Ostaminen suomalaisesta kaupasta (Lavina Bridal) tuo rahaa Suomelle enemmän kuin netistä suoraan tilaaminen. Itse ostin vanhojentanssipuvut tuolta liikkeestä ja olen tyytyväinen vaikka rahaa menikin vähän enemmän. Mekko on täydellinen ja etenkin sain itse sovittaa ja katsella mekkoa rauhassa ennen kuin ostin. Tuolta löytyi paljon enemmän mekkoja kaikissa hintaluokissa (minulla budjetti alle 300e) kuin suurimmasta osasta liikkeistä, joissa kävin. Lisäksi niitä tietenkin pystyy teettämään heidän kauttaan. Palvelu oli liikkeessä myös erinomaista. Kannattaa tuo vaihtoehtoin ottaa huomioon vanhojentanssipuvut, ja hääpuvut, iltapuvut ja juhlamekot etsiessä. Laughing

Kommentit (2)

Vierailija

Vaikka ostankin paljon vaatteita verkkokaupoista, en varmaan ikinä ukaltaisi ostaa juhlamekkoa sovittamatta! :)

minalainen
Liittynyt2.4.2014

kyllä​​, mekko verkkokauppa on vaikea luottaa, koska eri kehon eri kokoa standardi eri mekkoja.

Monet ystäväni osti verkkokauppa, aina pieniä tai suuria ongelmia. Verkkokauppa voisi muuttaa mekko tai alentaa hintaa, jos ne ovat mukavia verkkokauppa, mutta suurimman osan ajasta, ei ole mitään ratkaisua. Joten, vaikka monet ystävät ostivat mekkoja LavinaBridal verkkokauppa, ja myös suurin osa leningit ovat todella mukavia ja sovi ystäväni, ja myös jopa kauppa on Suomessa, en vieläkään uskalla ostaa sen verkkokauppa yrittämättä. Olen mieluummin käydä Turkuun Helsingistä, ja ostaa kaupasta.

Ehkä sen jälkeen useita kertoja, haluaisin luottaa LavinaBridal verkkokauppa ja ostaa suoraan sieltä. Se tarvitsee aikaa.

Seuraa 

Blogiarkisto