Viime viikot ovat olleet todella työn täyteisiä. Hoidettavien asioiden lista oli jossain vaiheessa niin pitkä, että näkö meinasi sumentua kyynelistä kun sitä lueskeli. Nyt tehokkaan viikonlopun jälkeen on saanut pyyhittyä yhden jos toisenkin painavan asian pois päiväjärjestyksestä ja tuntuu että on taas helpompi hengittää.

Kaiken kiireen keskellä kuitenkin pitää aina muistaa syödä. Silloin avainsanoja on helppus, nopeus ja lohturuoka. Kun on muutenkin kurjaa, on kiva syödä jotain herkkua. Torstaina teinkin tällaisen supernopean pastan ja kastikkeen tällaisesta Raos:in valmiskastikkeesta. En normaalisti mielellään käytä mitään valmisruokia, mutta tässä ei ilokseni ollut ollenkaan lisäaineita. Ja oli muuten yllättävän maukasta! 

Tarvitset vain:

  • pinaattituorepastaa
  • jauhelihaa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 3 pientä/ 1 iso punasipuli
  • purkki RAO'S Marinara-kastiketta

Laita pastavesi kiehumaan ja suolaa se hyvin. Paista jauhelihat ja pilko sipulit. Lisää sipulit pannulle ja anna niiden pehmentyä hiukan. Mausta jauheliha mielesi mukaan. Lisää kastike pannulle ja anna sen kuumentua. Keitä pasta (n. 2 minuuttia).

Todella nopea, mutta herkullinen pasta-annos. Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin kiireen keskellä. Onko teillä jotain lohturuokia, mitä teette silloin kun on tällaisia päiviä? Reseptejä jakoon! :)

Kommentit (6)

52weeksofdeliciousness / anne

Mistä ostit tuota pastakastiketta?

Itsellä lautaselle päätyy lähes aina kiireviikkoina pastaa, se on vain niin nopeaa ja hyvää ruokaa, todellista lohturuokaa :)

Eve

Löytyykö tuota kastiketta aivan normaalista ruokakaupasta? :) Lohipasta on itsellä kiireisinä iltoina nopea ruoka mutta vaihteeksi voisi kokeilla välillä muustakin :)

Vierailija

Kiireviikkoina pakastekasvikset ja couscous ovat ehdottomasti pelastukseni. Lisäksi pakastimessani on aina paistettua kanaa, joten valmis ateria syntyy supernopeasti. Kanan voi vaikka heittää pakastekasvisten kanssa samaan kattilaan sulamaan! Lohturuoka onkin sitten juustoja ja viinirypäleitä, niitä ei kyllä jokaisena kiirepäivänä voi syödä ;)

liina

Oma kiireisten päivien vakioruokani on tulinen kanapasta. Sitä tuli tehtyä eilenkin :)