Hei rakkaat lukijat! Sain aamulla tiedon, että voisin arpoa jollekin onnekkaalle 3 kk:n määräaikaisen tilauksen tuosta eilen kertomastani LivBoxista. Joten homma menee näin, laita kommenttia tähän postaukseen ja kerro mikä sinut tekee arjessa onnelliseksi?


Arvon voittajan ensi tiistaina! Voittaja voi halutessaan antaa tilauksen myös vaikka joululahjaksi jollekin :) Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun kohtaan. 

Kommentit (261)

Ida-Jessica

Arjessa mut tekee onnelliseksi ne kaikista pienimmät asiat.

Esimerkiksi tänään tunsin aitoa onnellisuutta kun heräsin ja huomasin että poikaystäväni oli jättänyt mulle pienen viestin jääkaapin oveen töihin lähtiessään (meillä on aina välillä tapa piristää toisiaan tällä tavoin, ollaan erivuoroisissa töissä ja joskus menee pari viikkoakin ettei nähdä kunnolla). Eilen taas oltiin ystävän kanssa yhtäaikaa autoilla liikennevaloissa aivan sattumalta, ystävä avasi ikkunan ja pyysi että käytäisiin extempore-kahvilla läheisellä huoltoasemalla (ja mehän käytiin). Pikkujuttuja, yleisesti ottaen liittyen rakkaisiin ihmisiin ja lemmikkeihin :)

Milla

viimeviikkojen ilahduttajia ovat olleet mm: syksyn värit, lämpimät päivät, auringon paiste, yhdessä syöminen, ventovieraiden kohteliaisuus ja toisten huomioon ottaminen, bussikuski joka odottaa sinne juoksevaa matkustajaa, ihana äiti, poikaystävä jonka viereen käpertyä ja jonka vierestä herätä, puhdas koti, spontaanit teot, vapaa-aika, löhöily, yhdessä nauraminen, kaverit, onnistuneet ruuanlaitto-kokeilut, pari ihanaa karvaturria, rakkauden tunne...jne

Emmu

Arjessa minut tekee onnelliseksi normaalisti "huomaamattomat asiat". Esimerkiksi näin syksyisin auringon pilkahdus pilvisenä päivänä, jota ei kesäisin osaa kauheasti arvostaa. Musiikki saa aina hyvälle tuulelle ja mikään ei voita lyhyttäkään lenkkiä pienessä sateessa. Siinä onkin koko päivän heti paremmalla tuulella.

Mrs. H

Arjessa minut tekee onnelliseksi arki itsestään. Terveellinen arkiruokailu, treenit ja kaikki arkirutiinit. Arki on kaikista parasta!

Skibe

Arjessa on ihana tehdä välillä jotain normaalista arjesta poikkeavaa, esim. mennä ravintolaan tai leffaan keskellä viikkoa tai panostaa illallisen tekemiseen oikein kunnolla!

Herminica

Arjessa minut tekee onnelliseksi jo aamuinen herääminen lämpimistä pulleista lakanoista kirkasvalolamppuun ja sen hempeään sävelmään. Se hempeys ja pehmeys vaan jatkuu kun laittaa maailman mukavimmat olohousut jalkaan ja tepsuttelee unisukat jalassa hakemaan aamupalan jääkaapista; yleensä se on se paras combo ikinä eli mansikkaa, kaurapuuroa ja fastin creme caramel puddingia yön yli seisotettuna, hyvä hedelmä ja puolen litran cappuchino ^^. Nuo kun syö rauhassa viltti niskassa ruokapöydän ääressä katsellen ikkunasta talitinttien hippaa ja kuunnellen jotakin rauhallista, kuten Eva & Manua niin lempeä aamu on taattu :) Kun aamu on hyvä, koko muukin päivä menee onnellisissa fiiliksissä. Olen niitä ihmisiä jotka eivät stressaa, ottavat elämässä kaiken positiivisesti vastaan ja eivät niuhota, ei edes vaikka pyörän lukko jäätyisi kiinni. Asioilla kun on aina ollut tapana järjestyä, ja se jos mikä tekee arjessa onnelliseksi, nimenomaan tuo mielenrauha ja luotto itseensä ja tulevaan :). Eniten koen onnea siitä kun teen asioita, kuten luen tenttiin jonka aihe on erittäin mielenkiintoinen, käyn vetämässä onnistuneen treenin tai naureskelen kämppikseni eli pikkusiskoni kanssa iltaisin perheen kanssa puhelimessa, tai saan omalta rakkaalta viestin puhelimeeni. Yleensäkin niiden asioiden tekeminen mistä pitää, tuo arkeen sitä luksusta. Jos jokin asia ei ole se oma juttu, pyrin löytämään siitäkin jonkin nauttimisen aiheen, ja kappas se onkin taas jo oma juttu myös :) Hakuna Matata.

herkku_07@hotmail.com :)

Anni

Arjessa tekee onnelliseksi milloin mikäkin, joskus isommat ja joskus pienemmät asiat. Se voi olla vastaantulija, joka vastaa hymyyn tai se voi olla syksyisen raikas tuoksu aamulla. Toisinaan vain se, että saa asua paikassa, jossa asiat ovat ainakin suunnilleen hyvin, tehdä niitä asioita, joita rakastaa, olla niiden ihmisten kanssa, jotka ovat tärkeitä ja ylipäätään olla se ihminen, joka halua olla, saa minut tuntemaan itseni maailman onnellisimmaksi ihmiseksi!

Marika

Arjessa minut tekee onnelliseksi avopuoliso, ihanat ystävät, terveellinen (ja herkullinen!) ruoka, mukava työ, rauhalliset kävelylenkit ja vastapainona vähemmän rauhalliset punttitreenit, pimenevät illat kun saa sytytellä kynttilöitä ympäri kämppää, sateenropinaan nukahtaminen yms. pienet asiat <3 :)

Ii

Arjessa mut tekee onnelliseksi poikaystävän pelkkä läsnäolo, sillä toistaiseksi asumme eri kaupungeissa. Muuten mut tekee onnelliseksi aamutreenit, aamukahvi, perhe ja ihana kummipoikani. Tulin itseasiassa nytkin onnelliseksi, kun mietin asioita, joista olen kiitollinen! Kiitos siis siitä :)

Iida

Arjessa minut onnelliseksi tekee kiitollisuus. Kiitollisuus itseä, puolisoa, työkavereita, kanssaihmisiä kohtaan. Kiitollisuus koko maailmankaikkeutta kohtaan. Vilpitön kiitos tätä kaikkea kauneutta kohtaan auttaa jaksamaan, vaikka välillä tulisikin huonoja hetkiä.

neila

Aika paljon ne on on niitä pieniä juttuja, jotka tekevät onnelliseksi. Pitkät aamut, jolloin voi rauhoittua teen ääressä, meren läheisyys, pehmoiset villapaidat, kauniit kengät, tuntemattomien hymyt, oman miehen nauru, hyvät hiuspäivät, onnistunut treeni, kynttilät ja ystävien viestit joitakin mainitakseni.

Milja

Arjessa tekee onnelliseksi puhtaat lakanat, villasukat kylmällä ilmalla, kävelylenkki pikkupakkasessa, kuppi kahvia, ystävän tapaaminen kaupungilla, hyvä ruoka ja siisti koti. Muun muassa. :)

Anniina

Onnistumiset, pienet kuin suuremmatkin. Etenkin jos on jo pidempään yrittänyt saada jotain aikaiseksi, vaikka siivousta tai koulutehtävää. Tällä hetkellä esimerkiksi on vielä työssaoppimisen paperihommia loppurutistamatta ja ressaa kovasti, mutta kun ne saan valmiiksi alan nauttia syyslomasta :)

Laura

Arjessa parasta on pienet asiat :) Kahvikupponen ystävän kanssa, leffailta oman poikaystävän kainalossa...Loppujen lopuksi, mikäpä arjessa ei tekisi onnelliseksi, on niin paljon asioita joista voi olla kiitollinen :)

Annna

Arjessa minut tekee iloiseksi milloin mikäkin pieni tai suuri piristävä asia. Joinakin päivinä ystävän mukava kommentti, vastaantulijan hymy tai hyvä musiikki riittää hyvin :) Sitten toisina päivinä sitä ihan pysähtyy miettimään, kuinka onnekas on, kun on niin upeiden ihmisten ympäröimänä. Perhe ja ystävät tuovat niin paljon iloa jokaiseen päivään!

Jossu

Arjessa minut tekee pienetkin asiat onnelliseksi: odottamaton teksti- tai Facebook-viesti, potilaalta kuultu kiitos tai kassaneidiltä vastattu hymy, kuivatut karpalot aamupuurossa, jos ensimmäinen biisi joka radiosta aamulla kuuluu on hyvä, sekä onnistunut lenkki/salilla käynti tai päätös jättää treenit väliin jos siltä tuntuu :)

Anniina

Arjessa minut tekee onnelliseksi poikaystävän läsnäolo ,vastaantulijan hymy ja myös aamu aurinko :)

Noona

Arjessa minut tekee onnelliseksi välillä ihan oudotkin asiat. Heräsin viime vkonloppuna ja huomasin ikkunasta että vastapäiseen taloon kajastaa auringonnousu, lähdin viemään roskia toiselle puolelle taloa, jotta näkisin kauniin taivaan. Seisoin talon tuuletusparvekkeella pitkään ja katselin moniväristä taivasta, ja en oikeastaan ajatellut mitään. hymyilin vaan. :)

Hannak

Arjessa minut tekee onnelliseksi poikaystävän ja koiran lisäksi pienet jutut: hyvin nukutut yöunet, kirpeä syyssää, juuri sopivasti paistunut mutakakku, vasta vaihdetut lakanat, uudet nahkasaappaat, kynttiläillat, joulun odotus jne. Lista on loputon :)

Lauratau

Se tunne salin jälkeen, kun on antanut kaikkensa. Hiljalleen leijailevat lumihiutaleet. Lapsen nauru tai aamumökö. Lahjan antaminen. Se, kun ajattelet yhtä aikaa samaa asiaa ystävän kanssa. Kummipojan ensimmäiset naurut. Hyvä salaatti. Onnistuneet juhlat. Oivallukset elämästä ja itsestä. Illalla odottava PMMP:n keikka. Autoradiosta kuuluva huippubiisi.

Elämä on täynnä ihania asioita, jotka pitää asennoitua näkemään.

annika

Oi tottakai koirani! Aina saa paremmalle tuulelle ja vaikka kiukutteleekin välillä ei se ärsytä. Mukana joka jutussa ja piristää päivääni heti aamusta alkaen! Myös pienet yllärit ja paketit ovat aina kivoja, esim eilen postimies toi tilaamani korkokengät. Voi sitä riemun määrää kun sai avata pakettia ja pomppia ne kengät jalassa loppuillan kotona!

Luana

Tänään olen onnellinen väistyvästä kivusta tiistain viisaudenhammasleikkauksen jälkeen ja ensimmäisestä itsetehdystä sosekeitosta! Arjessa onnelliseksi tekevät juurikin ne pienet jutut, kuten kiireetön aamu tai hikinen paita salin jälkeen (:

makke

arjessa minut tekee onnelliseksi arki itse. rutiinit pitävät päiväni kasassa, ystävien tapaaminen kiireisen arjen keskellä taas pitää päänsisäiset asiat kunnossa. illalla on ihanaa juoda vihreää teetä ja käpertyä poikaystävän viereen nukkumaan lämpimän peiton alle. arvostan arjen pieniä asioita kuten odottamattomia kivoja sanoja kavereilta, hymyä poikaystävältä, uutta avaamistaan odottavaa teepakettia kaapissa, kodin putkimiestä joka avasi viemärin tukoksen, pieniä rentoutumishetkiä blogeja lueskellen ja hyvää fiilistä treenien jälkeen. tänään päivän huipuimmista jutuista on ehdottomasti se, että joku on tehnyt tänne ylioppilaskylän pihalle lumiukon. piristää kummasti :)

pppetra

Minut tekee arjessa onnelliseksi liikunnan harrastaminen ja siellä tapaamani ihmiset ja se että kun menee sen jälkeen omaan kotiin, niin siellä odottaa rakastamani ihminen.

Miirash

Iltalenkki koirien kanssa kirpeässä pakkasessa tähtien ja revontulien alla tekee aika onnelliseksi. Tai sitte kevät talvella tunturissa, kun ollaan porukalla ruokkimassa poroja ja on aivan mahtava sää. Aurinko paistaa ja lämmintä sen verran, että pystyy heittelemään heiniä reestä ilman takkia ja pipoa. Elämä osaa välillä olla ihanaa! :)

emma

arjessa onnelliseksi tekee ihan tavalliset asiat. esim. hyvin nukuttu yö, puhtaat petivaatteet, hyvä ruoka, kaunis sää, hyvä treeni, ihana naamarasva... en vaadi paljoa. koen että onnellisuus jokapäiväisessä elämässä on myös itsestä kiinni, kuinka siihen asennoituu. :)

ramaria

Arjessa on niin paljon pieniä juttuja, jotka tekevät onnelliseksi! Ihaninta ehkä on, kun keskellä kiireisiä viikkoja saa puhelun rakkailta sisarusten lapsilta. Melkein alan itkemään joka kerta, kun joku heistä soittaa. Ihanaa kuulla heidän höpötystään, ja sydän pakahtuu kun he sanovat miten ikävöivät tätiään :)

krista

Kotiäitinä arjen ilahduttajan virkaa tuottaa tyttäreni. Olen palaamassa kohta töihin reilun kahden vuoden kotiäidin uraltani, joten ne pienimmät asiat ilahduttaa. Hyvän mielen saa positiivisesta ajattelutavasta, ja siihen pyrin sata lasissa. :-)

roosamp

Arjessa tekee onnelliseksi ihan vain se, että saa herätä joka aamu uuteen päivään terveenä :)

Sofia

Minut tekee arjessa onnelliseksi se, että minulla on niin ihana perhe jonka kanssa yhdessä vietettävä aika on ehdottomasti se paras asia mitä arjessa on :)!

josefina

Arjessa parasta on treenaaminen ja aamulenkit, puhtaat sukat, rutiinit, hyvä kotiruoka, kuppi vihreää teetä, kirja, huippukoulu, villasukkalaatikko ja ihana uusi koti. Viikonloput, kun voin matkustaa paikkaan, jossa mua odottaa ihana mies. Ja tietty kaurapuuro maidolla, vadelmilla ja mustikoilla!

Heidi S.

Arjestani tekee onnellisen se, että olen saanut siirrettyä lapsiini pienistä asioista iloitsemisen. Ihaninta on kun kuljemme kaupungilla 5 ja 7 vuotiaat neitini osaavat nähdä taivaan, kanssaihmisten hatun, huivin, koppakuoriasen yms. kauneuden. Kaikessa on jotain hyvää ja kaunista kun sen osaa vain nähdä silmillään.
Onnellinen olen myös miehestäni ja korvaamattoman ihanista ystävistä ♥ Elämä on aikaste ihanaa!

Iina

Arjessa onnelliseksi tekee pienet asiat, esimerkiksi tuntemattoman ihmisen hymy. Välillä pitäisi kyllä muistaa nauttia paremmin näistä pienistä arjen asioista :)

Hannam

arjessa jaksaa ilahduttaa mäyräkoira herra Konsta, jonka kanssa ei vaan voi olla nauramatta ainakin kerran päivässä. myös tottakai muut (eläin ja ihmis)ystävät ja perhe ilahduttavat erityisesti toisinaan ihan mielettömästi, kun muistavat ja huolehtivat.

Janita

Minulle onnellisuutta luovat hyvinkin arkiset asiat. Itsensä hemmottelu hyvän ruuan, liikunnan ja levon merkeissä sekä tietysti ajanvietto läheisten kanssa! Myös pienet yllätykset luovat elämään iloa ja onnellisuutta. Läheisen ilahduttaminen pienin teoin tai lahjan avulla tekee myös minut onnelliseksi! :)

e.e

Arjessa tekee onnelliseksi se, kun tajuaa oikeasti kuinka itsellä on kaikkia hyvin! Osaa nauttia niistä pienistäkin asioista ja tietää että on läheisiä ympärillä. Pienet teotkin voivat joskus olla suuria! :))

Anki

Minut tekee onnelliseksi kun illalla saa käpertyä teemukin kanssa poikaystävän kainaloon katsomaan leffaa ja saa kunnolla irtautua työpäivästä ja muusta arkisesta. Myös luonnossa liikkuminen tekee onnelliseksi ja rauhoittaa.

noora

Arjessa minut tekee onnelliseksi kaikki pienet asiat ja nyt syksyn aikaan etenkin kynttilät, tee, pimeys ulkona, valot, vilttiin kääriytyminen koneen kanssa, ystävien kanssa kahvittelu! pieniä asioita mutta tekee hirmu onnellisen olon!<3

nini

Arjessa mut tekee onnelliseksi pienet asiat, kuten aamun ensimmäinen kuppi kahvia, lempi hajuvesi ja hyvä ruoka. <3

Liisa

Arjessa ilahduttaa erityisesti perhe ja omat kissat. Myös pienet jutut tekevät hyvälle mielelle kuten teen juominen kehräävä kissa sylissä tai se että joku tyhjentää tiskikoneen puolestani :)

Marja

Suurin osa elämästämme on sitä arkea. Siitä tekee ihanaa hyvät rutiinit; mukava työpaikka ja työkaverit, ihana avopuoliso, rakkaat ystävät ja harrastukset. Juuri nyt mieltä piristää erityisesti tallilta löytyvät kaksi muutaman kuukauden ikäistä varsaa, jotka vasta tulivat maailmaan ja opettelevat elämisen taitoja niin ihanan viattomuuden ja vilpittömyyden kautta, että sydän ihan pakahtuu niiden kanssa touhutessa <3

Sanni Uttula

Arjessa onnelliseksi tekee ihanat ystävät, pienet kohteliaisuudet, hymyily tuntemattomille, hyvä ruoka, urheilu, perhe ja paras poikaystävä. Ja tottakai se, että joka aamu herätessä päättää olla onnellinen.

Never Settle.

Ansku

Arjessa iloseksi ja onnelliseksi tekee hyvä fiilis. Se tunne kun huomaa että viihtyy omassa kropassaan, omassa arjessa, omassa kodissaan ja omien ystävien & perheen kanssa kaikista parhaiten. :) Ja ehkä arkea piristää myös matkustaminen (tai sen suunnittelu) ja sen sujuvan arjen rikkominen tasasin väliajoin.

Amanda

Arjessa minut tekee onnelliseksi ystävät, perhe, poikaystävä sekä pienemmät asiat kuten siisti koti ja hyvä ruoka.

Heidi

Kohteliaat ja hymyilevät ihmiset, joita on ikävä kyllä täällä Suomessa vähän liian harvassa! :D

Sara

Pienet ilon, valon ja onnen hetket tekevät minusta onnellisen. Nyt kun opiskelen 300 km:n päästä rakkaastani ja perheestäni, vain rakkaan näkeminen tekee minut superonnelliseksi taas viikon eron jälkeen. Kauniit sanat ystävältä, perheeltä, rakkaalta, keneltä tahansa tekevät päivästä ihanan. Nyt syksyllä kaunis auringonpaiste ja ihanat värit kruunaavat päivän. Myös sairaana poikaystävältä saadut ruusut ja Ben & Jerry's (takuuvarma helpotus angiinassa!) lempimaulla saivat minut kyyneliin onnesta. :)

pööpö

Minut tekee arjessa onnelliseksi itsekuri, niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin, Opiskelen muusikon perustutkintoa, ja jos menen kuuliaisesti aamulla koululla treenaamaan, lähtee päivä hyvin käyntiin ja saa paljon enemmän aikaan kuin silloin, jos jää kotiin muka tekemään jotain hyödyllistä. Koko päivästä saa enemmän irti ja vapaat hetket tuntuvat niin paljon palkitsevimmilta, kun on tehnyt ahkerasti hommia ennen niitä. Tietysti myös rakas perhe eli kissat ja mies sekä hyvä ja terveellinen kotona tehty ruoka ja liikunta tekevät onnelliseksi, myös nuo liikunta ja itse tehty ruoka niputtuvat taas tuohon itsekuriin.:)

Anni

Arjessa onnelliseksi minut tekee pienet asiat sekä ystävät ja kehut. Enkä tarkoita vain itse saamiani kehuja vaan myös muiden kehuminen tuo hyvän fiiliksen. Pienet asiat auttaa jaksamaan ja huono päivän sattuessa pyrin pysähtymään hetkeksi ja miettimään pieniä ilon aiheita joita elämässä on kaikkialla. Ystävät ovat kyllä kaikki kaikessa eikä elämästä tulisi mitään ilman heitä! :)

Kerttu

Minut tekee kotona onnelliseksi poikaystäväni ja kissani, jotka ovat aina iloisia kun tulen kotiin. Myös kaverini ovat superpiristäviä, koska heillä on yhtä kieroutunut huumorintaju kuin minulla. Lisäksi käyn kahdesti viikossa kung fu-treeneissä, jotka osuvat useimmiten samoille päiville kuin koulun bileet. Olen ylpeä kun valitsen treenit ja sielläkin porukka on tosi iloista ja tsemppaavaa!

Tuuti

Rakkaat ystävät ja hyvä ruoka! Nimim. juuri poistuin ruokapöydästä, jossa tarjoilin itse itselleni jäätävän hyviä kasvispihvejä<3

Jenna

Onnelliseksi minut tekee poikaystävän kanssa vietetty aika, ensilumi ja siitä innostunut koiranpentu, joka ei ole vielä lunta aiemmin nähnyt, rauhassa vietetyt aamut, itsetehty mansikka smoothie, aamutreenit, kynttilät, viltti, lämpö, ystävät, viimeiset lomapäivät, koira nukkumassa sylissä, hyvä ruoka ja kahvihetket ym. pienet arjen piristykset, sekä tietenkin perhe ja harrastukset.

Ella

Pienet asiat ovat niitä suuria iloja arjessa! Iloiset tervehdykset ja huomionosoitukset pistää hymyilyttämään. Esimerkiksi poikkeuksellisen ystävällinen bussikuski saa kummasti mielen korkealle!! Ja mikä sen parempaa kuin yllätykset ;)

Sofi

Arjessa tekee onnelliseksi pienet asiat: yhteinen vapaa-aika poikaystävän kanssa (työssäkäyvillä opiskelijoilla se on todellakin vähissä), se kun rankan päivän jälkeen poikaystävä onkin jo siivonnut/tehnyt ruokaa, kahvittelu ystävien kanssa sekä ihan oma aika hyvän tv-sarjan tai kirjan kanssa :)

Helena

Olipa kivaa ja mieltä avartavaa lukea muiden kommentteja! Minut saa onnelliseksi ihan arki itsessään. Rauhalliset iltapäiväkahvit, puhelu tai viesti ystävältä, yksinäiset siivoushetket kotona (kyllä, oikeasti!!), hyvä ruoka ja hyvältä tuntunut treeni. Yritän parhaani mukaan nauttia pienistä arkisista asioista, välillä se onnistuu paremmin ja välillä vähän huonommin. :)

Sofia Ahvenainen

Arjessa mut tekee onnelliseksi se, kun äiti on ostanut jääkaappiin maitorahkaa, raejuustoa, hedelmiä jne. Ennen löyty vaan kaikkea epäterveellistä mut nyt oon saanu vähän omia terveellisempiä ruokiakin jääkaappiin :)

Julia

Tuore kahvi ja pitkäänpihisteltyä, Ekaan Omaan Kotiin tilattu Turkkari. Extemporetreffit. Se, että joku huomio juuri sinut: tuo kotiin lempimehuasi, halii yllättäen tai vinkkaa hyvästä kirjasta koska "tästä tuli ihan sinä mieleen". Niin ja 3v. kummitytön itse piirtämä ja lähettämä kortti. Oih!

Leena Rastas

Minut tekee onnelliseksi super virkeä (toisinaan hieman yli-innokas sekopää) koira, jonka seurassa ei voi kuin piristyä. Myös opiskelukaverit tuo paljon iloa arkeen ja tietty illan juoksulenkit, se kun jaksaakin pidemmälle kun oli kuvitellut. Usein blogitekstit myös piristävät ja esimerkiksi sun blogin tekstit yleensä pistää ajattelemaan, jolloin tajuaa oikeesti olla onnellinen pienistäkin asioista :) Kiitos!

Tiia

Arjessa mut onnelliseksi tekee pitkät rauhalliset bussimatkat, jolloin saa kuunnella hyvää musiikkia ja miettiä kaikkea mukavaa. :)

Milla Malinen

Minut tekee onnelliseksi arki ja rutiinit. On ihanaa, kun on saanut arjen sujumaan ja kaikki tekemiset ja muut ovat löytäneet oman paikkansa. :) Ja tietenkin perhe tekee onnelliseksi!

Henna K

Onnelliseksi minut tekee lähes päivittäinen oivallus siitä, että elämässäni kaikki peruspalikat ovat kohdallaan; minulla on ihana koti, jonka jaan poikaystäväni kanssa, vakituinen työ ja hyvät välit perheeseen ja ystäviini. Työskentelen sairaalassa, mikä muistuttaa päivittäin siitä kuinka onnellinen saan olla, että minä, avomieheni ja läheisemme ovat ainakin toistaiseksi saaneet olla terveitä. Se, jos mikä antaa aihetta olla onnellinen.

Anni

Onpas ihana arvonta!
Arjessa minut tekee onnelliseksi se, kun motivoidun jostakin asiasta. Tämä motivoituminen voi tapahtua töissä mielenkiintoisen työtehtävän äärellä, kotona kotitöiden äärellä tai kun punttisalilla löytää pitkästä aikaa kadonneen treeni-innon. Ei ole parempaa tunnetta.

Mari

Arkeen tuovat iloa ja onnellisuutta yhteinen aika poikaystävän kanssa, illalla kuppi lämmintä juotavaa ja villasukat jalassa, omaan hyvinvointiin panostaminen sekä koirien kanssa ulkoilu ja harrastaminen.

ide

Minut arjessa tekee onnelliseksi kaksi kissaani, ystävät ja perhe, liikunta ja etenkin uudet ihanat lenkkipolut, jotka löysin hiljattain :)

iida

Silloin kun pieni tossavaiseni on hereillä ja hymyilee. Ja silloin kun hän nukkuu, voimme miehen kanssa viettää kahdenkeskeistä aikaa. Se on elämää se.

Amadeus

mut tekee suunnattoman onnelliseks se, kun hymyilen kaupungilla jollekkin tuntemattomalle ja saan vastaukseksi hymyn :)

Sandra

Mut tekee arjessa onnelliseks hyvä ruoka sekä skypepuhelut ja facebook keskustelut mun parhaimpien kavereiden kanssa, jotka kaikki asuu eri kaupungissa kuin minä. :)

Laura

Olen opetellut olemaan onnellisempi ihminen, ja nykyään tulen onnelliseksi hyvinkin pienistä asioista. Onnistumisen tunteesta, kun salilla saakin nostettua taas isommat painot penkistä, tai kun on onnistunut tekemään hyvää ruokaa uudella reseptillä. Ystävän kanssa jaettu ruoka. Kun koira ei olekaan tuhonnut mitään kotiin saapuessa. Kun poikaystävä kehuu kauniiksi. Kun mulle on tullut postia (innostun jopa laskuista ja mainoksista). Mukavat asiakkaat töissä. Pitkät lämpimät suihkut, joiden aikana kuorin koko vartalon, laitan naamiot hiuksille ja kasvoille ja puunaan koko kehon. Odottamattomat kohteliaisuudet tutuilta, tuntemattomilta, keneltä vain. Glögi! Vihdoin sitä taas saa! Se tekee mut erittäin onnelliseksi :3

Riikka

Arjessa tekee onnelliseksi aamumeditaatio! Sen jälkeen jaksaa suhtautua koko uuteen päivään paremmalla energialla :)

Lodepode

Mut tekee onnelliseksi kivat harrastukset, mutta toisaalta myös vapaat illat töitten jälkeen on odottamisen arvoisia.

annip

Onnea arkeen tuovat rauhalliset ja kiireettömät aamut. Sitruunalla maustetun veden juonti ennen aamupalaa. Aamupala, joka on ehkä päivän panostetuin ateria. Rauhassa aamuaskareiden tekeminen, jotta olisi hyvä jatkaa päivän menoihin.

Annika

Aamupuuro banaanilla, oliiviöljyllä, raejuustolla ja auringonkukansiemenillä <3 Ei voi päivä paremmin alkaa!

Mari Susa

Arjessa mut tekee onnelliseksi mun pieni tytär. Se on reilu 2,5-vuotias ja puhuu jo hienosti. Arjesta ei tosiaan hauskuutta puutu, kun hänen juttujaan kuuntelee ja kysymyksiin vastailee. Hän on helppo lapsi, iloinen ja aidon ystävällinen. Sellainen josta kaikkien on helppo pitää ja joka itsekin innostuu kaikista (ja kaikesta). Hän on huumorintajuinen ja osoittaa mielellään välittävänsä ihmisistä ympärillään, kysyy puistossa yksinäiset lapset mukaan leikkeihin ja huutaa vieressä "hyvä äiti, kyllä sinä osaat, hyvähyvä!" Kun minä kuorin mandariineja. :D

Rakas pikkunen. Hän tekee arjesta ihanaa ja elämästä onnellista :)

aa

Arkeen onnellisuutta tuo ystävät ja hyvät yöunet:) myös hyvä ruoka ja lemppareimmat tv-ohjelmat piristää kummasti.

Ninni

Arjessa minut tekee onnelliseksi rauhassa nautittu aamupala, kahvi, ystävät ja perhe, ulkoilu ja liikunta yleensäkkin, sekä extemporee tekeminen ja ideat :) Pakko mainita, että kyllä näin syksyn tullen iltaisin myös viltti ja villasukat - combo telkkaria katsellessa on sitä parhautta :)

johanna virkkunen

Arjessa mut tekee onnelliseks maukas ruoka, onnistunut treeni ja kavereiden kanssa kahvittelu. Illalla koneen ääressä teekupin kanssa rentoutuminen onnistuneen päivän jälkeen on ihan mahtavaa. :)

Laura

Mun onnellisuus kumpuaa pitkälti siitä, että oon uskossa ja tiedän et Jumala ohjaa mun elämää oikeaan suuntaan. Mulla on varmuus siitä, että kaikella tapahtuneella on tarkoitus ja mun ei tarvii ikinä stressata mistään (mikä ei tarkoita, ettenkö silti stressaisi :D). Tää on se suurin kulmakivi, joka tuo mulle onnen.
Lisäksi muita onnen aiheita on paljon. Tuun onnelliseksi tuntemattoman hymystä, hyvästä salitreenistä, katusoittajista kaupungissa, luonnon kauneudesta, ystävällisyydestä ja auttamisesta. Ratsastus ja eläimet tuottaa myös suunnattoman onnentunteen, samoin kuin itsensä ylittäminen. Ne on ne pienet jutut joka päivä, mitkä nostattaa hymyn huulille. :)
Uskon myös vakaasti, että onnellisuus on pitkälti asennekysymys. En oo synnynnäisesti mikään positiivinen ihminen, mutta sekin on parin viime vuoden aikana muuttunut paljon.

Vippe

Mikä voi päivästä parempaa tehdä kun toiselta ihmiseltä saama kehu! Varsinkin jos kehu tulee vähän vieraammalta ihmiseltä :) Mulle sanottiin "Oot niin ihanan pirtee, saat toisillekki paremmalle tuulelle!" Oi että koko päivän olin hymy huulilla! Iha huippu kyllä tommonen! IHMISET KEHUKAA TOISIA!!!!! :D

Citrinella

Tunnen olevani kaiken kaikkiaan nyt onnellinen! :) Onnellisuuteni on osin tai täysin sisäsyntyistä sillä onnellisuuteeni kumpuaa omasta suhtautumisestani asioihin, en näe maailmaa synkkänä paikkana jossa olisi paljon asioita jotka tekevät minut onnelliseksi tai vihaiseksi enkä anna pienten ärsykkeiden (kuten äsken kaupan jonossa törkeästi kiilanneen mummon juuri häiritä itseäni ,nostamalla metelin olisin ehkä päässyt takaisin paikalleni mutta mitä sitten? Olisin silti ollut kiukkuinen silti mutta nyt vaan päätän sivuuttaa koko asian koska se on niin mitätön ettei kannata kääntää vaihdetta negatiiviseksi sen takia). Tietenkin on asioita, joiden hetkellä tunnen pienen pakahduksen sisälläni ja muistan taas, kuinka onnellinen olen! Tällä hetkellä muutto poikaystävän kanssa yhteen kolmen vuoden seurustelun jälkeen tuntuu maailman ihanimmalta asialta ja sen ajattelu levittää spontaanin hymyn kasvoille! I feel happy! <3

catrih

Minut tekee onnelliseksi ihan arjen pienetkin asiat, kuten aurinkoinen sää, lempiruuan syöminen, lemppari tv-ohjelmien katselu, hyvissä jumpissa käyminen, treenailu ylipäätään, ihmisten hymyt, lämpimän viltin alla loikoilu, kynttilät jne. Olen myös todella onnellinen siitä, että minulla on aivan paras poikaystävä, perhe ja kavereita. Saan myös tällä hetkellä opiskella unelma-ammattiini ja asua mukavassa, omassa kodissa. Asennoidun elämääni positiviisesti ja silloin myös nään ympärilläni olevat asiat onneni tuojina :)

Salla

Arjessa minut tekee onnelliseksi kaunis maisema jonka näen asuntoni ikkunasta. Varsinkin iltaisin voin seisoa ikkunan edessä pitkän aikaa vain ihastelemassa.

Minttu

Arjessa mut tekee onnelliseks kuulumisten vaihtaminen ystävien kanssa jossakin ihanassa kahvillassa :)

Minttu

Arjessa mut tekee onnelliseks kuulumisten vaihtaminen ystävien kanssa jossakin ihanassa kahvilassa:)

HannaM

Onnelliseksi arjessa tekee perhe, joka koostuu avomiehestä, koirasta ja kissasta. Myös pienet arkiset asiat, kuten arki-iltana suht harvinainen itsetehty kupillinen lattea, liian myöhään valvominen jonkin kivan asian parissa, villasukat+torkkupeitto+hyvä kirja... Näitä pitäisi muistaa miettiä useamminkin kun näköjään jo listaaminen saa hymyilemään. :)

Audrey

Arjessa minut tekevät onnelliseksi ne kaikkien tärkeimmät ja läheisimmät, eli avopuoliso, lemmikkini ja ystävät <3

HannaKoo

Minut tekee onnelliseksi avopuolisoni, joka aina arkiaamuisin tulee ennen töihin lähtöä peittelemään minut (kun olen unissani riuhtonut peiton pois päältäni), kun itse saan vielä hetken nukkua ennen oman kelloni soimista <3

Sara

Mun päivää piristää ehottomasti kaverien kanssa hengailu ja urheilu varsinkin sillo kun on sitä motivaatioo!

Kata

Onnelliseksi minut tekee arkena kaikki elämän pienet kivat jutut. Kirkkaalle tähtitaivaalle tuijottelu, takin suuri huppu kun sataa räntää, uusi kynsilakka, peli-illat ystävien kanssa ja muut mukavat jutut :)

Ansku

Arjessa onnelliseksi tekee kauniit maisemat mm. kirkas taivas. Viime aikoina on ollut kauniita ruskan värejä, hienoja auringonlaskuja ja viimeisimpänä auringon paiste hieman lumisessa maisemassa.

Joskus myös töissä annettu hyvä palaute saa aikaan onnistumisen tunteita!

Vilmi

Mut tekee arjessa onnelliseksi tärkeät ja ihanat ihmiset, sekä pienet kauniit asiat, jotka on kyllä aina olemassa ja aina "siellä", mutta jotka oikeasti tajuaa kunnolla vasta kun niitä pysähtyy katsomaan ja ajattelemaan muutaman sekunnin ajaksi :) Esimerkiksi se, miten ihanalta näyttää kun tuuli lennättää kauniita syksyn lehtiä auringonvalossa, ah <3

Emilia Koivu

Arjessa minut tekee onnelliseksi se, että opiskelen juuri Muhoksen lukiossa.
Se paikka on vaan niin mahtava. Aamulla herätessä minulla on suoraan sanottuna kiire sinne. En koskaan ole halunnut olla pois koulusta, koska kaikki ihmiset siellä, tai ainakin samalla vuosiluokalla opiskelevat (kakkoset) ovat minulle todella tärkeitä, vaikken kaikille aina juttelekaan tai vietä aikaa paljoa. Tulen kuitenkin toimeen kaikkien kanssa siellä, minkä takia nautin joka ikisestä hetkestäni siellä. Välitunnit ovat kaikista parhaimpia, kun kaikki saamme kokoontua koulumme kahvioon juttelemaan ja juoruamaan. Lukiossani vallitsee aivan mielettömän hyvä henki! Tämän ohella minun viikkoni kuluu todella useasti hyvin positiivissa merkeissä. Olen todella tyytyväinen kahden vuoden takaiseen opiskelupaikkavalintaani. Olen tyytyväinen juuri siihen, että valitsin Muhoksen lukion.

Elina

Arjessa onnelliseksi tekee vapaat illat, koska ne ovat olleet viime aikoina todella harvassa koulu+työ kombon takia. Niin ja niissä vapaa illoissa tekee onnelliseksi ystävien näkeminen ja treenaaminen :)

Anna

Minut tekee onnelliseksi yleinen elämänasenne eli pyrin keskittymään niihin asioihin jotka kulloinkin menevät hyvin ja valittamaan mahdollisimman vähän. :)

hanna

arjesta onnelliseksi tekee auringonpaiste, se piristää aina! Lämmin tee aamulla näin syksyllä, sponttaanit leivoshetket kamujen kanssa ja se kun koulun jälkeen tulee kotiin, tietää että on aikaa ottaa rennosti ja vetää vaan paksut villasukat jalkaan ja ottaa mukavan asennon sohvalla tai sängyllä tietsikan tai hyvän kirjan kanssa. Onnelliseksi tekee myös se kun tulee illalla ulkoa kylmästä ja menee lämpimään saunaan. :)

Caroliinus

Arjessa onnelliseksi tekee pienet arjesta poikkeavat asiat kuten rauhassa ja pitkän kaavan mukaan nautittu aamupala tai lepohetki pitkän päivän jälkeen, jolloin saa luvan kanssa vaan olla. Pikkuasioista tulee ihminen onnelliseksi.

Sannimari

Perhe,oma heppa,lämpö (ainakin tähän vuodenaikaan :D), hauvat,sisustus,uudet asiat ja rakkaus <3

susannnaa

Arjessa onnelliseksi tekee pient poikkeavat tilanteeet : rauhallinen ja rakkaudella koottu aamiainen nom ;) kavereiden kanssa kjotain erikoisempaa mm. kävimme hotjoogassa ja sauna !

elsa

Arjen pienet asiat tekevät onnelliseksi; rakkaan ihmisen halaus, puhelinsoitto toisella paikkakunnalla asuvalta ystävältä, hyvä ruoka, onnistuneet treenit, kynttilät, lempi tv-ohjelma etc.. :)

A-K

Arjessa onnelliseksi tekee lapset, mies, liikunta, ulkoilu ja iltavuoropäivien rauhalliset aamut <3

lyckorus

Arjessa minut tekee onnelliseksi mahdollisuus pysähtyä hetkeksi nauttimaan kiireettömyydestä. Kupillinen vihreää teetä, rentoa musiikkia ja kenties jokin uusi naistenlehti tai hyvä kirja. Nukkua pitkään ja syödä aamupuuro sängyssä katsellen ikkunasta lumisadetta tai viettää rauhallinen päivä ystävän kanssa kahvilassa. Se, että muistaa elää hetkessä eikä jatkuvasti murehdi tulevaa tai menneitä asioita, joita ei kuitenkaan voi enää muuttaa.

Liisa

Arjessa minut tekee onnelliseksi mukavien työkavereiden kanssa työskentely, mahdollisuus käyttää luovuutta, huumori ja kynttilät pimenevässä syysillassa.

Johanna

Minut tekee onnelliseksi oma perheeni. Nyt, kun äitini on sairastunut vakavasti ja käy läpi paranemisprosessia, on perheen tuki ja yhteiset, onnelliset hetket sekä pienistä asioista iloitseminen se arjen voimavara. <3

Taru

Tällä hetkellä mut tekee onnelliseksi se, että osaan välillä ottaa nykyään vähän rennommin. Suurin osa 30-vuotisesta elämästä on mennyt enemmän tai vähemmän kurinalaisesti. Salilla pitää käydä, aerobiset hoitaa ja terveellinen, proteiinipitoinen ruoka syödä säännöllisesti kolmen tunnin välein. Aina.
Tämän syksyn aikana olen yrittänyt hidastaa tahtia ja kuunnella kehoani ja sen viestejä. Aerobiset ovat välillä vaihtuneet lempeisiin jooga-tunteihin ja tänään illallinen vaihtui puolikkaaseen mozzarellapakastepitsaan (hui!). Illalla vielä keikalle ja ehkä muutama viini. Mut se just tekeekin mut onnelliseksi; elämässä löysääminen, ystävistä nauttiminen ja oman kehon kuunteleminen.

Lotta

Arjessa mut tekee onnelliseksi ihan pienet jutut. Rauhalliset hetket poikaystävän kaa, kavereiden näkeminen, hyvä ruoka yms. :)

Taina

Arjen onnellisuus syntyy pienistä hetkistä, rakkaastani, ystävistäni, kissoistani. On ihanaa vain ihmetellä maailmaa ja tutkia ympäristöään uusin silmin. Liian usein sitä vain kävelee töihin katsellen jalkoihinsa, onnellisemmaksi tulee, kun nostaa katseensa ja tutkii ympäristöään ja muita ihmisiä. ♥

Matleena

Arjessa minut tekee onnelliseksi ihan pikku asiat. Kuten kahvi aamulla tai läheisen seura. Pyrin joka päivä nauttimaan kaikista ihan pienistäkin ja arkisista jutuista. Yleensä juuri ne ovat niitä parhaita hetkiä!

Leena

Arjessa ihanaa on työpaikka, työkaverit, avomies, koira, hyvä ruoka, sohvalla loikoilu ym. Nyt kuitenkin erityisen onnellinen olen arjessa ollut asuinpaikastani, sillä on nimenomaan minun arkeni sujumisessa todella suuri rooli. Ostimme kesällä ensimmäisen omistusasuntomme Helsingin kantakaupungista. Rakastan sitä, että ihan kaikki mahdollinen on lähellä ja joka paikkaan pääsee kätevästi joukkoliikenteellä. Lisäksi asuinalue on kaunis ja rauhallinen.

Emmi

Mun arkea on viime viikkoina piristänyt töihin lähtiessä bussikuskin iloinen hymy ja hyvän huomenen toivotus, hyvän mielen postaukset lemppariblogeissa, ruskan kauniit värit, avomiehen kanssa vaihdetut kuvaviestit, hyvät ja huonot uutiset neloselta keskiviikkoisin, leppoisat iltakävelyt ja bodybalance sekä monet muut arjen pienet ilot! :)

Elina

Minut tekee arjessa onnelliseksi onnistumisen tunteet treeneissä ja koulussa sekä rennot ja hitaat aamut, jolloin voin nauttia aamupuuron ja kahvin ihan rauhassa lehteä lukien mielellään SÄNGYSSÄ. Myös joka sunnuntainen vierailu kotona vanhempia moikkaamassa tekee aina onnelliseksi ja iloiseksi! :)

Jenny

Minut tekee onnelliseksi se, että saan pitää rakkaat ihmiset lähelläni, terveinä ja hyvinvoivina.

Marbl

Arjessa minut tekee onnelliseksi pienet asiat. Rutiinit, liikunta, koirat, pienet ystävälliset teot.

Ninni

Minut tekee onnelliseksi arjen pienet asiat; tärkeimpiä ovat sanat. Pyrin mahdollisimman usein kertomaan rakkaimmilleni kuinka paljon rakastan heitä ja noiden sanojen kuuleminen toiselta, tekee itseni myös suunnattoman onnelliseksi. Mikään ei ole sen parempaa kun juuri ennen nukahtamistaan kuulla korvaansa kuiskattavan nuo sanat.
Ja toinen vähän mitättömämpi juttu; laitoin pienet jouluvalot makuuhuoneen ikkunaan jo nyt, ai että miten niiden hento kimmellys tekee mulle heti niin ihanan ja rauhallisen fiiliksen iltaisin! :D

Tämä on ihana blogi ja sitä kirjoittaa selvästikkin super ihana ihminen! Täältä saa aina varman hyvän fiiliksen ja inspiraatiota! Ihanaa syksyä tai no alkavaa talvea :)!

Helmi

arjessa minut tekee onnelliseksi hyvä ruoka, onnistunut treeni, ystävien näkeminen, yhdessä kahvittelu, leffojen katselu, kiireetön aamupala, tuntemattoman hymy. pienet asiat ovat arjessa juurikin niitä jotka yhdessä merkitsevät eniten :')

Mia

Onneliseksi minut tekee iloiset naurunpurskahdukset työpaikalla ja ystävieni seurassa. Sekä se, kun voin olla täysin oma itseni.

Katri

Arjessa minut tekee onnelliseksi se, että saan viettää sitä rakkaimpien ihmisten kanssa ja tehdä vapaa-ajalla omaa intohimoista juttuani - tanssia ja urheilla muutenkin! :)

zelda

tällä haavaa tummeneva taivas, tähdet, lumen narske ja sen kiilto ja valkoinen tee jonka löysin uudelleen ;b

Essi

Aina osallistun näihin arvontoihin, vielä en ole kuitenkaan mitään voittanut. Mutta tällainen palkinto olisi ihana voittaa, voisi vaikka jonkun kuukauden paketin antaa lahjaksi toiselle!=)

Pia

Arjessa minut tekee onnelliseksi treeni, duuni ja avopuolisoni. Ilman treeniä ja duunia pää ei pysyisi kasassa ja ilman avopuolisoani en olisi enää täällä.

Kristina

Se että saa arjessa jotain itselle hyvää aikaiseksi vastoinkäymisistä huolimatta tekee onnelliseksi, esimerkiksi niinä päivinä kun pääsee motivoitumaan heti aamusta lenkille tai salille pelastaa yleensä koko päivän.

Anna

Rakastan herätä aamulla omasta sängystä maailman pehmeimmän peiton alta. Jos poikaystäväni ei ole ollut yövuorossa, päivän ensimmäinen tuoksu on hänen kaulansa tuoksu. Rakastan nuuskia hänen ihoaan herättyäni, silloin tuntuu turvalliselta. Päivä alkaa hyvin jos ei nuku liian pitkään ja ehtii syödä hyvän aamiaisen ja juoda aamukahvin/teen. Pidän siitä, että herään meistä aina ekana ja minulla on omaa aikaa valmistautua rauhassa.
Asun Unkarissa ja täällä ei ole vielä hirveän kylmä. Sellainen juuri sopiva syksyinen keli. Aurinko paistaa useimmat päivät, kevyt takki riittää mutta kuitenkin tarvitsen jo huivin. Minut tekee onnelliseksi huivin valitseminen aamulla. Rakastan huiveja ja alkusyksy onkin lempivuodenaikani. Vielä voi nauttia väreistä ja auringonsäteestä, ja kesän lämpimät illatkin ovat vielä hyvin muistissa.
Minut tekee onnelliseksi, kun ystäväni pyytää minua kylään kahville kahden tunnin välissä. On mukavaa rentoutua hänen kanssaan hetken.
Kuulostaa ehkä hassulta, mutta pakko mainita meidän kaksi hamsteria. En kauheasti tykkää pitää niitä kädessä koska ne ovat niin villejä eikä oikeen pysy paikoillaan, mutta yksi lempiasioistani on myös vaan istuutua matolle ja seurata mitä ne oikein tekee siellä terraariossa. Huomaan aina hymyileväni kun ne söpöilee siellä :)
Ja koska olen sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut ihminen, minut tekee onnelliseksi kun silloin tällöin kokoonnutaan kavereiden kanssa johonkin keskustan pubiin, ja vietetään siellä iltaa jutellen ja nauraen.
Tietenkin treffi-illat poikaystävän kanssa ovat myös parhaita. Ja vaikka ei mentäiskään leffaan tai syömään ravintolaan, kotona yhdessä vietetty aika on myös kultaa koska hän on töissä niin paljon. Minut tekee onnelliseksi se, että huomaan tekeväni hänet onnelliseksi, ja me nauramme yhdessä aina ihan hirveästi. Vielä vuosien jälkeenkin.

Huhhuh tuntuupa nyt yhtäkkiä niin hyvältä! Koottuani nämä jutut kaikki negatiiviset asiat unohtuivat hetkeksi. Ihme juttu :D En kyllä ennen ole hirveästi miettinyt arjen onnellisia hetkiä, mutta kyllä niitä on niin monta!

Iines

Mukava työ, ihana perhe, koti, poikaystävä, auringonpaiste, kahvi, hyvä musiikki, rentoutumishetket, kahviloissa istuskelu ystävien kanssa, hyvät blogitekstit, hyvä treeni, lapset ja monet muut asiat!

Sofia

Minut tekee onnelliseksi ystävät ja muut ihanat ihmiset. Esimerkiksi erityisen ystävälliset myyjät tai muut asiakaspalveluhenkilöt. Tulen myös onnelliseksi onnistumisista esimerkiksi kun jaksan vetää biisin pumpissa kovemmilla painoilla tai pärjään kokeessa hyvin. :)

Tiina

Olen viimeisen vuoden aikana tajunnut paljon uusia asioita elämästä ja samalla myös oppinut arvostamaan elämässä niitä pieniä arjen asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Eli minut arjessa onnelliseksi tekee läheiset ihmiset, terveys, kissani, oma koti ja muu arjen mukava touhuaminen. Onni on ihana asia!

Roosa

Mut tekee arjessa onnelliseksi hiljaiset aamut, onnistuneet lentopallotreenit ja rakkaat ystävät joiden kanssa saattaa tulla lähdettyä vaikka ei-niin-suunnitelmalliselle shoppailukierrokselle rankan päivän jälkeen tai joiden kanssa voi vain olla ja röhnöttää kotona, olla ihan vaan tekemättä tai ajattelematta kummemmin mitään.

kissaniina

Arjessa mut tekee onnelliseks SALKKARIT (believe it or not). Kun salatut elämät alkaa, niin voi laittaa aivot narikkaan ja loppuillan vaan rentoutua ja olla; kouluhommia ei saa enää edes miettiä!! Tällä keinolla takaa myös siis levollisen unen, kun antaa itsensä aina rauhoittua tietyn kellonajan jälkeen. :)

lila

Niin hassulta, kuin tämä kuullostaakin, niin arjessa mulla onnellisuus tulee sopivasta määrästä kiirettä, urheilusta sekä pienistä tauoista esimerkiksi ystävien kesken sen kiireen keskellä. Ilman tätä ns. kiirettä arki tuntuisi tylsältä ja itse nautin kun on tohinaa ja tehtävää. Tällä tavalla myös arjen pienet ilot tuntuvat vähän isommilta iloilta! :)

Laura S

Arjessa minut tekee onnelliseksi pienet, spontaanit asiat: se kun muutaman kuukauden ikäinen poikani väläyttää valloittavan hymynsä tai kun avopuolisoni hieroo yllättäen harteitani, koirani irvistää hassusti tai onnistun tekemään uuden, herkullisen kastikkeen tai vaikkapa kaverin maili/ puhelinsoitto silloin kun sitä vähiten odottaa...Listaa voisi jatkaa loputtomiin, sillä taatusti niinä huonoinakin päivinä tulee aina vastaan jotain pientä, positiivista - olipa se sitten vaikka rauhassa nautittu kahvikupponen tai lämmin sauna.

Susanna

Pienet asiat: Suukko poskelle aamulla, poikaystävälle aamupalan vienti vuoteeseen, halaukset kylmässä syysviimassa, syksyn upea väriloisto, luonnonrauha, kävelylenkit, teekupposet, hyvä kirja, ystävät, perhe, läheiset ihmiset, aurinkoinen syyspäivä, auringonlämpö kasvoilla, auringonlaskut, kirpakat syysaamut, haaveilu matkasta lämpimään talven keskellä, blogit, inspiroivat ihmiset, puhdas ja siisti koti, iloiset ja positiiviset sanat, rakkauden tunnustukset, kynttilät, hyvä ruoka ja tuntemattoman ihmisen hymy. "Enjoy the little things in life, for one day you'll look back and realize they were the big things." <3

Amanda

Arjessa minut tekee onnelliseksi pienet asiat. Välillä jonkun hymy tai jokin pieni kohteliaisuus minulle saa suun hymyyn loppupäiväksi. Aina ei muista iloita arjen pienistä asioista, mutta ne tekevät minut onnelliseksi :)

Sanna

Minut tekee onnelliseksi ihana mies, ihana työ ja työkaverit, asiakkaiden hymyt, ystävät, perhe, kaunis syksy, liikunta ja lemmikit. <3

Pia

Onnellseksi tekee vapaapäivät lasten ja miehen kanssa. Silloin kun ei ole mitään ohjelmaa suunniteltu ja saa olla ihan rauhassa perheen kanssa.

Tuuli

Onnelliseksi minut tekevär useimmit jooga, tanssitunti, hyvä ruoka ja ihmisten kanssa keskustelu. Tänään tulin onnellisimmaksi koko viikon aikana, kun sain kertoa tärkeälle ihmiselle, miten rankka viikko on takana ja mielessä on paljon vaikeaita asioita. Jakaminen, kuunteleminen ja keskusteleminen ihmisten kanssa ovat tällä hetkellä onnellisuuden takaaja #1! :)

Ellu

Minut tekee iloiseksi muiden tekemät pienet teot jotka ovat itseselvyyksiä heille. Kuten kaupassa käydessä myyjän "hyvää päivän jatkoa"-toivotus, tai kun kaveri kertoo kuinka hyvä ystävä olen, poikaystävä keroo kuinka tärkeä ja rakas olen hänelle. Tai jos onnistun jossakin asiassa ja minua kehutaan. Toisen ilo, hyvä olo tai onnellisuus tekevät myös minut iloiseksi.Kaikki tämmöinen yksinkertaiset asiat saavat minut tuntemaan itseni iloiseksi.

Veronica

Olen onnellinen arjen pienistä valopilkuista. Aamukävely auringonnousussa, raikas ilma ja lintujen laulu. Illallinen tuoksukynttilöiden valossa. Kavereiden kanssa sekoilu. Koko perhe koossa kotona. Kuninkaallinen fiilis treenien jälkeen. Ja lista jatkuu...
Kunhan muistaa pysähtyä nauttimaan tästä hetkestä, eikä murehtia liikaa mennyttä tai tulevaa, näkee elämän uudessa valossa. Olen kokenut paljon surua ja tuskaa, mutta pikkuhiljaa elämäniloni on tullut takaisin. Huomaan hymyileväni itsekseni, koko kroppa kuplii ja minusta tuntuu kuin kaikki on mahdollista - tää onnellisuus on aivan lyömätön fiilis!

Ida-Mariq

Ihan ekana tuli mielee päivät ku ei sada vettä ja se kun oon oppinu pukeutuu lämpimästi, eikä oo kylmä:)

Noora

Arjessa minut tekee onnelliseksi ystävät, perhe, pienet yllätykset, positiiviset ajatukset, musiikki ja ne pienet itseään varten olevat hetket!<3

Juuli

Arjestani onnellisen tekee perhe, ystävät ja urheilu. Kaikki nuo kolme on kuitenkin isoja ja pysyviä onnenaiheita, joten niiden lisäksi on tietysti joka päivä erilaisia pieniä onnenhetkiä. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä paremmin olen oppinut arvostamaan juuri noita pieniä arvokkaita hetkiä elämässäni!

Eveliina Ilola

Arjessa mut tekee onnelliseksi ystävät, kahvi ja pään nollaus juoksulenkillä luonnon keskellä. :)

euveu

Onnelliseksi minut tekee poikaystäväni ja ystäväni, joiden kanssa tulee välillä juteltua puhelimessa toista tuntia. Liian vähän kuitenkin osaan iloita arkipäiväisistä asioista - taito jota todellakin yritän kehittää itsessäni!

Ps. Sulla on tosi hyvä blogi, monet postaukset todella antavat ajattelemisen aihetta ja ruokareseptit ovat herkullisia! Kiitos blogistasi!! :)

orchid

Puhelut ja kahvittelut ystävien kanssa.
Harvinaiset kahvilareissut (opiskelijabudjetilla ei oo hirveästi varaa roikkua kahviloissa harva se päivä!), jolloin olo on ku lapsella karkkikaupassa. Illan hämärässä tehdyt juoksulenkit.

liisa

mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi ainakin seuraavat: kävelylenkit aurinkoisessa syysilmassa, hyvään kirjaan uppoutuminen, uusien musiikkilempparien etsiminen spotifystä, ihana ystäväporukka joka tsemppaa päivästä toiseen, vanhojen ystävien näkeminen pitkästä aikaa, uusien reseptien testailu, pitkät yöunet... näitähän on vaikka kuinka. silti hyvä välillä pysähtyä pohtimaan, mistä se onnellisuus löytyy :-)

Camilla Elgland

Minut tekee onnelliseksi harrastukseni vapaapalokunta ja siellä pyörivät ihmiset! (: Ne onnistuu aina piristämään vaikka kuinka ärsyttäis kaikki!
Myös koirani saa minut hyvälle mielelle aina kun näen sen, piirtäminen, kirjoittaminen, lukeminen, askartelu ja kaikki muut vastaavat pikkujutut!

Luru

Minut tekee onnelliseksi elämän pienet ilot! :) Koiran kanssa ulkoilu kipakassa syyssäässä, jonka jälkeen pääsee sisälle lämpimään kääriytymään vilttiin poikaystävän kainaloon katselemaan jotain hyvää leffaa teekupposen kera. ♥♥

Ulpu

Arjessa on monia onnentunteita aikaasaavia asioita, olenkin ehkä semmoinen, joka nauttii niistä pienenpienistäkin asioista- en kaipaa mitään erityisen suureellista :) Hyvä ruoka, ystävälliset eleet ihmisiltä, sisaruksen yhteydenotto (meillä se ei ole kovin yleistä :(), kaunis luonto jne. Perusasioita, onneksi! :)

ahle

Arjessa onnelliseksi tekee mahdollisuus tehdä asioita edes hetkittäin kiireettömästi, joka päivässä on hyvä pitää edes lyhyt kiireetön tuokio..

Marja

Ooh, tämän postauksen kommentit pitäisi varmaan kerätä yhteen ja laittaa jonnekin näkyvälle paikalle. Ihania juttuja, ja jo pelkästään toisten onnellisuudenaiheista lukeminen saa hyvälle mielelle!

Hellu

Arjessa minut onnelliseksi tekee tietysti ystävät ja poikaystävä,mutta nautin ehdottomasti eniten heidän kanssaan liikkumisesta ja erilaisista spontaaneista urheiluhetkistä!urheilun jälkeinen suihku ja kun hiukset hiukan kihartuvat, olo on raikas ja muutenkin tuntuu hyvältä ja tehneeltä,ai että :) aamupalat ja iltakaakao, tällä hetkellä myös ensilumi!vuoden sisään olen opetellut nauttimaan ihan vaan arjesta, joskus se on vaikeaa mutta välillä yllättävänkin helppoa :)

Kipsu

Mut saa arjessa onnelliseksi Hesarin lukeminen aamulla rauhassa teekupin ja ruisleivän kanssa. Mut saa onnelliseksi, kun kotiin tullessa avomies on tehnyt ruuan valmiiksi. On ihanaa mennä lämpimään suihkuun pitkän päivän jälkeen ja antaa ajatusten soljua veden mukana, ja antaa aivojen nollautua. On upeaa päästä joka yö nukkumaan henkilön viereen, jota rakastaa. On ihanaa tehdä viikottainen kävelylenkki ystävän kanssa, ja juoruta niin paljon, että mahaan sattuu kaikesta nauramisesta.

Oi vitsit, nyt näitä alkoi miettiä. Nää arjen ilot on tällasia pieniä juttuja, mitä ei normaalissa kiireessä muista arvostaa.

Marienna

Arjen onnea on viime aikoina tuottanut puhdas pyykki, ensilumen narske kenkien alla, lempeä musiikki, kynttilät, treenit, hitaat aamut, lempparissarjan palaaminen telkkariin, luonnonkosmetiikka ja kotispa, tätinä oleminen :)

Lode

Arjen pienet ilot, kuten poikaystävän kanssa käveleminen kotiin huippu salitreenin jälkeen. Hymyileminen tuo arkeen tarpeellisen onnen tunteen.

Maana

Arjessa minut tekee iloiseksi se kun aina testailen kaikkia ihania terveellisiä ruoka-ja herkkureseptejä ja sekä fiilis kun ne maistuvat taivaalliselta :D lisäksi myös koulussa onnistuminen, kavereiden kanssa viettävät kivat illat , leffassa käynti ja liikunta tekevät minut iloiseksi. Arjessa on jännää sekä, että sitä luulee että sekä on aina samanlaista, mutta kun alkaa miettimään, että millaista arki oli muutama vuosi sitten, niin tajuaa että sekä onkin muuttunut aika paljon. Se muuttuu vähän kuin huomaamatta.

Saana

Pienet asiat tekee onnelliseksi. Vaikka tuntemattoman hymy, hauskan muotoinen pilvi taivaalla, kauniin värinen lehti...Arjen onni koostuu monesta pienestä jutusta ja hetkestä.

Juulia

Arjessa onnelliseksi tekee vähän pidemmät yöunet, herkullinen aamupala tai jos saa viettää vähän enemmän aikaa aamupala pöydässä. Myös normaalia arkea piristää kavereiden kanssa näkeminen ja extempore juttujen tekeminen arki-iltoina. :)

Senja

tällä hetkellä arkea ilahduttaa syksyiset juoksulenkit ja syksyn värit ja tunnelma noin ylipäätään!=)

Saga

Aika moni asia piristää, riippuen päivästä! Mutta oon lötänyt vakiopiristyksen, eli hymyjen "metsästys" vastaantulijoilta. Tavoitteena on saada päivän aikana 10 hymyä takaisin, niiiin ihana fiilis kun onnistuu! :)

Annika

Arjessa mut tekee onnelliseksi ihan tavalliset asiat, oli se sitten kavereiden näkemistä, syyslenkkejä ruskassa, tanssitunteja, herkullisia ruokia, hyvin nukuttuja öitä, tunnelmallisia elokuvia ja perheen yhdessäoloa. Tärkein on fiilis, jonka saa, kun nauraa paljon ja ottaa avoimen ja reippaan asenteen! :)

klara

Onnistuminen pienissä ja suurissa tavoitteissa tekee arjestani onnellista ja ihanaa. Kyseessä voi olla hyvin suoritettu kotijumppa, uusi resepti tai kehu työpaikalla. Toisaalta myös pienet hemmotteluhetket tekevät arjesta mukavaa: lempikahvi, hiustenlaitto tai hyvä sarja. Ja kaikkein parasta on ystävät (jaetut ilot ja surut) <3

Vilma

Arkena mut tekee onnelliseks poikaystävä ja sen kanssa vietetty aika! Ja kahvilla käyminen ja kaverit!

nenna

Arkeni tekee onnelliseksi Itsetuntemus. Ennen sitä ei ollut, kasasin murheet sisääni ja annoin ahdistuksen kasvaa, koska en tiennyt miten toimia ja mikä ahdistusta aiheutti. Sen jälkeen olen oppinut tuntemaan itseni paremmin, ja osaan nimetä tunteeni ja myös puhua niistä. Näin osaan hiljentää menoa ja purkaa stressiä ja ikäviä asioita, ja näen jälleen mikä tekee arjestani kauniin ja onnellisen.

Petra

Arjessa minut tekee onnelliseksi niin moni asia! Ensimmäisenä tulee mieleen niinkin yksinkertainen ja itsestään selvänä pidetty asia kuin asuinpaikka. Olen pienemmästä kaupungista kotoisin, ja haaveilin vuosia Helsinkiin (tai muuhun isoon kaupunkiin) muutosta. Muutama vuosi sitten aloitin opiskelut Helsingissä, ja vielä nykyäänkin havahdun vaikka bussissa siihen miten ihana paikka tämä kaupunki on! Kaupungin ja luonnon kauneutta, paljon ihmisiä ja erilaisuutta. Ja näitä tunteita tulee vaikka kaatosateessa, ei vain täydellisinä hellepäivinä ;)

Eveliina

Minut tekee onnelliseksi mm. lenkit värikkäässä luonnossa, tuoksukynttilät palamassa ikkunalaudalla, clipperin lakritsitee, ystävien tapaaminen ja kauempana asuvien ystävien kanssa soitteleminen.

vilma

Minut tekee onnelliseksi arjen pienet asiat, kiireen keskellä teehetki rakkaiden ystävien kanssa tai iltakävely näin syksyn ihanien värien keskellä. Kumpa tämä vuodenaika kestäisi hiukan pidempään!

Räyhis

Arjessa onnellisimmaksi minut tekee oma hyvinvointini, sillä sen kautta jaksan tehdä toisetkin onnelliseksi. Niinhän se on: vasta kun rakastaa ensin itseään, voi rakastaa toisia.

Onnellisuutta on herätä aamulla, katsoa peiliin, ja ymmärtää olevansa kaunis - kyllä, kaikkine eri ilmansuuntiin hapsottavine hiuksineen. Onnellisuutta on kuiskata siskolle hyvää huomenta ja tehdä toiselle yllätysvoileipä. Onnellisuutta on istua linja-autossa mummon viereen ja hymyillä kauniisti, onnellisuutta on kiittää kuskia kyydistä ja toivottaa hyvää päivänjatkoa - ja nähdä tämän ilmeen kirkastuvan. Onnellisuutta on mennä juttelemaan koulussa juuri sille pojalle tai tytölle, joka on välitunnilla yksin. Onnellisuutta on koulusta tultua kuunnella, millainen pikkuveljen päivä oli. Onnellisuutta on juosta pitkä lenkki ja olla tyytyväinen itseensä, lakata kynnet ja syödä ihanaa ruokaa. Onnellisuutta on päivän lopuksi sulkea silmät ja kiittää kaikesta - varsinkin onnellisuudesta.

Onnelliseksi minut tekee onnen laittaminen kiertoon.

Räyhis

Onnellisimmaksi minut tekee oma hyvinvointi, sillä vain sitä kautta voin edistää toistenkin onnellisuutta. Niinhän se on: ensin täytyy rakastaa itseään, jotta voi rakastaa muita.

Onnellisuutta on herätä aamulla, katsoa peiliin ja tajuta olevansa kaunsi - kyllä, kaikkine eri ilmansuuntiin hapsottavine hiuksineen. Onnellisuutta on tehdä yllätysvoileipä siskolle, jolla on kiireaamu. Onnellisuutta on istua linja-autossa mummon viereen kauniisti hymyillen, ja lähtiessään kiittää kuskia ja toivottaa tälle hyvää päivänjatkoa. Onnellisuutta on mennä koulussa juttelemaan juuri sille tytölle tai pojalle, joka on välitunnilla yksin. Onnellisuutta on kotiin tultua kuunnella, millainen päivä pikkuveljellä oli. Onnellisuutta on käydä pitkällä juoksulenkillä ja olla tyytyväinen itseensä, lakata kynnet ja olla nainen. Onnellisuutta on illalla sulkea silmät, ja kiittää kaikesta - varsinkin onnellisuudesta.

Onnellisuus on onnen laittamista kiertoon!

meri

Minut tekee arjessa onnelliseksi perheeni, urheileminen ja hyvä ruoka. Myös sinun kivat ja piristävät blogikirjoitukset antavat iloa arkeen :)

Erika

Mut tekee onnelliseksi aamupalasmoothiet (joita tänään söin kaksi...), niin helppoa ja hyvää ja kyllä lähtee aina päivä ihanasti käyntiin :)

maikkuli

Tulen onnelliseksi niin arjen pienistä jutuista kuin suurista yllätyksistäkin. Juuri nyt olen käynyt läpi vaikeaa elämäntilannetta ja tuntenut suurta onnellisuutta ystävistä, jotka ovat olleet tukenani. Se, että tietää jonkun toisen aidosti välittävän sinusta ja, että voit itse välittää hänestä on sitä parasta onnellisuutta.

Susanna

Arjessa minut onnelliseksi tekee pienet asiat. Vaikka jo hyvän ystävän kanssa jaettu kahvihetki on ihan huippu. Tulee kotiin ja ruoka on valmis. Saa jonkun kivan viestin. Postissa tulee yllätys. Saa kiitoksen tekemästään työstä.

Pienet asiat tekee arjen keskellä onnelliseksi ja lisää tsemppiä päivään. :-)

Tette

Arjesta tekee iloisen ja mukavan ihana seura: perhe, parhaimmat kaverit. Myös kaikki positiivisesti yllättävät käänteet ovat parhautta sekä ihan vain koulupäivät, kun saa vain olla, ehkä vähän oppiakin jotain siinä sivussa ;)

Alli

Arjessa minut tekee iloiseksi kynttilät, lukeminen ja perhe. Myös pienet huomioimiset muilta ihmisiltä, niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin piristävät päivää. Muiden kehuminen tekee myös minut iloiseksi :)

Emtsku

Arjessa minut tekevät onnelliseksi monet pienet jutut. Koitan nauttia juuri siitä hetkestä, jossa elän. Iloisia asioita ovat mm. hyvä ruoka, avopuolison kanssa oleminen, liikunta kaikissa eri muodoissa ja monet muut asiat.

riinuuu

Esimerkiksi aamupala ja kaikki muutkin päivän ateriat. Se kun aurinko värjää taivaan aamuisin ja iltaisin ihan uskomattoman väriseksi. Hymyilevät ja positiiviset ihmiset. Kun pääsen koulusta suoraan salille ja sitten lopulta kotiin kattomaan lempparisarjoja hyvää ruokaa unohtamatta<3

Janika

Perhe tekee ehdottomasti onnelliseksi! Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen tekee myös onnelliseksi, elämänlaatu paranee huomattavasti! :)

Noora

Arjessa onnelliseksi tekee pienet asiat. Eilen tulin kovin onnelliseksi kun taivaalta leijaili valkoisia hiutaleita. Joskus onnelliseksi tulee hyvän ystävän puhelinsoitosta tai hyvin onnistuneesta treenistä. Pitää muistaa aukaista silmät niille pienillekkin asioille ja huomata miten pienistä asioista tulee onnelliseksi.<3

Anna

Onnelliseksi tekee se, kun osaa elää tässä ja nyt, eikä se täydellisyyden tavoittelu. Onnellisuutta on se, kun tietää ympärillä olevan ihania ihmisiä ja huomaa ympärillä tapahtuvat asiat. Lehtien muuttuminen keltaisiksi ja punaisiksi, ensimmäisten lumihiutaleiden leijaileminen. Maailma on hyvin kaunis paikka ja itsekin olen pirun hyvä tyyppi. Näiden asioiden noteeraaminen on arkipäivän onnellisuuden avain.

Ilokseni

Pienet asiat tekee minut arjessa onnelliseksi :) rauhalliset aamut, kuppi hyvää kahvia, ystävien ja perheen seura, kaunis ilma :)

Pihla

Pienet asiat: perhe, kynttilät, lämpö (esim talvella just villapaidat, -sukat ja takkatuli), ystävät, nauraminen.. Kaikki missä voi olla läheisten ihmisten kanssa ja tehdä eri asioita: joskus jutella vakavampia joskus vaan nauraa, joskus tehdä ruokaa yhdessä ja joskus pelata vaikka lautapelejä! Ystävien kanssa on todella mukava jutella ja nauraa. Onnellisuutta tuo kaikenlainen hyvänolontunne:)

Leena

Treeni ja sen jälkeinen "voittajafiilis" (!!), kynttilät joita ihailen kotisohvalla huopaan kääriytyneenä glögimuki kädessä (unohtamatta koiraa joka tuhisee kainalossani), kaksi edessä odottavaa lomamatkaa (jotka saavat ajatukset pois kylmästä ja tuulisesta syysilmasta) sekä tärkeimpänä ihanat ystävät (aina tukena) sekä rakas aviomies (rakkautta jo vuodesta -99). Elämän pieniä, mutta kuitenkin niin älyttömän suuria asioita (<3).

Bella

Minut tekee onnelliseksi perheen, ystävien ja poikakaverin lisäksi se, kun saan kävellä koirani kanssa syksyisessä metsässä iltalenkkiä. Siitä tulee vain mahtava ja onnellinen fiilis<3

Karoliina

Minut tekee onnelliseksi perheeni, poikaystäväni ja ystäväni. Myös monet pienet asiat, kuten käveleminen töihin kauniilla ilmalla hyvää musiikkia kuunnellen. Tämä on yksi aamun parhaista hetkistä, vaikka ei olisikaan niin hyvä ilma. Musiikit korvaan ja menoksi!

NooH

Minut tekee arjessa onnelliseksi se, että vaikka elämänasiat eivät ole lainkaan järjestyksessä ja itse olenkin erittäin ahdistunut tämän hetkisestä tilanteesta, olen silti huomannut, että tuotan muille onnellisuutta. Koira, mies ja tytärpuoli ovat kaikki onnellisia, siitä, kuinka olen mukana kaikissa heidän asioissaan, autan ja rohkaisen. Vaikka omat asiat eivät ole kunnossa, se tekee minut erittäin onnelliseksi, että minun avullani he ovat onnellisia.

Jenni!

Minut tekee onnelliseksi erikoiset asiat. Asiat jotka poikkeavat normaalista arkipäivästä. Esim kun olin salilla siivoja tuli puhumaan ja sanoi että käsilihakseni ovat kasvaneet siitä kun aloitin salilla köymisen ! Hymyä riitti koko viikoksi :D

lentoemo

Erityisen onnelliseksi tekee lähestyvä joulu; tykkään tehdä lahjoja itse ja syksyllä siihen tuntuu parhaiten olevan myös aikaa. Pitkät, kotoisat illat sohvalla kynttilänvalossa tai telkkaria katsellen antavat energiaa..

Mari

Arjessa tekee onnelliseksi ne pienet hetket, kun muistaa pysähtyä kiireen keskellä. Esimerkiksi hyvä lounas tai teehetki ystävän kanssa keskellä päivää piristää. Pienet asiat ovat juuri niitä parhaita. :)

Vim

Arkipäivien kohokohtia on iltapäivän kahvitauko työpaikalla ja lähes päivittäiset treenit mahtavan treeniporukkamme kanssa.

sara

Ainakin hymyileminen ja hymyn saaminen takaisin :). Myös hyvä ruoka ja vaikean asian oivaltaminen esim koulussa saa erittäin hyvälle tuulelle :D

am

Minut tekee arjessa onnelliseksi ystävät ja liikunta. Parasta on jos pääsee liikkumaan hyvän kaverin kanssa:)

SariL.

Arjessa minut tekee onnelliseksi viimeistään se hetki, kun pitkän päivän jälkeen tullessani kotiin pääsen poikkiksen kainaloon. Se oikeasti pelastaa surkeimmankin päivän.

lottis

Onnellinen arki on kiinni itsestä. Aika kliseistä, mutta se, että tekee jotain, mikä saa jonkun toisen onnelliseksi tekee onnelliseksi. :)

Noemi

Arjessa minut tekee onnelliseksi pienet asiat, kuten esimerkiksi syksyn tuoksu ja värit, lämpimät villasukat ja kuuma kaakao viileällä syysilmalla, tunne kun on onnistunut jossain tai saanut toisen hymyilemään, sekä liikunnan tuottama hyvä olo. Myös ystävien ja perheen läheisyys tekee minut onnelliseksi ja piristää arkea huomattavasti (:

Larre

Arjen jakaminen toisen ihmisen kanssa, riittävät yöunet, liikunta, koira, työn ja vapaa-ajan tasapaino.. monet asiat<3

AnnaHa

Olen joka päivä onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan herätä aviomieheni vierestä. Toiseksi paras hetki aamun lisäksi on iltapäivällä viiden aikaan, kun rakkaani tulee töistä kotiin <3

riinakoi

Arjessa mut tekee onnelliseksi rutiinit, ystävät, liikunta ja hyvä ruoka. Tietenkään niitä arjen pieniä iloja unohtamatta, mun mielestä pitää myös välillä rikkoa rutiineja ja tehdä jotain, mitä normaalisti ei tee :)

Pauliina.K

Arjessa onnelliseksi tekee pienetkin asiat, kuten se, että avopuoliso soittaa että haluaa hakea töistä kotiin ettei tarvitse pyöräillä sateessa <3

milou

Liikunta on jotain mikä saa mut niin onnelliseksi. Sitä odotan aina innolla sillä se vaan vie ajatukset pois ja saa ylittää itsensä joka kerta. Tottakai myös läheiset ovat tärkeä tekijä omassa onnellisuudessa.

Heli H.

Mikään ei tee minua onnellisemmaksi, kuin koiran kanssa käveleminen pikkupakkasessa auringonlaskiessa. Se rauhoittaa ihanasti ja saa pakollakin hymyn huulille. Täällä Lapissa, kun tuollaiset tilaisuudet ovat osa arkea, mutta harmillisin harvoin niitä muistaa käyttää!

Millis

Arjessa mut tekee onnelliseksi muut ihmiset: perhe ja ystävät. Liikunta on myös iso osa arjen onnea. Toivoisin että osaisin huomata näitä onnellisuutta tuovia juttuja myös siinä hetkessä. Tuntuu että näidenkin onnen ymmärsin vasta nyt jälkeen päin kun tulin miettineeksi asiaa. Kiitos siis että sait mut miettimään tätä! Taidankin ilahduttaa ystävääni huomenna ostamalla tälle kahvin rakastajalle laten!:)

Mai

Yritän opetella rakastamaan arjessa juuri sitä itseään, maanantaiaamuja ja perjantai-iltoja ja kaikkea siitä väliltä. Se tekee onnelliseksi, kun rakastaa sitä, mitä jo omistaa.

Jonna

Minut tekee iloiseksi puhdas koti, koiran uudet kujeet, kaunis ilma ja monet pienen pienetkin asiat :) ja tietysti Greyn anatomian katsominen ja samalla kynttilän valossa venyttely. Kokeillaan nyt miten onni suosii, mutta joka tapauksessa tilaan tämän joululahjaksi ystävälleni. Hänen synttäritkin sattuu vielä tuon 3kk tilaukseen, kun laittaa lahjan menemään jouluksi :)

Nea

Arjessa minut tekee onnelliseksi juuri se arki. Tietää, että viikonlopun jälkeisen löhöilyn jälkeen pääsee taas jaloilleen ja touhuamaan. Maanantait ovat minulle oikeastaan viikon kivoimpia päiviä.

mqikki

Elin ennen viikonloppuihin keskittyvää elämää ja luulin, että löydän onnen bileistä ja tapahtumista. Nyt elämäntyylini on rauhoittunut ja olen huomannut onnen tulevankin päinvastaisista asioista. Oikeastaan juuri ne arjen rutiinit tekevät minut onnelliseksi. Erityisesti rakastan omaa pieniä hetkiäni aamuisin aamukahvin äärellä ja lenkkejä koiran kanssa. Myös hyvin sujunut juoksulenkki ja aurinkoinen päivä saavat aina hymyn huulilleni.

Elli

Onnen tunteita voi löytää monista asioista, mutta mielestäni ehdottomasti parasta on kultaakin kalliimmat ystävät! Ystävien merkityksen olen huomannut erityisesti nyt, kun asun kaukana parhaista ystävistäni.

Noora

Onnelliseksi minut tekee kun voin viedä äidille pullaa ja ruusuja ja saada sieltä kotiin lähtiessäni savusiikaa ja kylmälaukullisen marjoja. Onnea on kokata (ravinto)arvokkaista aineksista ja syödä rakkaiden kanssa.

jemina

Kaikkien velvollisuuksien ja dedisten keskellä itselle varastettu aika kahvikupposen ja jonkin hömppälehden parissa. :)

yukimon

Kreikan loman jälkeen on tuntunut todella vaikealta palata tänne Suomen syksyyn, ja siirtyä päivätöistä takaisin kolmivuorotyöhön. Kylmyys, pimeys ja epäsäännöllinen rytmi ahdistavat, mutta täytyy kyllä sanoa että noista karvaisista koirariiviöistä saan aivan hirveästi energiaa ja iloa päiviini, sekä rakkaasta avopuolisostani joka kehottaa nauttimaan hetkestä ja olemaan stressaamatta huomisesta. ♡

Suppu

Hmm.
Kovien elämän vastoinkäymien takia on saanut uutta näkökulmaa tähän ihmeelliseen elämään.
Huomaan, että mut tekee onnelliseksi kaikki pienet asiat. Milloin onnistunut aamusmoothie(aina ne ei onnistu kun innostuu laittamaan jääkaapin sisältä vähän kaikkea.. :D), maisema kulosaarensillalla, kaunis tähtitaivas ja milloin rauhalliset aamut/illat avomiehen kanssa.. Tälläkin hetkellä näpyttelen tätä töissä, mutta taustalla soi mukava biisi, on rauhallista ja kohta pääsee tauolle. Joten miksi ei olla onnellinen? :)

Riiru

On paljon asioita, joista oma onneni koostuu. Viimeisimpänä ehkä pitkäaikaisen ystäväni jälleennäkeminen parin vuoden hiljaisuuden jälkeen. Onni on sitä, kun keskustelu jatkuu kuin välissä olisi ollut vain tunteja, korkeintaan muutamia päiviä - vaikka todellisuudessa päiviä oli lähemmäksi 1000.

Myös asuinpaikkani meren rannassa tuo ehdottomasti onnellisuutta ainakin mulle! Vuodenajasta riippumatta oleilen rannassa paljon, kesäisin mukaan tarttuu pyyhe ja hyvä kirja, talvisin kunnon toppavaatteet ja aurinkolasit jäällä kävelyä varten. Pienet arjen ilot on ehdottomasti niitä parhaita!

Myös yllättävät muistamiset vaikka puhelun muodossa ovat ihania. Sekä itselleni, että itseltäni. Rakastan yllättää myös muita ja antaa pieniä "hyvän päivän" -lahjoja. (:D) Ehkä onnellisuutta on myös siis se, että ihmiset ympärillä ovat onnellisia. :)

jjutta

Arjessa mut tekee onnelliseksi pienet asiat, hymy kumppanin huulilla, joku pieni irtiotto, sekä tietenkin treeni. Lisäks saan iloa arkeen järjestämällä kaikkia pieniä arkisia ylläreitä muille (:

Liisi

No ne kaikki ihanat pienet asiat tottakai :) Ystävät, perhe, maailman suloisin koira <3 Hyvä musiikki, raakasuklaa, kahvi, bodyattack ja pehmeä sänky. Tulipas taas hyvä mieli ku vaan mietti näitä! :)

Linda

Arjessa onnelliseksi tekevät perhe, ystävät, kaunis luonto, hymyily jne. Monesti ne pienet, mutta tärkeät asiat :)

Miimu

Se, että vaikka päivä olisi kuinka kurja ja kiireinen, niin silti voi aina illalla nukahtaa tuon lempparityypin viereen.

Vilma

Onnelliseksi minut arjessa tekee perhe ja ystävät. Huomaan myös usein että raikas ulko ilma ja kävelylenkki tekevät minut hyvin onnelliseksi. Saatan huomata yhtäkkiä, että hei olen kyllä aika onnellinen tällä hetkellä, vaikka ei olisi tapahtunut mitään erikoista.