Tässä toinen kesän ykkösjuttu, jota varten järjestin suuretsinnät: kertakäyttötatuoinnit! Paluu lapsuuteen, kun alan sienten ja veden kanssa läträämään tatskoja iholle. Tällä kertaa tosin kyseessä unisiepparit eikä Helinä-keijut

Toi vähän kypsempi setti, josta löytyy sulkia ja unisieppareita, löytyi KICKSistä. Sitä ennen olin jo ehtinyt ostaa Glitteristä tuon arkin viimeisenä kappaleena. Onneksi mulla on pikkusiskoja, joille voin hyvillä mielin lahjoittaa noi Love-amuletit. Noista pisteistä ja ketjuista saa esim. ranteesta sormeen kivat koukerot. 

Näytän varmaan ystävieni ylppäreissä Rooman amfiteatterista karanneelta, kun hullaannuin näihin kleopatratatskoihin, hauiskoruihin ja otsapantoihin... Kuvia lookista ensi viikolla! 

Jaatteko rakkauteni vai onko nää "lasten tatskat" totaalinen no-no?

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat