Haluan esitellä teille pari uutta lempparijutskaa vaatekaapistani! Allblackoutfitit skippasin tarkoituksella, täällä on jo tarpeeksi pimeää ilmankin! 

Näitä Addun kukkalegginsejä olen himoinnut siitä lähtien kun Rita Ora ja Jekku Berglund vetivät ne jalkaansa. Nyt vihdoin löysin ne Facebook-kirpparilta. (Jos sinäkin haluat tehdä löytöjä, tsekkaa tämä postaus!). Kultaiset kengät ovat Nellyltä ja karvatakki Barcelonasta. Aika räikeesti eri genreä kaikki, mutta mun mielestä sopivat mielenkiintoisella tavalla yhteen. On ihan hyvä, jos Suomi välillä sokaistuukin ;) 

psst! Kisahallion kahvion mangosmoothie lisäproteiinilla on muuten paras palautusjuoma ever!

Tää takki! Silkkaa rakkautta. Etsin tätä maan ääristä ja olin jo tilaamassakin eBaystä, kunnes Bershka pelasti minut. Sivuhalkiopaidat ovat myös vieneet sydämeni. Tämä valkoinen yksilö on Pull&Bearista. Mitä tykkäät?

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat