Nyt on popot, joilla roskien vieminenkin tuntuu maailman valloitukselta!

 

 

 

 

 

 

Bongasin viime postaukseni kuvat uusimmasta Cosmosta, joten sain uutta inspistä tähän hommaan! Mikäli se on Cosmon toimituksen taktiikka, onnistutte siinä hyvin. Syy, miksi en postaa on aina ajanpuute. Ideoista ei ole ikinä pulaa. Mitäpä jos korvaisin välillä Orange is the new black -hetken tai instagramin selailuun menevän "turhan" ajan uuden postauksen kirjoittamiseen? Erilaisten intohimojeni jakaminen samanhenkisten naisten kanssa kuulostaa paljon houkuttelevammalta kuin epäergonomisessa asennossa istuminen ja tuntemattomien brunssi-/parisuhdekuviin syventyminen. 

 

Itse aiheeseen: katsokaa mitä löytöjä!
Nämä kultaiset popot löytyivät Nelly.com:in aleista viidelläkympillä! Täydelliset esimerkiksi nahkahousujen kanssa. Tämän päheämmäksi eivät juoksulenkkarit voi enää muuttua ja näillä voi aivan huoletta viettää aikaa ennemmin tanssilattialla kuin pururadalla ilman päkiöiden tuntoaistin katoamista.

 

 

Addut toimii aina. Nämä kengät ovat alunperin Italiasta, jossa kummitätini asui aikoinaan. Varastoa siivotessaan hän päätteli, että nämä voisivat olla mieleeni - nappiin meni siis! Adidasten hyvä puoli on myös siinä, etteivät ne tunnu menevän koskaan muodista. Boyfriend-farkkujen kanssa perfectot. 

Loppukevennyksenä pikkusiskoni alelöytö, ehkä maailman söpöimmät sneakerit?! Vaaleanpunaiset glitter-kissankorvat ja vaaleanpunainen putkilaukku koiranpennuilla kruunaa asun, eikö? Tässä tuleva fashionista. 

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat