Moikka toverit! 


Meikäläinen on taas sorvin äärellä niin sanotusti ja palannut reaaliaikaisiin postauksiin. Mitä teille kuuluu?


Taisin tuossa muutamassa päivässä päästä vähän liikaakin lomailun makuun ja nyt pää lyö ihan tyhjää kun ajattelin kirjoittaa. Onko teillä jotain kivoja juttuideoita, mitä voisin toteuttaa? 


[caption id="attachment_2544" align="aligncenter" width="625"]

Milanoterkut turistityyliin![/caption]

Ainakin yhden kilpailun sain sumplittua teille! Siitä myöhemmin lisää :)


Jotenkin nyt tämän kuumimman fitnessbuumin aikana itselleni on tullut jonkinlainen vastareaktio kaikkea aihetta käsittelevää kohtaan. Vaikka hyvinvointia tämä minunkin blogi käsittelee, tuntuu hölmöltä kirjoittaa samoista aiheista mistä blogimaailma pursuilee postauksia.  Ruokajuttuja tulen kirjoittamaan varmasti jatkossakin, mutta kaipaisin silti teidän hyviä ideoita. 


Sana on siis vapaa! :)


 Ja kiitokset teille ihanille tyypeille (kuten supersöpö Sonja!), ketkä tuli moikkaamaan lauantaina! Ootte ihan parhaita, vaikka olinkin ihan jäinen ja matkustuksen uuvuttama!  <3 En tiennyt että mulla on noin upeita lukijoita.

Kommentit (16)

Helloo

Miten usein syöt epäterveellistä ruokaa, esim leffoissa poppareita tai karkkeja tai muuten vaan kotona jotain? Musta tuntuu et "repsahdan" 4 päivän välein aina, ja tuntuu jotenkin niin turhalta. Mut mulle tulee vaan niin hyvä olo siitä ku kattelen sarjoja välillä mussutellen.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No nyt on taas tullut syötyä vähän useammin! Menee vähän kausittain. Joskus saattaa mennä kuukausi, etten syö mitään, eikä silloin tee mielikään. Mutta sitten tulee niitä kausia, että syö pari kertaa viikossa. Jos tuntuu, että usein tekee mieli, voi kokeilla vaikka sellaista 1 herkkupäivä viikossa. Ja muina päivinä voi herkutella hedelmillä ja terveellisemmillä herkuilla. :)

Anna

Moikka!
Laitoinkin sulle jo aiemmin sähköpostilla ehdotuksen tehdä postauksen vuorotöistä. Halusin vain muistutella (en hoputtaa!) jos on sattunut painumaan unholaan reissun myötä. :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heiii Anna! Hyvä kun muistuttelit! Niinhän se olikin painunut unholaan :D Kiitos! Kirjoittelenkin siitä heti ensitöikseni.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oi! Näyttääpä herkulliselta! Pitää ehdottomasti kokeilla:) Kiitos vinkistä!

Ida

Vaikka kirjotatkin samoista aiheista ku moni muukin, niin mun mielestä kirjotat tosi mielenkiintosesti ja intohimosemmin kun moni muu bloggaaja ( ainakin mun mielestä ) Pidä ihmeessä tää blogi samanlaisena, tää on ihan ehdoton ykkönen muihin verrattuna!:)

jenni

Ei sillä niin väliä vaikka vähän samoista asioista kirjottaisitkin kun muut, sun tekstit on kuitenkin niin mielenkiintosta luettavaa :) jatka vaan samaan malliin, tä blogi on huippu!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos jenni kovasti! Tosi kiva kuulla:) Ehkä mä jatkan sitten vaan samaan malliin!

Miss T

Muakaan ei haittaa vaikka olisi samasta aiheesta kuin muut, sulla on oma tyyli! Kiitos inspiroivasta blogista!

Vierailija

niinkuin tuo yksi anonyymi sanoi, minunkin mielestä kirjoitat paljon mielenkiintoisemmin kuin moni muu. itse en jaksa yhtään lukea perus fitnessblogeja, joissa on lähinnä kuvia jengin hauksista ja raejuustosta. ja tykkään siitä, ettet ota asioita niin vakavasti. kuten olet sanonut; urheilemisen pitää olla hauskaa!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mä ihan häkellyn kun kirjoitatte niin ihania kommentteja aina <3 Ihana kuulla! Mä jatkan sitten samaan malliin!

Vierailija

Tykkään ihan hirveästi lukea sun blogia. Erityisesti koska sulla on mun mielestä erinomaisia treenipostauksia. Ne inspiroi lukijaa kovasti. Kuvat on parasta koska treenin voi toistaa itse sitten kotona. Ei oo kovin innostavaa lukea että millä painoilla ja kuinka monen sarjoja joku on tehnyt vaikka ylätaljaa (siis semmosta listaa liikkeistä...).

Kun oikein mietin asiaa niin kyllä mulla yksi ehdotus tuli mieleen. Urheiluvaatteista olisi kiva lukea. Mihin itse haluat tai mielestäsi kannattaa vaatteissa panostaa ja missä kohtaa voisi ehkä säästää. Lisäksi mistä oot ite ostellut vaatteita tms.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

KIitos kovasti! Joo sellaisia en jaksa itsekään lukea :D Okei, kiitos ideasta! Urheiluvaatteista voisin tosiaan kirjoittaa mielelläni :)