Näillä neljällä vinkillä päivität bilelookkisi tälle vuodelle!

Katsastin tänään kauppojen pikkujoulusesongin tarjontaa ja huomasin seuraavien juttujen valloittavan tanssilattiat ensi jouluna. 

 

1. Unohda rintsikat 


(nelly.com)

Bombshellit ja pushupit ovat vihdoin out. Tämän talven motto onkin " free the nipple ", mitä bilelook-kuvastoja on katsominen. Lähes kaikissa yläosissa on nimittäin joko avoin selkä, napaan ulottuva v-kaulus, paljaat hartiat tai paljaat kyljet. Kanafileet (eli silikoniläpyskät, onko niille edes virallista nimeä??) ovat tietty vaihtoehto, mutta ei malleilla näytä olevan niitäkään esim. deep-v mekoissa? 

 

2. Glitteriä ei voi olla liikaa

(Haalari/monki, ponnarit/boohoo, korkkarit/boohoo, laukku/boohoo, kynsilakka/ellos, mekko/bikbok)

Vaihtoehtoja on kaksi, joko allblack (niinkuin edellisen kuvan väriloistosta voi päätellä) tai glitteröverit. Kulta, hopea ja metsänvihreä ovat siiduimmat värit. Myös tummansinistä ja takuuvarmaa mustaa glitterloistoa löytyy.

3. Anna lahkeiden ja helmojen lepattaa


(playsuit/boohoo, hame/nelly.com, housut/monki, jumpsuit/nelly.com)

Jalkaa nuolevat pillilahkeet ja tuubihameet ovat jäämässä taakse. Anna veren kiertää raajoissa ja lahkeiden liehua talvituiskussa. 

 

4. Huolettomuus näkyy hiuksissa ja meikissä


(kuvat: cosmouk/gwmakeupartist/fashiontrendseeker)

Laita hiuksiin rakenne- tai suolasuihketta ja tupeeraa niitä vähän. Rähjäiset lettikampaukset ovat myös in. Nutturat, joissa jokaiselle karvalle on oma paikkansa eivät ole kovaa huutoa tänä jouluna. Harjaa kulmat tuuheiksi ja panosta viininpunaisiin huuliin tai smokey eyes silmämeikkiin. Voit jättää ripsarin kokonaan laittamatta. Jokaisessa lookissa korostettiin poskipäitä, joten varjostusvärin tai meikkivoidepaletin ostaminen on pitkällä tähtäimellä hyvä sijoitus. Mikäli kaipaat enemmän blingiä meikkilookkiisi tarkat rajaukset ja diskopalloluomet ovat myös tosi in! Jos olet ihan in love tähän glitterpilveen suihkuta sotkutukkaasikin vähän glitteriä ja anna mennä!

(imgarcade.com)

Ei rintsikoita, löysää lahjetta ja hihaa, ei meikkiä, ei hiustenharjausta... Onko tanssilattialla ollut ikinä näin rentoa? Ehkä tämä motivoi meitä lähtemään baariin perjantai-iltana?

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Moi! MyCosmo muuttaa pian uudelle, ihanalle sivustolle. Toivomme, että tulet mukaan ja jatkat bloggaamista myös Cosmon uudella saitilla! Lisää tietoa muuttoon liittyen löydät täältä: https://mycosmo.fi/article/mycosmo/big-news-mycosmo-muuttaa

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää MyCosmon muuttoon tai blogisi siirtoon liittyen, otathan yhteyttä Cosmon Community Manager Mariaan osoitteessa: maria.lieto@sanoma.com. Kiitos!

:)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat