjaajan kaa, millon on varmaa aika selkeetä et vast harjottelee jotain liikettä. Kaveri on toisaalta ilmainen<3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Se on ihan totta! Mun harmikseni kukaan kaveri ei käy samalla salilla :( välillä käydään siskon kanssa yhdessä ja sillon yleensä kokeilen kaikkea uutta :D voi sitten juuri yhdessä nauraa!

Aino

Hei jess mahtavaa! Oon just miettiny kaikkea tälläsiä toiminnallisia lämppäreitä, kiitti tästä - ei oo käyny ees mielessäkään :D!

Anonymous

Ihana tämä sun blogi ! olen itse aina ollut kova urheilemaan mutta 21v vuotiaana olin pahassa auto-onnettomuudessa ja nyt 5 vuotta mennyt kuntoutukseen ja nyt vasta olen taas pääsemässä urheilun pariin ja tä sun blogi inspiroi ihan hulluna ja ihana toi sun postaus geeneistä, kyllä se niin vaan on että jos hyvältä haluaa näyttää ja hyvin voida niin sen eteen täytyy myös tehdä jotain :-) aloitan aina aamuni sun blogilla ja saan siitä kunnon treeni inspiraation :-)) Kiiiiitos sulle !!-Anna

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos hirnuisesti! :) Mukava kuulla, että olet kuntoutunut hyvin ja pääsemässä urheilun pariin! Ja ihanaa, että olet saanut inspiraatiota täältö! Tollaset kommentit tsemppaa niin jatkamaan :)

Jenny Alexandra

Moikka! :)En tiedä onko tätä jo sulta kysytty, mutta itseäni kiinnostais että mahdatko tietää hyviä paikkoja mistä saa noita treenitrikoita, kun tuntuu että hm ja stadiumissa on aika tylsät vaihtoehdot :PIhana blogi btw <3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

moikka Jenny! :)En osaa sanoa. Itse olen ostanut omani juuri Stadiumista ja h&M:ltä! :)

Jenny Alexandra

Aijaa :o ainakaan netissä ei näkynyt paljoa vaihtoehtoja.. ehkäpä liikkeessä on sitten enemmän :o

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ainakin just eilen kävin Stadiumissa ja siellä oli vaikka mitä kivoja trikoita :)