Ai että, viikonloput on ihania! Vaikka mun arki ja viikonloput ei tällä hetkellä eroa ku siinä, että nukun viikonloppusin vähän pitempää ni silti, nautin! Varsinki tää viikonloppu oli jotenkin pitkästä aikaa jotenki erilainen ja ehkä tapahtuma rikkaampi. Launtaina lähdin yksin rauhalliselle kävely lenkille, koska perjantaisesta jalkatreenistä reidet oli aivan jumalattoman kipeät.. Samalla sain myös tuuletettua päätä ja mietittyä kaikenlaista. Lenkki ei ollut mitenkään pitkä, mutta maisemat oli todella kivat ja matka kestikin kauemmin, kun piti pysähtyä kuvailemaan.

Aurinkokin päätti jossain vaiheessa näyttäytyä, tuli niin kevät fiilis!

Kotii ku pääsin niin soiteltiin pitkästä aikaa mun parhaan ystävän kanssa ja voi miten hyvä fiilis tuli, ehkä tuo on juuri se mitä tällä hetkellä kaipaan, perus jaarittelua tärkeiden ihmisten kanssa. Koko iltapäivän myös pohdiskelin, että pitäiskö herätellä vanha hauska harrastus henkiin, koska vihdoin sain luistimet isäni luonta itselleni. Ja niinhän mä herättelin, saatoin näyttää bambilta mikä on ekaa kertaa jäällä, mutta ei sillä niin väliä, mulla oli hauskaa! Ja nyt aattelin ottaa sen tavaksi, harmittaa vaan tuo säätiedotus jos plussa kelejä tulee.. 

Onhan nuo vähän kärsineet, mutta eteenpäin kuitenkin pääsi!

Luistelun jälkeen oli koko päivän odotettu kohokohta, dippivihannekset ja putous! Putouksesta mulla ei oikeen ollut minkäänlaisia odotuksia mutta yllätyin positiivisesti. Näyttelijöiden uusiminen oli hyväksi ja uudet hahmot aivan mahtavia, ensi lauantaita odotellessa!

PS. Ostin testiksi tän rainbowin proteiini juoman ja hyi olkoon, maistuu aivan samalta millaiselta navetassa haisee, ei ollenkaan jatkoon :D


Semmonen viikonloppu tai oikeastaan lauantai täällä! Tämmösiä akkujen latailuita tarvii kyllä aina välillä.

xoxo, Noora

Kommentit (0)