No nyt on kylmä! Täytyy todella käyttää luovuuttaan näiden asuvalintojen suhteen, mikäli haluaa säilyttää kaikki sormet ja varpaansa. Jos olisin muotisuunnittelija, lanseeraisin toppahaalarit kuukauden kuumimmaksi tuotteeksi. Miettikää nyt, kuinka helppoa?! Alla voisi olla vaikka mitä hepeneitä, kun päällä olisi paksu toppakerros. Kun kerran kaikki onepiecet ja jumpinit ovat niin in, niin missä kunnon pilkkihaalarit?

Oletteko muuten huomanneet, että miesten villapaidat ja hupparit ovat usein monin verroin paksumpia kuin naisten lirpukat? Samoin miesten talvikengät. Naisten kengissä karvavuori tarkoittaa usein karvasomistetta kengän ulkopuolella, mutta varpaat hengailevat oman onnensa nojassa. Poikaystävän vaatekaappi on nyt todellisessa syynissä. Oi miehet, onnenpekat.

ASU - takki/Double Agent, villapaita/poikaystävän vaatekaapista, kaulahuivi/Gina Tricot, aurinkolasit/Ebay, nahkahousut/H&M

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat