Täydellinen asu rentoon perjantaifiilikseen!

 

Ette tiedäkään kuinka monta viikkoa kiersin Helsinkiä kissojen ja koirien kanssa etsien täydellisiä valkoisia korkotennareita (..? kertokaa mulle jos noille kengille on joku virallinen termi!). Vihdoin löysin Vagabondista nämä yksilöt ja olen suojellut näitä kuin omaa lasta. Suojasuihkeet ja sappisaippua kunniaan! Ostin Rooman matkalle valkoiset pitsilenkkarit ja tepasteltuani Colosseumin hietikoilla ja ihmisvirroissa viikon, ei väri ollutkaan tunnistettavissa enää valkoiseksi. Näille ei saa käydä samoin!

Takki oli myös löytö itsessään. Löysin tämän kaunokaisen Teneriffan Stradivariuksesta helmikuussa, jollon se oli mielestäni eksoottinen ja persoonallinen löytö. Ensimmäisen auringonsäteen pilkahdettua Suomeen näitä takkeja putkahti kuin sieniä sateella. No, siitä viis, rakastan tätä silti. 

Olen vannoutunut pilottilasien käyttäjä, mutta lasien kadotessa Portugalissa (kylläpä moni asia nyt liittyykin ulkomaihin!) jouduin harkitsemaan uutta mallia. Mitä mieltä te olette pyöreistä laseista? Itseäni häiritsee vähän se, etteivät kulmakarvat näy. Minulla on iso pää, joten en tiedä tekevätkö nämä lasit päästäni sen sirompaa :D 


 

outfit: takki/stradivarius, kaulahuivi/kirpparilöytö, villapaita/carlings(kirpparilöytö), revityt boyfriendfarkut/kirpparilöytö..., kengät/vagabond, aurinkolasit/cubus

Mitä tykkäsitte? Postausta shoppailulöydöistä tulossa illalla! Kiinnostaisiko Italiapostaus?

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat