Ohjeet miten teet itse coolit reikäpolvifarkut!

Suoritin vaatekaapin siivousta, jonka voi jo havainnoida kuvissa näkyvistä vaatekasoista ja pöhöttyneestä tukasta. Meillä kaikilla on varmasti niitä farkkuja, jotka olemme saaneet/löytäneet kirpparilta/aleista tai joidenka alkuperää emme vain muista. Annetaan niille huomioitta jääneille housuille uusi mahdollisuus! Tarvitset vain Fiskarsin keittiösakset ja hyvää musaa.

Kannattaa tehdä ensin ihan pienet viillot ja koittaa lähteekö kangas repeytymään. Mikäli ei ja pikkurilliesi ihoaa alkaa hiertää - leikkaa viiltoja suuremmiksi.

Mitä enemmän revit, sitä enemmän lankoja jää repsottamaan ja roikkumaan. Mitä enemmän leikkaat, sitä siistimmät ja lyhyemmät langat ovat. Itse tykkään enemmän ensimmäisestä vaihtoehdosta, joten nyin leikattujen kohtien lankoja irti saadakseni revityn vaikutelman.

Itse aion yhdistää housut ensimmäisenä adduihin tai maihareihin ja oversize-jakkuun, entä te? 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat