Lähiaikoina olen kuunnellut Pink Floydia melkein kyllästymiseen saakka. En tiedä mikä siinä on, mutta se jotenkin sopii erityisen hyvin tänne asuntomme tunnelmaan. Vanhat Spotify-listani ovat kuulostaneet tylsältä ja kaikki kappaleet loppuunkuunnelluilta. Viime viikolla löysin tällaisen valmiin listan, kuin Beards and Flannels, jota kuuntelin laahustaessani tuolla vesisateessa yhtenä päivänä koluten East Villagen Vintage-putiikkitarjontaa. 

Yleensä tällaisilla valmiilla indie-listoilla on aina suurin osa samoja kappaleita, kuin omallakin listalla, mutta tällä kertaa yllätyin positiivisesti. Melkein kaikki kappaleet olivat uusia tuttavuuksia. 

Onko jollain vinkata joistain muista hyvistä valmiista Spotify-listoista? Voi olla ihan mitä vain genreä tai tunnelmaa, olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen. 

Kommentit (8)

Amanda

Suosittelen Spotifystä soittolistaa nimeltä 'Cooking' tekijältä Edu Lòpez. Kuuntelen ite aina juurikin kokkaillessa aikaa, näperrystä tai haudutusta vaativien ruokien valmistuksen aikana. Toimii myös ruokailujen, illanistujaisten ja yleisten iltojen fiilistelyhetkien taustamusana. Toivottavasti tykkäät! :-)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos vinkistä Amanda! Tää on tosi hyvä, nytkin pauhaa taustalla! :)

Lina-Maria

En tiiä jospa oot jo löytäny listan nimeltä A Shot of Indie, itellä sen tekijänä on Spotify Netherlands (olen Hollannissa, joten en tiedä miten nuo toimivat... voitko löytää tuota täsmälleen samaa listaa, jos olet USA:ssa hmm) Anyway, tykkään ja löytyy aina jotain uusia biisejä/artisteja!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vinkistä Lina-Maria! Löytyi täältäkin ja aloin heti kuuntelemaan! :) hyvältä kuulostaa!