Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha, Maybelline Master Precise Eyeliner Ink Pen

Uudet vakkarituotteeni, en tiedä miten olen selvinnyt ilman näitä. Ennen käytin kulmakynää ja sörkin hiuslakkaa kulmiini. Tänä vuonna rakastuin Cara Delevingen kulmiin (en taida olla ainoa) ja lopetin kulmien nyppimisen. Tietty nypin jotkut ihan hajateillä olevat kaverit, mutta muuten annan kulmien olla ja harjaan ne tummalla kulmageelillä tuuheaan muotoon. Helppoa, nopeaa ja karsimaattista! Olen myös diskannut sotkuiset kynäkajalit kokonaan tämän eyelinerin jälkeen. Tällä tussilla onnistuvat niin paksut kuin ohuetkin rajaukset, joita on helppo korjailla. Pysyy koko illan ellei ihan ala silmiään hieromaan. Nyt en osaakaan enää olla ilman rajauksia, niin kivan efektin tällä saa!

 Vaseline Spray Moisturiser, Nivea In-Shower Body Lotion

Oletko sinäkin laiska rasvaaja? High five! Jaksan rasvata itseni ehkä kolme kertaa vuodessa. 1: Rentouttavan kauneudenhoito-saunaillan jälkeen, 2: auringonoton jälkeen, 3: tammikuun kylmimpänä päivänä kun ihoa kiristää paleltumisen jäljiltä. Nämä tuotteet mullistivat elämäni. Ei enää minuuttikaupalla veivaamista ja lapaluiden alle kurkottelemista tai lähmäistä tunnetta iholla. Nivean versio levitetään suihkussa suihkugeelin jälkeen ja huuhdellaan pois. Vaseliini taas sprayataan kuivalle iholle ja levitetään. Kestää max minuutin. 

Color Mask KC Professional

Näihin taisin hullaantua. En ole ikinä värjännyt hiuksiani, mutta oma väri kyllästyttää välillä. Ei kuitenkaan niin paljoa, että haluaisin riskeerata sen hiusvärille. Nämä muuttavat sävyä juuri sopivasti, mutta lähtevät parin pesun jälkeen ellei tuotetta käytä uudestaan. Olen nyt kerännyt varastooni Platinumin, Vanillan, Pearlin, Latten ja Mandarinin (nykyään Golden Copper). Shampoona minulla on vain Pearl. Värimuutos ei juurikaan näy oman värisissä tuotteissa. En esim tiedä miten esim Red toimii punaisiksi värjätyissä, mutta omassa blondissani Pearl tai Vanilla eivät juurikaan muuttaneet väriä. Mandarin taas herätti piilossa olleen punapigmentin heti. Paras puoli on vielä se, että näitä myydään myös parin euron matkakoissa, joten hyvällä omalla tunnolla voi ostaa montaa eri sävyä testiin. 

Konjac Sponge Pure pesusieni kasvoille

Tämä on ollut todellinen löytö. Sieniä on erilaisille ihotyypeille. Itse käytän tummanharmaata sientä, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Sieni kastellaan läpimäräksi, jolloin se turpoaa ja halutessaan sille voi laittaa kasvojenpuhdistusainetta. Sitten peset kasvosi sienellä ja lopuksi vedellä ja sienellä. Näin kaikki kuona-aineet kuoriutuvat, pH tasapainoittuu ja iho puhdistuu ilman sormikontaktia, jolloin rasvaa ei erity. Iho -ongelmani parantuivat heti! Plussaa myös luonnontuotteesta, sillä sieni on valmistettu 100 %:sesti Konjac -kasvin juuren kuidusta.

 Revolution Makeup London Palette, BeautyBlender

Kukaan ei ole voinut välttyä näiltä villityksiltä. Itse ostin omat palettini Barcelonasta ja maksoin niistä vain kahdeksan euroa. Toinen on voidemainen ja toinen puuterimainen. Voidemaisesta en tykännyt kovinkaan, sillä se sai ihoni kiiltämään ja näyttämään överisti meikatulta. Puuterimasisesta taas värit eivät niinkään tartu. Olen korostanut leukaluita ja poskipäitäni erisävyisillä meikkivoiteilla ja puutereilla, jotka sopivat iholleni paremmin. Oletteko te löytäneet parempia paletteja?
Beatublender on varmistanut paikkansa meikkipussissani samasta syystä kuin kasvojenpesusieni. Kun sormikontakti vähenee, ihokin puhdistuu. Aion kyllä testata esim. We Care Icon:in ja KICKS:in versioita seuraavaksi. 

Flormar Matte Nail Enamel (M23) (viimeisen kuvan kynnet), MAC Lipstick (Rebel), Lumene Gel Effect (9), Natural Code (Cherry Pop)

Aika tummanpuhuvaa! Luumu ja viininpunainen, siitä oli mun 2015 tehty ja samalla jatketaan. Mattakynsilakat olivat löytö Barcelonasta, mutta pysyvät aika huonosti. Suosittelen Lumenen tai Essencen Gel Effect -lakkoja. Essenceen aion tutustua tänä vuonna paremmin, sillä halpaketjun näköiset tuotteet ovat olleet todella yllättävän hyvälaatuisia. Natural Coden Candy Smile - huulipunakynä on ollut luottopunani koko vuoden. Huulia ei tarvitse rajata ja puna kestää monia tunteja, eikä leviä tai tartu hampaisiin. Kynämäisyyden vuoksi pysyy terä kokoajan tarkkana ja terävänä. 

Mikä on ollut sinun luottotuotteesi/löytösi tänä vuonna? Aiotko hankkia jonkun näistä vai onko kaikki testattu jo? 

Kommentit (4)

Rosa
Liittynyt21.11.2015

Se on! Yritin säästää ja metsästin kissojen ja koirien kanssa tän sävystä punaa halvempana versioina, mutta ei löytynyt. On aika uniikki sävy siis ainakin täällä Suomessa :)

Vierailija

Miten pitkään tuollainen yksi Konjac Sponge kestää ja miten usein sitä suositellaan käyttämään? :)

Rosa
Liittynyt21.11.2015

Paketissa luvataan sen kestävän jopa viisi vuotta! Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin. Itse käytän tota ihan normi kasvojenpesussa, joskus jopa suihkussa. Ei ole siis pakko käyttää mitään putsaria ollenkaan. Suosittelen testaamaan, hyvä sijoitus! :)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat