Kuvittelin, että kesäkuu olisi täynnä ulkoilma-aktiviteetteja kuten telttailua, puistopäiviä, ulkokirppiksiä, minigolfia, pyöräretkiä ja öisiä kävelyjä meren rannassa. Tähän asti kuitenkin päiväni ovat pyörineet pitkälti sohvan, netflixin ja satunnaisten kauppareissujen ympärillä. Ei tässä joutenolossakaan mitään valittamista tietysti ole. Ja olenhan tietysti saanut hoidettua kotonakin paljon asioita, kuten järjesteltyä paikkoja ja maalattua ovenkarmeja. Tuntuu vain etten lunasta oikein niitä odotuksia, mitä olen tähän lyhyeen kesäämme ahtanut. Onhan meillä tosin vielä heinä- ja elokuu, joten kaikkea toivoa en ole vielä heittänyt hukkaan. 

Sohvalla laiskottelu kuitenkin passivoi entisestään, jonka takia keittiössäkään ei ole tullut tehtyä mitään mullistavia innovaatioita. Olen kuitenkin huomannut, että nyt kesällä pieni laiskuus keittiössä ei haittaa. Kun on tuoreet raaka-aineet, ei tarvitse oikeastaan edes kokkaustaitoja, jotta ruoka on hyvää. Viikonloppuna paistoin naudan lehtipihvin ja leikkasin viereen kurkkua ja tomaattia. 

Annos oli kaikessa yksinkertaisuudessaan suussasulava. Ja aikaa valmistukseen meni noin viisi minuuttia! 

Kommentit (0)